Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Gayrimenkul Yatırım Uzmanı

İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe
  • 12.08.2022
  • 0 - 20

İş Tanımı

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI
 
İSTANBUL'UN CİRO REKORTMENİ EKİBİNE KATILMAK İSTER MİSİNİZ?

PORTFÖY EXPRESS TÜRKİYE KİMDİR?

İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakasında faaliyet gösteren şehrin en prestijli, dinamik ,verdiği özel eğitimlerle ciro şampiyonları yetiştiren sektörel deneyimi üst düzey olan şehrin en iyilerinin ofisidir. Kusursuz müşteri memnuniyetini benimseyen kadrosundaki PORTFÖY EXPRESS TÜRKİYE, özel eğitimli Gayrimenkul Danışmanları ve yönetim kadrosuyla piyasa şartları ne olursa olsun düzenli işlem yapıp ciro üreten saygın ve tam kurumsal işletilen ofistir.

Aranan Nitelikler

KİMLER BAŞVURMALI ?

SABİT MAAŞ OLMADAN PORTFÖY EXPRESS TÜRKİYE ’in başarısı test edilmiş sistem desteği ile YÜKSEK GELİR hedefleyen ve gelir paylaşım modeli ile çalışacak, kendi performansıyla orantılı bir gelir hedefleyenler ve BEN YAPARIM diyenler, gayrimenkul, satış ve pazarlama sektörüne ilgi duyan ve bu sektörde kurumsal düzeyde kariyer yapmak, sürekli olmak, uzmanlaşmak ve isteyenler, eğitime açık ve dış görünüşüne önem verenler, hayalleri, hedefleri olan ve bu hedeflere ulaşacak girişimci ruh ve yüksek motivasyona sahip, çalışma saatlerini kendileri belirleyerek emeklerinin karşılığını üst sınırı olmaksızın kazanmak isteyenler,Kendilerine ve ailelerine zaman ayırmak ,çocukları büyürken yanlarında olmak isteyenler, MESAİ OLMADAN, sorumluluk bilinciyle çalışıp zamanını iyi planlayabilen, çalışma temposunu ve mesai saatini kendi ayarlayabilecek iç disipline sahip olanlar, kendi iş yerini kira, personel, genel giderler gibi maliyetler ile büyük riskler alarak açmak yerine hazır kurulu ve kar eden bir markanın ve ofisin kullanıcısı olup risk almak istemeyenler...

SIK SORULAN SORULAR, GAYRİMENKUL YATIRIM UZMANLIĞI MAAŞLI BİR İŞ MİDİR?

Gayrimenkul Yatırım Uzmanlığı; MAAŞLI BİR İŞ DEĞİLDİR. Yüksek oranlı gelir paylaşımı sistemi üzerine kurulu bir meslektir. Bireysel bir emlak ofisi açmanın yüksek maliyeti, kurumsal olmama ve diğer zorlukları yaşamadan PORTFÖY EXPRESS TÜRKİYE kurumsal çatısı altında, düşük maliyetle müşterilerinize modern bir ofiste, profesyonel hizmet verebilme imkanına sahip olursunuz. Dolayısı ile maaş geliriniz olmaz, performansınızla doğru orantılı her işleminizden PORTFÖY EXPRESS TÜRKİYE paylaşım oranları üzerinden, yüksek gelirler elde edebilirsiniz.

YAPILAN SATIŞ VEYA KİRALAMA İŞLEMLERİNDE GAYRİMENKUL DANIŞMANI NE KAZANIR?

Sayısal örnek vermek gerekirse 1.000.000 TL' lik bir gayrimenkul satıldığı zaman satışı gerçekleştiren Gayrimenkul Danışmanı seçmiş olduğu PORTFÖY EXPRESS TÜRKİYE paylaşım oranına göre 20.000 TL NET PARA KAZANIR. Bununla birlikte örneğin 5000 TL değerinde bir kiralama işlemi yaptığı zaman 2500 TL NET para kazanır. Kazancınız tamamen sizin performansınızla doğru orantılıdır. PORTFÖY EXPRESS TÜRKİYE bünyesinde başarılı olan, yıllık 1 milyon TL’ nin üzerinde kazanan gayrimenkul danışmanları da vardır, performansı yetersiz olan düşük kazançlar eden gayrimenkul danışmanları da vardır. PORTFÖY EXPRESS TÜRKİYE çalışma sistemini eğitimlerde anlatıldığı gibi uygulayan, sistemli, disiplinli çalışan gayrimenkul danışmanları bu sektörde çok başarılı olmakta yüksek kazançlar elde etmektedirler.

