Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

ENGELLİ-İngilizce Rusça bilen eleman

seloto ltd.şti. ENGELLİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer
  • 4.03.2021
  • 20 - 50

İş Tanımı

İşimiz bilgisayar üzerinden yapılan iştir,  Engelli veya engelin ne kadar olduğu çok fazla etkilemez,  İşimizle alakalı tüm bilgi eğitimi biz vereceğiz. Türkçe akıcı konuşan, konuşma diksiyonu düzgün, ikna kabiliyeti yüksek, Halkla ilişkiler konusunda başarılı, İkna kabiliyeti ve konuşma diksiyonu ileri seviyede olan eleman alınacaktır.
Ayrıca Rusça, İngilizce bilen tercih edilecektir.

Otomotiv sektörü tüm araçlar için Oto yedek parça satışı işimizde yeni geliştirdiğimiz, kullanımı çok kolay  B2B Bilgisayar yazılım programımız üzerinden, Türkiye geneli tüm İllerde Bayii Temsilcileri oluşturulacak, tüm iller ve potansiyeli yüksek ilçelerde tüm oto sanayilerindeki  oto yedek parçacılar, servisler, kaportacılar, elektrikçiler, lastikçiler, tamirciler, üst kapakçılar, tamir atölyeleri, rektefiyeciler, rot balansçılar gibi işyerlerine kurulacak yeni B2B yazılımımız ile satışlarımız başlayacaktır. şirket ofisimiz Plaza katında olup sanayi içinde değildir, ulaşımı çok kolay metro toplu ulaşım yanındayız. Sosyal medya satış tekniklerini bilen instagram, facebook, twitter vs. sosyal medya sistemlerini kullanabilen tercih edilecektir, Otomotiv yedek parça ürünlerimiz farklı depolarda olup, kargolarla sevkiyat yapılacak ve sevkiyat takip işlerini düzenli kayıt altında tutacak, yoğun iş temposuna alışık çalışkan işini severek yapan eleman alınacaktır, İşimiz sektörürümüz ile alakalı eğitimi biz vereceğiz.

Min. %40 Engelli adaylar başvurmalıdır.

Aranan Nitelikler

Akıcı Türkçe ve İngilizce Rusça bilen eleman alınacaktır,  İşimizle alakalı tüm bilgi eğitimi biz vereceğiz. Türkçe akıcı konuşan, konuşma diksiyonu düzgün, ikna kabiliyeti yüksek, Halkla ilişkiler konusunda başarılı, İkna kabiliyeti ve konuşma diksiyonu ileri seviyede olan ayrıca Rusça, İngilizce bilen tercih edilecektir.

Min. %40 Engelli adaylar başvurmalıdır.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

LALEGÜL EĞİTİM VE SAĞLIK HİZ.LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Son 1 Hafta
BAŞVUR
DAMLA İNSAN KAYNAKLARI
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Bugün
BAŞVUR
Mersin(İçel)
Bugün
BAŞVUR
Antalya - Alanya
Bugün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
TORU PORSELEN KAFETERYA OYUN OYUNCAK İTH.İHR.PER.MAĞ.SAN.TİC.VE PAZ.LTD.ŞTİ
Van
Bugün
BAŞVUR
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
K.Maraş
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR