Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Finans Müdürü ve Muhasebe Uzmanı

  • 18.04.2022
  • 100 - 200

İş Tanımı

1988 yılında kurulan HATEN Kozmetik ve Plastik Sanayi A.Ş. ilk olarak plastik imalat sektöründe hizmet vermeye başlamıştır. Gerçekleşen hedefler doğrultusunda otel kozmetik sektöründe imalat ve tasarım konusunda lider olarak anılan bir şirket olarak devam etmektedir.Otel sektörü için sabun ve şampuan üretimiyle başlayan HATEN Kozmetik ve Plastik Sanayi A.Ş. bugün itibariyle yine şampuan duş jeli ve sabun gibi kozmetik ürünler başta olmak üzere, kalite hedeflerine bağlı kalabilmek adına neredeyse tamamını kendi bünyesinde ürettiği yüzlerce farklı ürün çeşidi ile faaliyetine devam etmektedir.Üretimden gelen gücü ile kendi bünyesinde tasarladığı eşsiz koleksiyonları, 10.000 m2’lik entegre tesisleri, birinci sınıf üretim kalitesi, otel kozmetik sektörüne yerleştirdiği güven ve itibarıyla anılmakta; devamlı büyüyen ve gelişen üretim bantları ile Türkiye’de başta büyük grup oteller olmak üzere yurtdışı müşterilerine de hizmet vermekten onur duymaktadır.Tescilli markası olan ‘ROSSO BIANCO’ ile yurtdışında birçok ülkeye ihracat yaparak ülke ekonomisine gerekli katkıyı yapmaktadır.

Fabrikamız bünyesinde görevlendirilmek üzere Finans Müdürü ve Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.
Her iki pozisyon içinde farklı arayışımız vardır.

Aranan Nitelikler

Finans Müdürü
Logo Go3 programına hakim,
Tüm finansal süreçlerin, nakit varlıkların, tahsilat ve ödeme süreçlerinin yönetilmesi,Firmanın alacaklarının vadesinde tahsilini ve borçlarının planlanan vadede ödenmesini temin edilmesi,Tahsilat ve ödemelere ilişkin her türlü; belge, talimat, yazışma, sözleşme, rapor vb. evrakın düzenli bir biçimde muhafaza edilmesi,Bankalarla iletişimi ve mutabakatı sağlamak,Firmanın haftalık, aylık ve 6 aylık Finansal Planlarını (Ödeme-Tahsilat Planı ve Nakit Akışı Tablosu) hazırlamak.Banka talimatlarının hazırlanması ve onaya sunulması,Finansal raporlar (Bilanço, Gelir Tablosu, Mizan, Nakit Akışı, Bütçe v.b.) konusunda bilgi sahibi olmak,Tüm finansal raporları hazırlanmak ve üst yönetime sunumunu gerçekleştirmek,Günlük kasa, banka ve çek/senet hareketlerini takip etmek,Cari hesapların takibi ve ilgili süreçlere destek vermek, (alacak yaşlandırma, ödeme yaşlandırma, mutabıkat)Banka ekstrelerinin kaydını gerçekleştirmek,Aylık mizan kontrolü yapmak ve ay/yıl kapanış sürecini idame ettirmek ve yönetmek,Satıcı ödeme kayıtları ve cari hesap, günlük finans ve banka işlemlerinin takiplerini yapmak,Haftalık ödeme listelerinin hazırlanması ve takibinin gerçekleştirmek,Alacak ve tahsilat takibinin yapılması, raporlanmasını yapabilecek,Tek düzen hesap planına vakıf ve muhasebe ile entegre çalışabilecek,Varlık ve kaynak yönetiminde uzman çalışma arkadaşı aramaktayız.

Muhasebe Uzmanı
Genel Muhasebe mevzuat ve uygulamalarına hakim,
*Çözüm odaklı, iletişim becerileri güçlü, detaylara önem veren,
*Microsoft Office programlarını iyi derecede kullanabilen,
*Maliyet muhasebesi ve stok yönetimi konusunda tecrübeli,
*Alanında en az 5 yıl tecrübesi bulunan
*Logo Go3 programına hakim
* E-defter, e-fatura ve e-irsaliye konusunda bilgili,
*B sınıfı sürücü belgeli ve aktif araç kullanabilen,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene
Dün
LALEGÜL EĞİTİM VE SAĞLIK HİZ.LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy, İstanbul Avrupa Yakası
16.02.2024
BAŞVUR
ASMAR HOLDİNG A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Mövenpick Living, Çamlıvadi
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BAKIRCI YAPI A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
DoubleTree by Hilton Esentepe
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Son 1 Hafta
BAŞVUR
FLO MAĞAZACILIK VE PAZARLAMA A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Son 1 Hafta
TEKÇELİK İÇ VE DIŞ TİC.İNŞAAT SAN. A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası - Eyüpsultan
Son 1 Hafta
BAŞVUR
DİGİSAT TEKN.PAZ.İHR.İTH.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Ay
BAŞVUR
DİGİSAT TEKN.PAZ.İHR.İTH.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

HATEN KOZMETİK VE PLASTİK MATBAA SAN.TİC.AŞ

x1988 yılında kurulan HATEN Kozmetik ve Plastik Sanayi A.Ş. ilk olarak plastik imalat sektöründe hizmet vermeye başlamıştır. Gerçekleşen hedefler doğrultusunda otel kozmetik sektöründe imalat ve tasarım konusunda lider olarak anılan bir şirket olarak devam etmektedir. Otel sektörü için sabun ve şampuan üretimiyle başlayan HATEN Kozmetik ve Plastik Sanayi A.Ş. bugün itibariyle yine şampuan duş jeli ve sabun gibi kozmetik ürünler başta olmak üzere, kalite hedeflerine bağlı kalabilmek adına neredeyse tamamını kendi bünyesinde ürettiği yüzlerce farklı ürün çeşidi ile faaliyetine devam etmektedir. Üretimden gelen gücü ile kendi bünyesinde tasarladığı eşsiz koleksiyonları, 10.000 m2’lik entegre tesisleri, birinci sınıf üretim kalitesi, otel kozmetik sektörüne yerleştirdiği güven ve itibarıyla anılmakta; devamlı büyüyen ve gelişen üretim bantları ile Türkiye’de başta büyük grup oteller olmak üzere yurtdışı müşterilerine de hizmet vermekten onur duymaktadır. Tescilli markası olan ‘ROSSO BIANCO’ ile yurtdışında birçok ülkeye ihracat yaparak ülke ekonomisine gerekli katkıyı yapmaktadır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları