Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Eskişehir Re/Max MOD Gayrimenkul Danışmanı

  • 5.04.2021
  • 0 - 20

İş Tanımı

ÇOK KAZANAN EKİPTE YER ALMAYA HAZIR MISINIZ?

RE/MAX MOD KİMDİR ?

ESKİŞEHİR MERKEZ,TEPEBAŞI VE ODUNPAZARI bölgesinde faaliyet gösteren şehrin en prestijli,dinamik ,verdiği özel eğitimlerle ciro şampiyonları yetiştiren sektörel deneyimi üst düzey olan şehrin en iyilerinin ofisidir.

Kusursuz müşteri memnuniyetini benimseyen kadrosunda ki Remax MOD özel eğitimli Gayrimenkul Danışmanları ve yönetim kadrosuyla piyasa şartları ne olursa olsun düzenli işlem yapıp ciro üreten saygın ve tam kurumsal işletilen ofistir.

Aranan Nitelikler

KİMLER BAŞVURMALI

  •  SABİT MAAŞ OLMADAN RE/MAX’in başarısı test edilmiş sistem desteği ile YÜKSEK GELİR hedefleyen ve gelir paylaşım modeli ile çalışacak, kendi performansıyla orantılı bir gelir hedefleyenler ve BEN YAPARIM diyenler,
  • Gayrimenkul,satış ve pazarlama sektörüne ilgi duyan ve bu sektörde kurumsal düzeyde kariyer yapmak, sürekli olmak, uzmanlaşmak ve isteyenler,
  • Eğitime açık ve dış görünüşüne önem verenler,
  • Hayalleri, hedefleri olan ve bu hedeflere ulaşacak girişimci ruh ve yüksek motivasyona sahip, çalışma saatlerini kendileri  belirleyerek emeklerinin karşılığını üst sınırı olmaksızın kazanmak isteyenler,
  • Kendilerine ve ailelerine zaman ayırmak ,çocukları büyürken yanlarında olmak isteyenler,

  • MESAİ OLMADAN, sorumluluk bilinciyle çalışıp zamanını iyi planlayabilen, çalışma temposunu ve mesai saatini kendi ayarlayabilecek iç disipline sahip olanlar,
  • Özgür ve sistemli bir çalışma ortamında takım ruhuna inanarak, kendi kişisel becerilerini en iyi şekilde sunabileceği bir ekibin içinde yer almak isteyenler.

SIK SORULAN SORULAR

GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI MAAŞLI BİR İŞ MİDİR?

Gayrimenkul danışmanlığı MAAŞLI BİR İŞ DEĞİL, yüksek oranlı gelir paylaşımı sistemi üzerine kurulu bir meslektir. Bireysel bir emlak ofisi açmanın yüksek maliyeti, kurumsal olmama ve diğer zorlukları yaşamadan RE/MAX MOD kurumsal çatısı altında, düşük maliyetle müşterilerinize modern bir ofiste, profesyonel hizmet verebilme imkanına sahip olursunuz. Dolayısı ile maaş geliriniz olmaz, performansınızla doğru orantılı her işleminizden RE/MAX paylaşım oranları üzerinden, yüksek gelirler elde edebilirsiniz.

YAPILAN SATIŞ VEYA KİRALAMA İŞLEMLERİNDE GAYRİMENKUL DANIŞMANI NE KAZANIR?

Sayısal örnek vermek gerekirse 500.000 TL' lik bir gayrimenkul satıldığı zaman satışı gerçekleştiren Gayrimenkul Danışmanı seçmiş olduğu RE/MAX paylaşım oranına göre 9.600 TL ile 16.000 TL arasında NET para kazanır. Bununla birlikte örneğin 1000 TL değerinde bir kiralama işlemi yaptığı zaman 480 TL ile 800 TL arası kendi belirleyeceği orana göre NET para kazanır. Kazancınız tamamen sizin performansınızla doğru orantılıdır. RE/MAX bünyesinde başarılı olan, yıllık 1 milyon TL’ nin üzerinde kazanan gayrimenkul danışmanları da vardır, performansı yetersiz olan düşük kazançlar eden gayrimenkul danışmanları da vardır. RE/MAX çalışma sistemini eğitimlerde anlatıldığı gibi uygulayan, sistemli, disiplinli çalışan gayrimenkul danışmanları bu sektörde çok başarılı olmakta  yüksek kazançlar elde etmektedirler.

GAYRİMENKUL DANIŞMANI NE İŞ YAPAR ?

Gayrimenkul danışmanlarımız, çalışmaları için gerekli tüm bilgiler, yöntemler, stratejileri öğrenecekleri RE/MAX Türkiye Power Start, RE/MAX Mod ofis içi eğitim programları ve oryantasyon programına katılarak kariyerlerine başlarlar.Eğitim sürecinin ardından, aktif şekilde çalışarak, satılık ve kiralık portföyler edinirler. Portföylerine kattıkları mülkler, gayrimenkul danışmanlarımız tarafından, eğitimlerde anlatılan yöntemlerle pazarlanır ve işlem sonuna kadar tüm süreç yönetilir.

GAYRİMENKUL DANIŞMANI OLMAK İÇİN TECRÜBE GEREKLİ MİDİR?

Re/Max MOD gayrimenkul danışmanı olmak için tecrübe gerekmez. Gerekli tüm eğitimler, başlangıçta RE/MAX Türkiye Power Start başlangıç eğitimi ve Re/Max MOD oryantasyon sürecinde verilir. 

HEMEN BAŞVURUN, ESKİŞEHİR'İN EN BAŞARILI EKİBİ Re/Max MOD'A  KATILIN, BİRLİKTE ÇALIŞALIM, BİRLİKTE KAZANALIM….

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Eskişehir - Tepebaşı
Bugün
BAŞVUR
Eskişehir - Odunpazarı
Bugün
BAŞVUR
Eskişehir - Odunpazarı
Bugün
BAŞVUR
MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
Eskişehir - Tepebaşı
Bugün
BAŞVUR
Türkiye
Bugün
MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
Türkiye
Bugün
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Dün
Eskişehir - Tepebaşı
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

RE/MAX Mod Gayrimenkul Danışmanlık

Biz Eskişehirliyiz , Eskişehirimizi İyi Tanıyoruz ve Çok Seviyoruz.Eskişehir deki gayrimenkul çözümleriniz için bizi arayınız.

Herkesin İyi Bir Gayrimenkul Danışmanı Olsun!

RE/MAX Mod Her Zaman Kazandırır!

SOSYAL SORUMLULUK PROJEMİZ

RE/MAX Mod ofisi aylık gelirinin % 5 oranını sokaklarda yaşamaya çalışan dört ayaklı can dostlarımızın bakımı için harcamaktadır.

VİZYONUMUZ

Müşterilerimize sunduğumuz hizmetlerde mükemmelliyet.
Gayrimenkul sektörünün kalitesini arttırarak kalitesiz rakiplerin elenip etik,dürüst ve kaliteli hizmet anlayışını getirmek ve bunları güvenilir bir marka altında kontrollü olarak yürütmektir.

MİSYONUMUZ

RE/MAX Mod ofisi olarak gayrimenkul eğitimlerine,şeffaflığa,doğruluğa ve müşteri odaklı çalışmaya önem vermekteyiz.Gayrimenkul sektörünün hakettiği değerlere ulaşmasını sağlamak birincil amacımızdır.

RE/MAX MOD İLKELERİ

Önce İnsan.
Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti.
Güven ve Saygı.
Hakkaniyet.
Dürüstlük.
Paylaşım.
Profesyonel Hizmet.
Gelişimcilik.
Ekip Ruhu.
Takımca Hareket Edebilmek.
Doğaya ve Hayvanlara Saygı.

RE/MAX MOD DEĞERLERİ

- MÜŞTERİLERİMİZE SUNABİLECEĞİMİZ KALİTELİ VE ÜSTÜN HİZMET ANLAYIŞIMIZ ÖNCELİĞİMİZDİR.
- EĞİTİM ALARAK VE ARAŞTIRARAK BİLGİLENMEK BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR.
- GAYRİMENKUL DANIŞMANLARIMIZA VERECEĞİMİZ EĞİTİMLERİMİZ İLE SEKTÖRÜN EN İYİ GAYRİMENKUL DANIŞMANLARI OLMALARINI AMAÇLAMAKTAYIZ.
- GÜVEN,SAYGI,DÜRÜSTLÜK VE ŞEFFAFLIK OLMAZSA OLMAZIMIZDIR.
- BİZ BİR EKİBİZ EKİBİMİZ İLE BİRLİKTE ÇALIŞARAK BÜYÜMEK ÖNEMLİ DEĞERİMİZDİR.


RE/MAX MOD DEĞERLERİ

- MÜŞTERİLERİMİZE SUNABİLECEĞİMİZ KALİTELİ VE ÜSTÜN HİZMET ANLAYIŞIMIZ ÖNCELİĞİMİZDİR.
- EĞİTİM ALARAK VE ARAŞTIRARAK BİLGİLENMEK BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR.
- GAYRİMENKUL DANIŞMANLARIMIZA VERECEĞİMİZ EĞİTİMLERİMİZ İLE SEKTÖRÜN EN İYİ GAYRİMENKUL DANIŞMANLARI OLMALARINI AMAÇLAMAKTAYIZ.
- GÜVEN,SAYGI,DÜRÜSTLÜK VE ŞEFFAFLIK OLMAZSA OLMAZIMIZDIR.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları