Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Finans Elemanı

İstanbul Avrupa Yakası
  • 26.07.2021
  • 100 - 200

İş Tanımı

Finans konusunda deneyimli
Günlük haftalık,aylık nakit akışının yönetilmesini,
Bankalarla ve resmi kurumlarla ilgili işlemlerin takibinin,görüşmelerinin ve kaydının yapılmasını
Cari hesapların,personel maaş ve avans,sgk pirim,vergi ve fatura ödemelerinin kasa ve banka aracılığıyla yapılması ve kaydının yapılmasını sağlayacak takım arkadaşları aramaktayız.

Aranan Nitelikler

Yogun iş temposuna ayak uydurabilecek.Takım çalışmaya uygun.Düzenli ve disiplinli çalışmayı prensip edinmiş,seyehat kısıtlaması olmayan çalışma arkadaşı aramaktayız

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

AVRUPA MÜMESSİLLİK VE DIŞ TİCARET
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
TACİRLER YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
HAFIZLAR GIDA İÇ VE DIŞ TİC. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü, İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece, İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
CROWNE PLAZA İSTANBUL HARBİYE
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
DoubleTree by Hilton Esentepe
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Bugün
BAŞVUR
URANUS HOTELS
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
MİHRİ RESTAURANT
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

Tuna Lojistik

Tuna Lojistik 2007 yılında İstanbul’ da kurulmuştur. Tecrübeli ve kendi alanlarında uzman olan personel yapısı ile güçlü filosu sayesinde uygun maliyetlerde hizmet vermektedir. Güzergah ülkelerde yapmış olduğu yatırımlar ile her geçen gün güçlenmekte ve müşterilerine en kaliteli hizmeti sunmaktadır.

Tuna Lojistik;

 

Kaliteli, yenilikçi, güvenilir hizmet anlayışına sahiptir. Müşteri istekleri doğrultusunda planlama yapmakta ve müşterisine özel temsilciler ile 24 saat hizmet vermektedir.Hizmet verdiği coğrafyalarda bulunan ofis yapılanmaları ile meydana gelen sorunlara yerinde ve hızlı müdahale etme becerisine sahiptir. Özellikle sınır kapılarında kendi personelini bulundurmaktadır.Tüm araçlarında uydu takip cihazı bulunmaktadır. Anlık yer tespiti yapılabildiği gibi, günlük yapılan km bilgisi alınmaktadır.Öz varlık çekici ve dorse sayısının fazla olması sebebi ile tamir bakım işlemleri için de Düzce ‘de servis kurmuştur. A’dan Z’ye tamir ve bakım yapabilen ustalar ve teçhizat sayesinde hızlı sefer yapabilmekte, arızaların önüne geçebilmektedir.Ro-ro taşımalarının gerçekleştiği limanlarda bulunan ofisleri ile gecikmeye sebep olacak sorunların engellenmesini hedeflemiştir.Teknolojiye yaptığı yatırımlar sayesinde gelişen dünya şartlarına paralel ilerlemekte ve müşterilerine ayrıcalık yaşatmaktadır.Sadece kara yolu taşımacılığı değil, yükünüzün durumuna göre demir yolu veya deniz+demir yolu taşımacılığını da kapıdan kapıya gerçekleştirmektedir.Sahibi olduğumuz iNFO Lojistik Türkiye ve Bereket Lojistik Kazakistan firmalarımız ile taşımalarda yaşanılan bir çok sorunu çözmüş bulunmaktadır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları