Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

Bakırköy Kartaltepe'de bulunan Firmamız İdari İşler Bölümüne

* Firmamızın  elektrik işlerini yapmak veya yaptırmak
* Elektriğin dışındaki boya/ tadilat vb işlerininin yapılmasını koordine etmek
* Uzun vadeli çalışma hedefi olan

Aranan Nitelikler

* Elektrikle ilgili diplama veya sertifika sahibi
*  Tercihan Oto Ehliyet sahibi
*  Askerlikle ilişkisi olmayan
*  Bakırkoy ve yakın semtlerde oturan
Adayların Başvurularını bekliyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Özel Sante Plus Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Zeytinburnu
Bugün
BAŞVUR
SANCAK UÇAK İÇİ SERVİSLERİ
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Bugün
BAŞVUR
İSKO Plastik ve Kalıp San. Tic. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Son 1 Hafta
BAŞVUR
URAS HOLDİNG A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
LALEGÜL EĞİTİM VE SAĞLIK HİZ.LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
18.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

KESKİN YAPI MARKET VE ELEK.MLZ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

1969 yılında mütevazi bir işletme olarak kurulan KESKİN YAPI , Aile büyüğümüz AHMET GEYİK tarafından 1991 yılında kurumsal bir yapının temellerini atmıştır.
 ünlerine, Hırdavat ürünlerinden Yapı Kimyasalları ve İzolasyon ürünlerine, Kaba İnşaat malzemesinden Elektrik malzemelerine, Su tesisat ürünlerinden Restorasyon ürünlerine lider inşaat firmaların genel ürün tedarikini yaparak doğru ve makul maliyet çözümleri sunmaya devam etmektedir.   

Yapı Market Sektöründe lider firma konumuna gelen KESKİN YAPI, toplamda 7500 m2 mağaza  6 şube ve depolama alanı ile ,25 Araçlık lojistik filosu doğru ve hızlı teslimat ilkesiyle hizmet vererek sektörün lider firmalarından biri olmanın gururunu yaşamaktadır.

 

Seramik ve Banyo ürünleri alanında Bakırköy’de NG KÜTAHYA ana bayisi konumunda olup, 2000 m2 kapalı alanda yaşam alanlarınız için etkileyici, yeni nesil  çözümler sunmaktadır.

 

KESKİN YAPI ürün çeşitliliğini sürekli geliştirerek Seramik- Banyo ürünlerinden Boya ürünlerine 20000 çeşide ulaşan geniş ürün yelpazesini güçlü ve kendi  servis ağı sayesinde teslimatlarını daha hızlı yapmaktadır.

 

Kalite ve ürün çeşitliliği olarak sektöründe dünyaya kendini ispat etmiş yerli ve yabancı 30  firmanın bayisi, ana satıcısı veya satıcısı olan firmamız koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesi ile siz değerli müşterilerine hizmet vermektedir.

 

25 araçlık lojistik filosuyla ve 70 kişiyi aşkın  deneyimli personeli ile doğru ve hızlı teslimat, sürekli gelişim ile Müşterilerimizin memnuniyeti, en iyi hizmet kalitesi en önemli ilkelerimiz olmuştur.

 

KESKİN YAPI olarak ülkemize en büyük katkıyı birlikte çalışarak sağlayacağımızı çok iyi biliyoruz, bir taraftan geçmiş başarılarımızla gurur duyuyor, diğer taraftan geleceğe umutla bakıyoruz.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları