Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Etkinlik Organizasyonu- Halı saha için

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 8.07.2021
  • 0 - 20

İş Tanımı

Halı saha maçlarının organizasyonunu kolaylaştıran, futbol tutkunlarıyla halı sahaları bir araya getiren Topoyna uygulamasında halı saha maçı organizasyonu yapabilecek serbest zamanlı ekip arkadaşları (miço) arıyoruz!Miço Nedir?Miçolar halı saha ile TopOyna arasındaki köprüdür. Miçonun Görevi Nedir?- TopOyna uygulamasında halı saha maçlarını organize eder ve halı sahalar ile sağlıklı iletişim kurar.- Halı sahaların boş saatlerini doldurmaya çalışır.- Miçolar organize ettiği maçlarda maça katılması halinde ücret ödemezler.- Miçolarımız sistem üzerinden oynanan her maçtan 21 TL kazanır.- Aylık belirli sayıda organize edilen maç sonrasında prim kazanır.- Her ay en çok maç organizasyonunda bulunan miço belirli ödüller kazanır.Gün içerisinde anlaşmalı halı sahalarda saat 13.00-18.00 arasında maç organizasyonunda bulunabilecek; takım çalışmasına yatkın ve futbol tutkunu ekip arkadaşları arıyoruz.

Aranan Nitelikler

-Organizasyon yeteneğine sahip olmak.-Takım çalışmasına yatkın olmak.-Düzenlenecek toplantı vb. organizasyonlara özen göstermek.-Futbol tutkunu olmak.Topoyna şuan için İstanbul'da faaliyet göstermektedir. Yakında tüm Türkiye'de faaliyete geçecektir. İstanbul'dan yapılan başvurular kabul edilecektir.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Istanbul Marriott Hotel Asia
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Dün
ANTALYA TOPLUM KOLEJİ
Antalya - Döşemealtı
Son 1 Hafta
BAŞVUR
GLOBAL CONNECT TRAVEL
İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BEYAZ KÖŞK ÇOCUK EVİ
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Çorlu Vatan Hastanesi
Tekirdağ - Çorlu
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

TOPOYNA BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ

Evde sıkıldın mı ? Lokasyonuna en yakın maçları takip et.Halı saha ekibin ile uygulama içi grup oluştur ve maçlara arkadaşlarınla kayıt ol.Bildirimleri aç, civarındaki saati yaklaşan maçlardan bildirim al ve kolayca kayıt ol.Eğer herhangi bir oyuncu son anda iptal ederse sistem otomatik olaraklokasyonuna en yakın üyelere bildirim atar ve boş yeri üyelere haber verir.Online ödeme ile maçtan sonra elini cebine atmana gerek yok.TOPOYNA   artık bütün bu sorunlarına çözüm olmaya geliyor!
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları