Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Elektrik Elektronik Teknisyeni

İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Avrupa Yakası, İzmir, Ankara, Bursa
  • 10.11.2022
  • 50 - 100

İş Tanımı

Endüstriyel mutfak ekipmanları sektöründe rakipsiz bir şekilde faaliyet göstermekte olan şirketimize aşağıdaki niteliklere sahip ‘’Elektrik Elektronik Teknisyeni’’ alınacaktır. Bünyemizde bulunan dünyanın en güçlü endüstriyel mutfak ürünleri için üst düzey bakım onarım hizmeti verilmektedir. Adayların endüstriyel mutfak sektöründe deneyimi olması avantaj sağlayacaktır.

Aranan Nitelikler

İşletmenin hizmet kalitesini geliştirmek ve devamlı olarak yüksek seviyede tutmak için günlük ve olanlı işlerin zamanında ve kaliteli olarak yapılması için aşağıda belirtilen niteliklere sahip veya kendini geliştirmeye açık adaylar aranmaktadır. 
  • Teknik servis biriminde çalışma deneyimi olan,
  • Elektrik, mekanik altyapısı kuvvetli olan, 
  • İşletmenin hizmet kalitesini geliştirmek ve devamlı olarak yüksek seviyede tutmak için günlük ve olanlı işlerin zamanında ve kaliteli olarak yapılması,
  • Takım çalışmasına yatkın, 
  • Müşteri odaklı hizmet anlayışına sahip,
  • Aktif olarak araç kullanabilen, 
  • B sınıfı ehliyete sahip, 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

IDEA MAKİNA İMALAT SAN VE TİC LTD ŞTİ
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
Dün
Frigo Mekanik
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
ALTE ELEKTRONİK GÜVENLİK İNŞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
MERCAN HOBİ VE EĞİT.MALZ.OYUNCAK İTH.İHRSAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Bilfen Eğitim Kurumları A.Ş
Ankara
Dün
Bilfen Eğitim Kurumları A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
MIS YEMEK SAN VE TİC. LTD STI
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

AKTÜRK DIŞ TİCARET LTD.

-Winterhalter, sanayi tipi bulaşık makina sistemlerinde uzmandır. Bulaşık makinelerinin,deterjanlarin, temizlik ürünlerinin, su aritma cihazlarının ve basketlerin mükemmel yıkama sonuçları vereceği garantilidir. Winterhalter ürünleri yenilikçi özellikleri, verimleri, kullanım kolaylıkları ve uzun yıllardır profesyonel bulaşıkhanelerde ortaya koyduğu sonuçlarla öne çıkmaktadır.

-Dünyanın her yerinde gıda hizmetleri ve catering tesisleri yelpazesinin tamamı, Winterhalter ismine ve bulaşık yıkama teknolojilerine güveniyor.

-Winterhalter, 1947 yılında Karl Winterhalter tarafından Almanya’nın güneyindeki Friedrichshafen şehrinde kurulmuştur. Günümüzde, kurucunun oğlu Jürgen Winterhalter ve torunu Ralph Winterhalter aile şirketini yönetmektedir. Dünya çapında 1200'in üzerinde çalışanıyla aile şirketi, endüstriyel bulaşıkhane endüstrisinde küresel aktörlerden biridir.

-Şirket genel merkezi Konstanz gölü yakınındaki Meckenbeuren kasabasinda, Almanya’dadır. Edingen Almanya ve Rüthi’de İsviçre ek tesisler açılmıştır. Winterhalter, dünya çapında 70’in üzerinde şube ve ortağı tarafından temsil edilmektedir.

-Şirket kurucusu Karl Winterhalter tarafından belirlenen “Başarı her zaman ekip işidir” sözü şirket sloganı haline gelmiştir. Bu anlayış, günümüzde temel ilkelerimize yansımıştır ve ortaklarımız ile çalışanlarımız tarafından da aynı şekilde aktif olarak benimsenmektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları