Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Elektrik Elektronik Personel/Teknisyen/Tekniker

Antalya
  • 18.10.2022
  • 0 - 20

İş Tanımı

Orallar Grup Şirketleri bünyesinde kurulan TARGE, Antalya'nın Kepez ilçesinde faaliyetlerine başlamış vebugün itibari ile bölgenin en önemli otomasyon firmalarından birisi konumuna gelmiştir.Otomasyon ve sulama projelerimiz için ''SAHA ELEKTRİK ELEKTRONİK BAKIM TEKNİSYENİ'' olarak görevlendirilmek üzere çalışma arkadaşı arıyoruz.

Aranan Nitelikler

-Elektrik-elektronik alanında saha tecrübesi olan teknisyen veya teknikeri,
-Servis ağına teknik destek verebilecek,
-Bilgisayar kullanma becerisine sahip,
-Panoların sahada montajlanmasını sağlayabilecek ve üretim sürecinde aktif rol alabilecek,
-En az 2 yıl deneyimi olan,
-Operasyonel becerilerini sergileyebilecek,
-Tercihen askerliğini yapmış ve aktif olarak araç kullanabilen  yeterliliklere sahip çalışma arkadaşı arayışımız devam etmektedir.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

TT HOTELS TURKEY OTEL HİZM.TUR.VE TİC.A.Ş
Antalya - Alanya
Bugün
BAŞVUR
KAYA HOLDİNG
Antalya - Manavgat
Bugün
BAŞVUR
Ramada Resort Lara
Antalya - Manavgat
Bugün
BAŞVUR
Türkiye
Dün
Trendy Aspendos Beach
Antalya - Manavgat
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Solar Fame Enerji A.Ş.
Ankara, Balıkesir, Uşak, Antalya, Kütahya
22.03.2024
AYER TARIM SANAYI VE TICARET A.Ş.
Antalya - Aksu
13.03.2024
BAŞVUR
Mall of Antalya AVM
Antalya
4.03.2024
BAŞVUR
Trendy Verbena Beach
Antalya - Manavgat
26.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ORALLAR GRUP ŞİRKETLERİ

Orallar Grup Şirketleri’nde 1971 yılında başlayan ticari faaliyetler bugün 7 farklı iş kolunda, 4 farklı sektörde, 50 yıllık deneyim ülke ve dünya ekonomisine katkı sağlamaktadır. ‘’Birlikte büyüyoruz’’ sloganı ile hizmet anlayışını sürdüren Orallar Grup; yaklaşık 250 çalışanı ile Hazır beton, Agrega, İnşaat, Mobilya, Otomasyon Sistemleri ve Yeşil Teknoloji Tarımı alanlarında faaliyetlerde bulunmaktadır.

“Güvenden Gelen Güç” sloganıyla 1997 yılında kurulan, GÖLBETON; taş ocağı ve 3 hazır beton şantiyesi ile bölgenin en hızlı ve en büyük üretim hacmine sahip işletmesi konumundadır.
Kaliteli ve modern yapıların adresi haline gelen DNA YAPI “Güveninizin Eseri” sloganıyla, güçlü mimari ve mühendislik ekibiyle, fark yaratan öncü projeleri ile sektörün lider işletmesi olarak grubun gurur kaynağıdır.
Kaliteden ödün vermeyen ilke doğrultusunda kurulan MORBİLYA, oluşturduğu çizgiler ve “Moda Morbilya” sloganıyla bölgede standartları yönlendiren mobilya üretim merkezi olarak grup bünyesinde yer almaktadır.
Orallar Grup Şirketlerinde, tarımda geleceğin Yeşil Altını, mucize bitki Kenevirin Burdur’da ve ülkemizde yaygınlaştırılması ve endüstriyel yatırımı için konumlandırılan İNSİTU Yeşil Teknolojiler A.Ş. ise, AB “Yeşil Mutabakat” European Green Deal doğrultusunda dünyanın geleceğine katkı sunma hedefiyle INSİTU, CFORB ve KABALİS markalarıyla hizmet vermektedir. Grubun teknolojik gelişim stratejileri doğrultusunda, bölge geleceğine, ülke ekonomisine ve dünya tarımına katkı sağlamak amacıyla TARGE Otomasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi “Yerli ve Milli Otomasyon Sistemleri” sloganıyla hizmet vermektedir.
TARGE Otomasyon, araştırma geliştirme çalışmalarını Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Teknokentinde, üretim çalışmalarını ise, Türkiye’nin sera merkezi Antalya’da sürdürmektedir.Orallar Grup Şirketleri “Saygın, öncü ve markalaşmış bir şirket olarak yaşam kalitesini artırmak” üzerine kurulmuş vizyonu, “endüstriyel tarım, teknoloji, inşaat, maden ve bağlı sektörlerde; güvenilir, kaliteli, değer katan ürün ve hizmetleri aile birlikteliği içinde sunmak” misyonu ile çalışmalarına devam etmektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları