Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Elektrik/ Elektronik Öğretmeni

Aydın, Aydın Merkez
  • 6.01.2022
  • 0 - 20

İş Tanımı

Üniversitelerin ilgili eğitim fakültelerinden mezun ve/veya pedagojik formasyon belgesine sahip, Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri ve Yenilenebilir Enerji Teknolojileri derslerini okutabilecek öğretmen arayışımız bulunmaktadır.

Aranan Nitelikler

Alanında en az 2 yıl deneyimli,
Eğitmeyi ve öğretmeyi seven,
Ekip çalışmasına yatkın,
İletişim gücü yüksek,
Başarı odaklı,
Dinamik,
Mesleki çalışmaları güncel olarak takip edebilen,
Elektrik Öğretmeni,Elektronik Öğretmeni veya Mekatronik Öğretmeni yada ilgili mühendisliklerden mezun;
Ardışık Kontrol, Hidrolik-Pnömatik ve Plc konularında  tecrübeli Özel Öğretim Kurumları Atama Yönetmeliğine uygun ataması yapılabilecek öğretmen veya uzman öğreticiler alınacaktır.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

DALBAY TAŞ İMALATI SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy, Sakarya - Ferizli, Kırklareli - Merkez
Bugün
BAŞVUR
İMECAR ELEKTRONİK SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ.
Antalya - Konyaaltı, Antalya - Döşemealtı
Son 1 Hafta
BAŞVUR
KORUNCUK /Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Hafta
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Çorlu Vatan Hastanesi
Tekirdağ - Çorlu
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ANTALYA TOPLUM KOLEJİ
Antalya - Döşemealtı
Dün
GLOBAL CONNECT TRAVEL
İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Dün
BEYAZ KÖŞK ÇOCUK EVİ
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Dün
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy
Bugün
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Aydın - Nazilli, Aydın, Balıkesir, Manisa, Tekirdağ - Ergene, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Çerkezköy, Yalova, Bursa, Bilecik, Eskişehir, Çanakkale, Denizli
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Aydın Yüksek Teknoloji Koleji Ticaret Anonim Şirketi

Özel Aydın Yüksek Teknoloji Koleji Ağustos 2020 yılında eğitim öğretime hayatına başlamıştır. Dünyada ve Türkiye de teknolojiden anlayan, teknik bilgi sahibi insana ihtiyaç her geçen gün artmaktadır. Devletimiz bu alanda ki insan ihtiyacını arttırmak eksiği kapatmak için ülke genelinde Teknik Liselerin açılması için teşvik etmiş, eğitim öğretim desteğinde bulunarak bu konuya olan ciddiyetini göstermiştir.Teknik Liseler Fen Lisesi müfredatına yakın bir müfredat uygulayan meslek liselerinden farklı bir okul türüdür. Ana derslerin Türkçe-Matematik-Fizik-Kimya-Biyoloji-Tarih-Coğrafya-Felsefe 12 sınıfın sonuna kadar yoğun bir şekilde verildiği, yüksek bir akademik düzey hedefleyen bunun yanında mesleki teknik bilgilerin verildiği okullardır. Asıl amaç öğrenciyi liseden itibaren çekirdekten mühendis yetiştirmektir. İngilizcenin önemini bilerek okulumuzda İngilizce ders saati sayısını sekiz saate çıkarmıştır. Ayrıca Aydın Yüksek Teknoloji Lisesi uyguladığı müfredatla öğrencilerin mühendislik dışındaki Tıp, Diş Hekimliği, Veterinerlik, Hukuk gibi farklı branşları da kazanabileceği güçlü bir program yürütmektedir. 21 Yüzyılın okulları olan Teknik Liseler ülkemizin bu alandaki ihtiyacı olan teknik öğrenci eksikliğini gidermiş olacaktır.Aydın Yüksek Teknoloji Anadolu Lisesi Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, Millî ve Manevi değerlerine sahip çıkan disiplinli öğrenciler yetiştirmektir. Çağı sadece batının teknolojisini, icatlarını kullanan bir gençlik değil fikir üreten, var olan teknolojinin üzerine artı koyabilen ülkesine ve insanlığa faydalı, girdiği ortamda liderlik yapabilecek bireyler yetiştirmektir. Yüksek Teknoloji öğretmenleri, derslerde ve ders dışında öğrencileriyle özenle çalışarak, onların empati, doğruluk ve sorumluluk alma hasletlerini geliştirmeyi hedeflerken, tüm öğrencilerin demokratik özgürlüğün sorumluluk alma, başkalarına saygı ve topluma özverili hizmet anlamına geldiğini fark etmelerini sağlarlar. Öğretim programı ve ders dışı etkinlikler aracılığıyla, öğrencilerin kendi seçtikleri alanlarda başarılı olmaları ve liderlik yapmaları için gereken yetkinlik, tutum ve olgunluk seviyeleri geliştirilir.  
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları