Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Düz Boya Jet Operatörü

Bursa
  • 23.08.2022
  • 0 - 20

İş Tanımı

1. Boyama talimatına uygun olarak boyama işlemini gerçekleştirmek
2. Makineyi teslim aldıktan sonra refakat kartındaki bilgilerle makinadaki kumaşın bilgilerinin doğruluğunu kontrol etmek.
3. Reçetedeki varsa yanlışlıkları Düz boya vardiya sorumlusuna haber vererek düzelttirmek.
4. Boyama makinasına kumaşı doğru ve düzgün almak
5. Makinaya alınan partinin göz ayarını ve top başlarını kontrol etmek
6. Kumaş kalitesine göre makine ayarlarını yapmak.
7. Makinada kumaşı istenilen kalitede ve sürede boyamak.
8. Makinada boyanan kumaşı kontrol ederek düzgün boyanmasını sağlamak.
9. Kimyasal hazırlama talimatına uygun olarak kimyasal hazırlamak.
10. Boyama sarj süresi dolmuş partiden renk numunesi alarak düz boya vardiya sorumlusuna ve/veya İşletme Şefine göstermek.
11. Renk okeyi verilen partinin numunesini reçeteye yapıştırmak.
12. Renk okeyi verilen partinin reçetedeki ard işlemlerini yapmak.
13. Boyaması bitmiş partiyi çıkartmadan önce yuvarlak arabaları temizlemek.
14. Boyaması bitmiş yuvarlak arabadaki kumaşın üzerini naylon poşet ile örtmek.
15. Boyama makinesi temizlik talimatına göre makinaları temizlemek.
16. Çalıştığı makinede herhangi bir problem varsa (mekanik ya da elektrik arızaları v.b.) müdahale etmemek, Düz boya vardiya sorumlusuna bildirmek.

Aranan Nitelikler

vardiya sisteminde çalışacak alanında tecrubeli askerlik engeli olmayan sabırlı işini seven kariyer planlaması aşamasında yükselme hedefleri olan  çalışma arkadaşı aramaktayız

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

RFBİOTEK RFID BİO. TEK. YAZ. DON. GÜV. SİS. TUR. TİC. LTD. ŞTİ
Sakarya - Sapanca
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Dün
RFBİOTEK RFID BİO. TEK. YAZ. DON. GÜV. SİS. TUR. TİC. LTD. ŞTİ
Sakarya - Sapanca
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

BILHAN TEKSTIL

60 yıllık tekstil sektörümüz ile 2000 yılından beri Bilhan Tekstil markası ile hizmet vermekteyiz. Bilhan Tekstil olarak Türk tekstil sektörüne yeni bir soluk kazandırdık. Dünya standartlarında hizmet vermek için çıktığımız yolda, düz boya baskı ve dijital baskı alanlarında kendimize belirlediğimiz hedeflere ulaşmış olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.Bilhan Tekstil olarak müşterilerimizin beklentilerine tam karşılık verebilmek için ürün ve desen yelpazesini çok geniş tutuyoruz. Gerek ithal ettiğimiz gerekse yurt çapında üretim ağıyla gerçekleştirdiğimiz pamuk, viskon, keten, polyester ve versiyonlarını müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun olarak farklı desen, renk ve kreasyonlarla sunuyoruz. Bilhan Tekstil olarak başarılı tasarımcılarımızın öncülüğünde hazırladığımız koleksiyonlarla her sezon farklı bir dünyaya kapılarını aralıyoruz.Ar-Ge ve Ür-Ge ekiplerimizin etkin çalışmaları ile özenle hazırladığımız kumaşlarımızı İngiltere, İtalya, Fransa, ABD başta olmak üzere dünyanın dört bir yanına ihraç ediyoruz. Kumaşlarımız kurumsal pek çok firmanın koleksiyonlarını gururla süslüyor. Koleksiyonlarında yer aldığımız markaların bazıları; Zara, H & M, TopShop, Mango, Lc Waikiki…Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi’nde 22.000 m²’lik kapalı alanda faaliyet gösteren tesisimizde, 36.000.000 mt düz boya ve baskı üretimini kısıtlı doğal kaynakları en az ve en verimli kullanmak amacıyla alanında eğitimli ve tecrübeli kadromuz ile son teknoloji makine parkurlarımızın güçlerini birleştirerek gerçekleştiriyoruz.150’den fazla eğitimli ve tecrübeli kadromuz ile iç piyasa ve ihracat pazarına yönelik hizmet veren seçkin kuruluşlar arasında yer alıyoruz. Ar-Ge ve inovasyonu önplanda tutuyoruz ve her yıl değişen modaya uyumlu kumaşlar üretiyoruz. Bilhan Tekstil olarak her geçen gün gücümüze güç katarak devam ediyoruz.Bünyemizde kalite uygunluk belgelerinden OEKO-TEX ®, Recycled Claim Standard RCS-Version2.0, Organik Content Standard, Better Cotton İnitiative BCI belgeleri titiz çalışmalarımız sonucu alınmış olup, onayı beklenen ve hazırlıkları devam eden uygunluk belgelerimizi yakın zamanda bünyemize katılacaktır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları