Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı
Turizm sektörünün firmalarından biri olan şirketimize, Düğün, Davet, Toplantı organizasyonları alanında görev alacak, tecrübeli, Organizasyon Yöneticisi alınacaktır.
- Düğün, toplantı, etkinlik, organizasyon vb. konularda koordinasyonu sağlayabilecek,
- Söz konusu işlerde öncesi, sırası ve sonrasındaki tüm süreçleri gerçekleştirerek yönetebilecek,
- Teklif aşamasından, fatura kesimine kadar organizasyonun tüm aşamalarını yönetecek,
- Şirketin çalışma esaslarına uyum sağlayarak bilgi akışının etkin bir şekilde yapılmasını sağlayacak.
Aranan Nitelikler
- Etkin iletişim becerisine sahip,
- Temsil ve ikna yeteneği olan,
- İnsan ilişkilerinde başarılı,
- İletişim becerileri yüksek,
- Prezentabl ve güleryüzlü.
*Mesleki deneyime sahip olmayanların başvuru yapmamasını rica ederiz.
Not: Fotoğrafsız başvurular dikkate alınmayacaktır.
Özet Bilgiler
- Ziyafet Satış Sorumlusu
- Turizm - Otelcilik
- Pazarlama , Turizm - Otelcilik
- Tam zamanlı
- Uzman
- İstanbul Avrupa Yakası
- 3-25 yıl
- 05.09.2020
- 16.11.2020
- 29.12.2020
KADAK INSAAT OTOMOTIV A.Ş.
Kadak Garden Istanbul Atatürk Airport Hotel, 12.000m² peyzajlı zümrüt yeşili bahçeler içinde, Atatürk Havalimanı, CNR Kongre-Fuar Merkezi ve Dünya Ticaret Merkezi'nin 3 km yakınında, TEM Otoyolu – Havalimanı Bağlantı Otoyolu kenarındadır. .
-5 yıldızlı lüks Kadak Garden Hotel'de unutulmaz deneyimler yaşayın.Otelimiz, yüksek kaliteli misafir ve toplantı odaları ile İstanbulun en cazibeli otelleri arasındadır. Bahçelerimiz, binlerce kök bitki, ağaçlar, köprülü şelale, ördekli havuz, nilüfer havuzu, 3'lü fiskiyeli havuz ve yarı olimpik yüzme havuzuyla donatılmıştır.
Daha Fazla Firmanın Diğer İlanları -5 yıldızlı lüks Kadak Garden Hotel'de unutulmaz deneyimler yaşayın.Otelimiz, yüksek kaliteli misafir ve toplantı odaları ile İstanbulun en cazibeli otelleri arasındadır. Bahçelerimiz, binlerce kök bitki, ağaçlar, köprülü şelale, ördekli havuz, nilüfer havuzu, 3'lü fiskiyeli havuz ve yarı olimpik yüzme havuzuyla donatılmıştır.