GAYRİMENKUL YATIRIM UZMANI NE İŞ YAPAR ?

Gayrimenkul Yatırım Uzmanlarımız, çalışmaları için gerekli tüm bilgiler, yöntemler, stratejileri öğrenecekleri PORTFÖY EXPRESS TÜRKİYE Power Start, PORTFÖY EXPRESS TÜRKİYE ofis içi eğitim programları ve oryantasyon programına katılarak kariyerlerine başlarlar.Eğitim sürecinin ardından, aktif şekilde çalışarak, satılık ve kiralık portföyler edinirler. Portföylerine kattıkları mülkler, gayrimenkul danışmanlarımız tarafından, eğitimlerde anlatılan yöntemlerle pazarlanır ve işlem sonuna kadar tüm süreç yönetilir.

GAYRİMENKUL YATIRIM UZMANI OLMAK İÇİN TECRÜBE GEREKLİ MİDİR?

TECRÜBE GEREKLİ DEĞİLDİR. Daha ilk günden PORTFÖY EXPRESS TÜRKİYE’nin yeni gayrimenkul danışmanlarına yönelik eğitim programı, tüm gayrimenkul satış tekniklerinin kısa sürede öğrenilmesini sağlar. Bu sayede yeni müşteriler bulmanıza yardımcı olurken, portföy alınması ve satılması/kiralanması ile ilgili konularda her zaman yanınızda olur. Gerekli tüm eğitimler, hem başlangıçta hem de kariyeriniz süresince PORTFÖY EXPRESS TÜRKİYE tarafından verilmektedir.

HEMEN BAŞVURUN, İSTANBUL'UN EN ÇOK KAZANAN OFİSİ PORTFÖY EXPRESS TÜRKİYE'YE KATILIN, BİRLİKTE ÇALIŞALIM, BİRLİKTE KAZANALIM….
ADAY KRİTERLERİ

Tecrübe                :
Tecrubeli - Tecrübesiz adaylar
Eğitim Seviyesi   : Lise(Mezun), Ön Lisans(Öğrenci), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun).

POZİSYON BİLGİLERİ

Firma Sektörü     :
Gayrimenkul, Emlak İşleri.
Departman          : Satış ve Pazarlama
Çalışma Şekli     : Sürekli / Tam zamanlı
Personel Sayısı  : Belirtilmemiştir
Ülke/Şehir           : İstanbul Anadolu

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Bugün
BAŞVUR
Century 21 Roof
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Bugün
BAŞVUR
Türkiye
Bugün
Coldwell Banker BRIDGE
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Anadolu Yakası - Çekmeköy
Bugün
BAŞVUR
MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
Türkiye
Bugün
MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
Bugün
BAŞVUR
Coldwell Banker   UNIQUE
İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Bugün
BAŞVUR
MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

PORTFÖY EXPRESS TÜRKİYE

Portföy Express Türkiye, piyasa enstrümanlarını ve değişimlerini sürekli takip eden, doğru fiyat - doğru yatırım mantığı ile müşterilerini kısa sürede hedeflerine ulaşmalarını dolayısıyla müşteri memnuniyetini sağlamayı ve sürekli kılmayı en ön planda tutan bir gayrimenkul danışmanlık firmasıdır.

Portföy Express Türkiye, en geniş kapsamlı ve en doğru bilgiyi sunmaktadır. Ev sahiplerinin gayrimenkullerini şeffaf bir ortamda, günün rayicinde ve en kısa zamanda değerlendirmektedir. Konut almak isteyen müşterilerimize alım gücü ve ihtiyaçlarına uygun en doğru konutu seçebil5343701710meleri için her türlü bilgiyi sunmaktadır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları