Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Eğitim Yöneticisi

  • 18.07.2022
  • 200 - 500

İş Tanımı

Daima yenilikçi, güncel teknolojiye hakim, idealist eğitimcilerle eğitim ve öğretime devam etmekte olan Özel Yeşeren Okullarında  görevlendirilmek üzere Eğitim Yöneticisi aranmaktadır.

Aranan Nitelikler

Alanında en az 5 yıl özel okul deneyimi olan,
MEB atama kriterlerine sahip,
Resmi mevzuata, meb yönetmeliklerine, idari ve akademik yönetim süreçlerine hakim,
MS Office programlarını etkin kullanabilen,
Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
Yapılandırmacı eğitim yaklaşımına yatkın ,
Çalışkan, enerjik, özverili, takım çalışmasına uyum sağlayabilen Eğitim Yöneticisi aranmaktadır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Z EĞİTİM GRUBU
İzmir
19.12.2023
BAŞVUR
Doğa Koleji
İzmir
Bugün
BAŞVUR
UĞUR OKULLARI
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya
Bugün
KÜÇÜKŞEYLER ANAOKULLARI
İzmir - Narlıdere
Son 1 Ay
BAŞVUR
RADİKAL EĞİTİM KURUMLARI
İzmir
18.02.2024
BAŞVUR
MEKTEBİM OKULLARI
İzmir
12.02.2024
BAŞVUR
MEKTEBİM OKULLARI
Türkiye
16.11.2023
BAŞVUR
Bilfen Eğitim Kurumları A.Ş
İzmir
Bugün
İzmir - Bayraklı
Bugün
BAŞVUR
Bemar Kariyer Okulu
İzmir - Karşıyaka
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ÖZEL YEŞEREN OKULLARI

ÖZEL YEŞEREN OKULLARI

Özel Yeşeren Okulları olarak sürdürülebilir, sağlam, kurumsal bir yapı ile çocuklarımızı ve gençlerimizi yeni yüzyıl becerilerine sahip bireyler olarak yetiştirmek için 2008 yılından bu yana eğitim öğretim faaliyetlerine devam etmekteyiz.Birer toplum lideri olarak öne çıkmasını istediğimiz her çocuğumuzu, analitik ve eleştirel düşünme, problem çözme, yaratıcılık ve yenilikçilik, takım çalışması ve iş birliği, etkin iletişim kurma ve dil becerileri gibi yeni yüzyıl becerileriyle donatarak yükseköğretime uğurlamak için çalışıyoruz.Özel Yeşeren Okulları; öğrencileri, mezunları ve velileriyle birlikte yol almayı tercih eden anaokulu 5 yaştan 12. sınıfa kadar eğitim veren yerel bir k12 okuludur.


Tarihçe:


2008 yılında Tilda Etüt Merkezi olarak Onur Paydaş, Recep Karasu, Rıza Hançer ve Ahmet Tiryaki tarafından Bornova merkezde bulunan tarihi köşkte kurulmuştur.

2015 yılına kadar dershane olarak eğitim hayatındaki faaliyetlerini sürdüren kurum, üniversite yerleştirmede elde ettiği başarılı sonuçlarla eğitim sektöründe kısa sürede tanınır hale gelmiştir.

2015 yılında ülkemizdeki eğitim sisteminin değişmesiyle yoluna özel okul olarak devam etmeye karar veren Tilda Etüt Merkezi, isim değişikliğine gitmiştir.

2015 yılında Özel Yeşeren Okulları Tilda Eğitim Kurumları olarak Milli Eğitim Bakanlığına bağlı özel okul statüsü kazanmıştır.

2016 yılında okul öncesi ve ilkokul bölümünün Evka-3’teki yeni kampüsünde faaliyete geçmesiyle birlikte kurum İzmir’de yerel bir k12 okul olarak eğitim sektöründeki yerini almıştır.

Liseden ilk mezunlarını 2016 yılında vermiştir.

2018 yılında Bornova merkez kampüsün içinde Fen Lisesi açılarak 9. sınıfına ulusal sınav sonuçlarına göre öğrenci kabul etmeye başlamıştır.

2020-2021 öğretim yılında Bornova ve Evka-3 Kampüsü birleştirilerek Bayraklı'daki yeni kampüsüne taşınmış ve ana sınıfı 5 yaştan 12. sınıfa kadar eğitim veren bir k12 okul olarak eğitim öğretim faaliyetlerine devam etmektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları