Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

E-TİCARET UZMANI

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 18.06.2020
  • 100 - 200

İş Tanımı

Internet üzerinden her türlü satış faaliyetinin operasyonel ve fiziki olarak yönetiminden, ürünlerin seçiminden, kampanya tasarımı ve uygulamasından, ürünlerin veritabanı bilgilerinin denetlenmesinden, fiyat kontrolünün yapılmasından, banner hazırlamasından ve piyasa araştrmasından sorumlu olacak.

Aranan Nitelikler

  • Bilgi Teknolojileri, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Bilgisayar Teknolojileri ve Programlama bölümlerinden mezun olan,
  • İstanbul tercihen Avrupa Yakasında İkamet eden,
  • Daha önce benzer konuda iş deneyimine sahip olan 
  • MS Office uygulamalarına hakim,
  • Gelişime açık, yaratıcı ve analitik düşünen,
  • İnsan ilişkileri kuvvetli, diksiyonu düzgün, ekip çalışmasına uyumlu
  • Bilgisayar programlarına hakim, (Photoshop) ve E-ticaret sitesi yönetecek,
  • Bay/ Bayan,
  • Ehliyeti olan,
  • Erkekler adaylar için askerlik görevini tamamlamış,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
GUSTO GİYİM SAN. VE TİC. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Son 1 Ay
TORU PORSELEN KAFETERYA OYUN OYUNCAK İTH.İHR.PER.MAĞ.SAN.TİC.VE PAZ.LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
TURUNÇOĞLU VETERİNER VE PET ÜR.İLAÇ SAN.İNŞ. TELEK.DIŞ TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
12.02.2024
BAŞVUR
DENOKİDS TEKSTİL SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
6.02.2024
BAŞVUR
GENÇ TREND TEKSTIL SAN.TIC.LTD.ŞTI.
İstanbul Avrupa Yakası
31.01.2024
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
ERA KOLEJLERİ
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
FEYZA OUTDOOR DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt, İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü
Bugün
BENZER TÜM İLANLAR

Bin Group

21.y.y.’da iş dünyası için yönetim birimlerinde üç aşamalı (Hayal-Vizyon-Misyon ) süreçlerin ön plana çıktığı bir dönem olacağı aşikardır ve bu üretimsel yönetim enstrümanları bizlerce çok anlamlı ve değerli bulunmaktadır.

Dünyada ve giderek ülkemizde de tanınan ve kabul gören toplam kalite anlayışı tarafımızdan idrak edilerek uygulamaya başlanmıştır. Günlük hayatın içinde giderek ihtiyaç haline gelen ürünlerin sıfır hatayla pazara sunulması idamesi yanında firma olarak ülkemizde büyük eksikliği hepimizce görülen arşivleme ve verilerin hem elektronik hem de kağıt üzerinde toplanması ile birimlerin kendilerini ve birbirlerini denetlediği bir sistem ile sağladığımızı kaydedebiliriz.

İthal ve ihrac edilen ürünlerle uluslararası arenada hızla büyüyen, tercih edilen saygın bir firmadır.Aynı zamanda sektörün en geniş pazarlama ve satış kadrosuna sahiptir.

İstanbul Genel Merkezdeki işletmede temizlik ve hijyen ürünleri , Bingöl de bulunan işletmede Tekstille iş ve istihtam sağlamaktayız. Hizmet kalitemizi daha yüksek hale getirmek için Ankara, İzmir. Antalya. Adana, Diyarbakır, Aydın, Bingöl, Antalya gibi illerdeki bayilerimiz ve şubelerimiz ile de hizmet ağımızı genişletmekteyiz.

Endüstriyel temizlik sektöründeki tecrübemizle, kurumumuzun değerini, çalışanlarımızın verimini yükseltmek, sizlere daha yüksek standartlarda hizmet vermek ilk hedefimizdir. Bunları gerçekleştirirken en kaliteli ürünü, doğru zaman ve fiyatla en doğru biçimde sunmak ise Bin Group olarak temel ilkemizdir.

Neredeyse tamamen müşteriden gelen talepler doğrultusunda yapılan ar-ge ve dönüşümsel ilerleme çalışmalarımız, birlikte çalışılan özel ve tüzel kişiliklerce örnek alınır olmuştur.

Şirketlerin Karlılık, büyüme, süreklilik şeklindeki hedeflerinden, ülkemizde büyük eksikliğini hissettiğimiz süreklilik boyutu, bizim büyük önceliklerimizin başındadır. Tüm bunların ötesinde dünyadaki yüksek yaşam kalitesi ürünlerinin ülkemiz insanının da hakkı olduğu inancından yola çıkılarak, bu tür ürünlerin tüketiciye olabilecek en uygun fiyatlarla ‘sürekli kullanım’ halinde sunulması da bizler için önemli bir değerdir.

Dünden bugüne genişleyen dinamik varlığımız bitmeyen heyecanımız ve azmimizle daha güçlü yarınlara bugünden hazırlamaktayız.

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları