Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

Matematik Öğretmeni
ATABEY EĞİTİM KURUMLARI
İstanbul Anadolu Yakası - Kartal
Bugün
Matematik Öğretmeni
ATABEY EĞİTİM KURUMLARI
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
Bugün
Şube Müdür Yardımcısı
ATABEY EĞİTİM KURUMLARI
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy, İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir...
Bugün
Firmanın Tüm İlanları

Etüt Öğretmeni

İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Avrupa Yakası, Kocaeli Gebze
  • 23.10.2021
  • 200 - 500

İş Tanımı

Yenilikçi yapımız ve dinamik kadromuzla İstanbul’un iki yakasında ve Gebze'de  toplam 26 özel ders merkezi 1 Anaokulu  bulunan Atabey Eğitim Kurumlarına ‘Kütüphane Sorumlusu’ Pozisyonunda görevlendirilecek adaylar aramaktayız. Küttap adını verdiğimiz projemiz fiziki koşulların tamamlanması yönünde henüz başlangıç aşamasında süreçte yol almaktadır.

Aranan Nitelikler

-Üniversitelerin Felsefe, Sosyoloji, Sosyal Bilgiler öğretmenliği, Türkçe öğretmenliği, Tarih, Coğrafya, Edebiyat eğitimi veren bölümlerinden mezun
-En az 3 yıl kurumsal alanda öğretmenlik deneyimi olan
-Kurumun Eğitim Kalite süreçlerine ilişkin tüm çalışmalarının organizasyon, koordinasyon ve takibini gerçekleştirebilecek ( Deneme çalışmaları, yazılı çalışmaları, velilere gerçekleştirilecek geri bildirim çalışmaları, öğrencilerin bireysel ders çalışmaları yönünde gelişimlerini destek ve planlama, öğrencilere ders programları oluşturulması, Öğrenci gelişimleri takibi raporlaması vb.)
-Öğrenci-Veli-İdare-Marka ilişkilerinde denge oluşturabilecek
-Kurumdaki eğitim odağını Küttap çerçevesinde konumlanması üzere çalışmalarını yürütecek
-İdari kadrolarda görev almak üzere Eğitim yöneticiliği alanında kariyer hedefi olan 
-Mesaisi içinde şube idaresiyle entegre olarak idari süreçlere destek olacak-Birlikte çalışmanın ve değer üretmenin öneminin farkında olan bu doğrultuda çalışmalarını sürdürecek  
-Eğitim alanındaki gelişmeleri takip eden-
Cumartesi-Pazar çalışma engeli olmayan Markamıza  güç ve dinamizm katacak olan Yeni takım arkadaşlarımızın başvurularını bekliyoruz.  

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Türkiye
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

ATABEY EĞİTİM KURUMLARI

Özel dersin sektörleşmesine öncülük ederek ilkeli ve erdemli bir sektör inşa edilmesine liderlik eden ATABEY EĞİTİM KURUMLARI; Yıllardır bilinen özel dersi planlı, programlı sınav hazırlıkları ve okul takviyelerinde kullanışlı hale getirerek tüm Türkiye de özel dersi üst sınıfla beraber orta sınıfın da yararlanabileceği bir eğitim ürünü haline getirmek için 2011 yılında kurulduk.
2020 yılından itibaren dershanecilik faaliyetlerine de başlayan Atabey, Avrupa ve Anadolu yakasında toplam 16 şubesi ile 8 ve 12. sınıflara sınav hazırlık hizmeti de vermektedir. Sistemsel değişiklik yapmakla beraber halen tüm sınıflara okula takviye ve özel dersi hizmet olarak sunmaktadır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları