Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

ELEKTRONİK / ELEKTRİK TEKNİSYEN - TEKNİKER

İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli Çayırova
  • 25.11.2019
  • 200 - 500

İş Tanımı

Firmamız, 30 yılı aşkın süredir iş makinaları, taşıma makinaları, tersane makinaları ve vinç sektöründe faaliyet göstermekte, önemli elektronik sistemlerinin Türkiye distribütörlüğünü yapmaktadır. Firmamız ayrıca faaliyet sahasında bulunan tüm iş makinaları için servis hizmeti vermekte elektronik sistemlerinin (ağırlık kontrol, emniyet sistemleri, kantar ve otomasyon vs.) projelendirme, uygulama, revizyon ve onarım servisi işlerini de gerçekleştirmektedir.

Aranan Nitelikler

Firmamızda görevlendirilmek üzere; 

* İstanbul Anadolu Yakasında ikamet eden veya edebilecek,

* Teknik Okulların elektrik/elektronik, makina, vb. bölümlerinden mezun,

* Yurt dışı ve yurt içi seyahat engeli olmayan,

* B sınıfı ehliyet sahibi, aktif olarak araç kullanabilen,

* Elektrik, Elektronik ,Makine bakım-servis işleri, mekanik sistemler konusunda deneyimli,

Elektrik- Elektronik Teknisyen ve/veya Teknikerleri aranmaktadır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

TOYOTA İSTİF MAK. AŞ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Antalya, Gaziantep, Kocaeli
Son 1 Ay
BAŞVUR
ALTE ELEKTRONİK GÜVENLİK İNŞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
EVRE OTOMASYON VE GÜVENLİK TEKNOLOJİLERİ SAN. TİC. A.Ş
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
28.02.2024
BAŞVUR
Türkiye
18.02.2024
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi
Kocaeli - Gebze, Kocaeli
Son 1 Ay
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
27.02.2024
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
13.02.2024
BAŞVUR
TOTAL SOLUTION PROVIDER
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer, İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer, İstanbul Anadolu Yakası - Sultanbeyli, İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir, İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
30.01.2024
BAŞVUR
SİLTAŞ SİLİS KUMLARI SAN. VE TİC. A.Ş
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
Hilton İstanbul Kozyatağı
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

VİNÇMAK MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

Vinçmak Mühendislik ve Mümessillik firması temellerini1996’da vinç bakım-onarım firması olarak atmıştır. Sektördeki ihtiyaçlar vekazaların engellenmesi için 2003’te Moment Kontrol Sistemi Firması Hirschmannile yetkili mümessillik ve servis anlaşması imzalanarak Türkiye’ye ağır işmakinelerinde iş güvenliğini sağlayıcı sistemleri ilk getiren firmadır. Kendiçözümlerimizi de üretebildiğimiz, programlayabildiğimiz ve yazılımınıyapabildiğimiz Moment Kontrol ve Yük İzleme sistemlerinde her türlü işmakinesinin kaza engelleyici sistemini müşterilerimizin de istekleriniyazılımımıza entegre ederek bütün bir çözüm sunmaktayız.

Daha sonra Vinçmak firması, 2008’de IED Electronics firmasıile imzalanan mümessillik anlaşması ile Anemometreler ve Rüzgar Ölçersistemlerde müşterilerine çözüm sunmaya devam etmiştir.

2018’de anlaşma sağlanan firmalar sırasıyla Outset, Lintechve Teledirk firmalarıdır.

Outset Sistemleri; Tırlar, Hafriyat Araçları, Forkliftler,Kepçeler gibi inşaat ve taşıma araçlarında müşterilere kaldırılan yük, totalkaldırılmış olan yükün dökümü gibi veriler sunarak Yükün kaydını, makinanınçalışma saatini, kaldırılabilecek yükü kullanıcıya iletir.

Lintech Kamera firması ise tırlar, mobil vinçler,forkliftler, hafriyat araçları gibi iş makinelerinde ve araçlarda kullanıcıyagörülmeyen noktaları ıp69 Kamera ve 7 inç son teknoloji ekranlarla kullanıcıyagörsel olarak bilgi verir ve daha geniş bir görüş açısı sunarak hareketkabiliyetini arttırıp, kazaları engeller.

Teledirk firması ile imzalanan anlaşma ile 6 fonksiyon ve 8fonksiyon çift hız endüstriyel radyo kumandalarda kullanıcılara hesaplı veetkin bir çözüm sunar. Ürünler, Vinçmak logosu altında üretilerek,müşterilerimizin ihtiyaçları düşünülerek oluşturulmuştur.

Sayısız memnun müşteri ve iş güvenliği sağlanan makinanınyanında, müşterilerin isteklerine özel çözümler üretebilmek için Yazılım ve Argegrubu kurulmuş olunup, 2017 itibariyle Tubitak projelerine başlanılmıştır.

Bünyemizde bulunan Mekatronik, Makine ve Elektrik/Elektronikmühendislerimizle çözümlerimizi dışa bağımlı kalmadan, kendi içimizdeoluşturabilmekteyiz. Mühendislik ve Mümessillik firması olarak sınıflandırılanfirmamız, müşterilerimizin sunduğu problem ve sorunlara son teknolojikgelişmeler ışığında, alternatif bakış açılarıyla çözüm sunmak için 22 yıllıkdeneyimimizin de yardımı ile hizmete hazırdır. 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları