Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

FİBER LAZER SERVİS SORUMLUSU

İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa, Bursa, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 12.03.2021
  • 20 - 50

İş Tanımı

FİBER LAZER KESİM MAKİNELERİ ÜZERİNDE EN AZ 2 YIL TECRÜBELİ .

  • Lazer kesim Parametreleri konusunda bilgi sahibi . Lantek,  Cypnest ve benzeri NESTING programlarına hakim.
  • Autocad veya Solidworks çizim programlarına orta seviyede hakim.
  • İlgili bölümlerin Lise, MYO veya Lisans mezunu, B sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya muaf olmak, Yurt içi seyahat engeli olmamak, Esnek çalışma saatlerine uygun olmak,Tercihen giriş seviyesi İngilizce bilen takım arkadaşları aranmaktadır

Aranan Nitelikler

 İSTANBUL/BAYRAMPAŞA'DA FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZDA VE BURSA ŞUBEMİZDE TAKIM TEZGAHLARININ ve FİBER LAZER TEZGAHLARININ  BAKIM - ONARIM VE SERVİS İŞLERİNDE ÇALIŞACAK , TAKIM ÇALIŞMASINA UYUMLU , DİNAMİK  ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ORKA FABRİKA MALZEMELERİ SAN. VE TİC. A.Ş

1980 yılından beri faaliyet gösteren firmamız özellikle metal boru ve profil kesme, boru ve profil bükme konularında ihtisaslaşmıştır. Geçen bu süre içinde boru ve profil kesme, boru ve profil bükme konularında dünya çapında lider firmalar ile anlaşmalar yaparak Türkiye ve Orta Doğu temsilciliklerini almıştır. Dairesel ve ya şerit testereler ile boru ve profil kesme teknolojisi ve boru ve profil bükme konularındaki deneyimlerini çözüm ortaklarına yönelik verilen eğitimlerle paylaşmış ve firmalara verim artışı konusunda çok önemli yol gösterici olmuştur.

Yenilik ve teknolojiyi yakından takip eden firmamız, firma içi ve müşterilere yönelik eğitime de çok önem vermektedir. Gelişen teknoloji ile birlikte tüm değişimleri takip ederek gerekli bilgi ve donanımı hem çalışanlarına sağlamak hem de iş ortaklarına aktarmak firmamızın genel prensiplerindendir. Kardeş firma ORKA ile özellikle servis alanında büyük ilerleme kaydedilmiştir.

Misyon;
  • Bilgiyi en verimli şekilde kullanarak, müşteri odaklı çözümler üretmek ve rekabetçi bir Dünyada daha hızlı bilgi, teknik servis ve çözüm hizmetleri sunmaktır.
Vizyon;
  • Müşteri odaklı çözümler üreterek, tüm ürünlerde aynı güveni ve aynı kaliteyi sağlamak başlıca hedefimizdir. Rekabetçi üretim şartlarını oluşturarak, müşterilerinin teknolojik gelişmeleri kendi aracılığı ile takip etmesini sağlar. Özka müşterilerine metal boru ve profil kesme ve de boru ve profil bükme alanında en son teknolojiyi sunarak hizmet verir. Hedefimiz sıfır (0) hata ile koşulsuz müşteri memnuniyetidir. 
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları