Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Finans Müdürü

İzmir
  • 24.06.2020
  • 100 - 200

İş Tanımı

Menemen Türkelli girişinde bulunan, Gübre ve Özel Kimyasallar Üretimi yanı sıra Uluslararası Kükürt Tedariki alanında da faaliyet göstermekte olan Şirketimiz Kimtar Kimya Gübre Mad. San. A.Ş.’nin gelişerek büyüyen ekibi içerisinde aktif görev alacak, aşağıdaki niteliklere uygun“Finans Müdürü” arayışımız bulunmaktadır.Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, (Tercihen Finans, Bankacılık, İşletme/İktisat Bölümlerinden)Tercihen Üretim sektöründe faaliyet gösteren firmalarda en az 5 yıl deneyimli,Nakit akış planı ve finansal risk analizi yapabilecek,Mali tablolar konusunda deneyimli, İhracat ve İthalat (Akreditif), Leasing, Teminat mektubu konularına hakim,Bankalar ile iletişim trafiğini yönetebilecek,Takipçi, dikkatli sonuç odaklı, ve sorumluluk sahibiErkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,İzmir Menemen yada çevresinde ikamet eden, (Ulaşım sorunu olmayan)

Aranan Nitelikler

Finans süreçlerine ilişkin iyileştirme çalışmalarına katkı sağlayabilecek,·      
Teminat mektubu, DBS, otomatik ödeme, çek, senet tahsilat-ödemelerinin takibi ve muhasebe Departmanının finans birimi ile koordinasyonunu sağlamak· 
Krediler ve leasing ödemelerinin kontrolünü yapmak, kredi faizlerini güncel takip etmek ve kontrolünü yapmak, banka teminat mektubu ve komisyon oranlarının kontrolünü yapmak·    
Bankalar ile görüşerek aylık risk-limit mutabakatlarını yapmak·  
Şirketin borç/alacak yaşlandırma raporlarını hazırlama·      
Çek ve senet alımları öncesi, banka ile gerekli müşteri istihbarat işlemlerini gerçekleştirmek.·      
Çek ve senet giriş-çıkış işlemlerinin takibini yapmak ve bankalarla gerekli koordinasyonu sağlamak.·    
Banka pos komisyon kontrollerini ve bakiye mutabakatlarını yapmak·     
Günlük merkez ve şube kasa işlemlerinin takibi ve kontrolü,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Antalya
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

KİMTAR KİMYA GÜBRE MADENCİLİK SAN.TİC.AŞ.

KİMTAR

Türkiye’nin önde gelen kükürt tedarikçilerinden KİMTAR olarak, Granül, Lump ve Toz kükürt çeşitleri ile birlikte NP/NPK gübre çeşitlerini de dünyanın farklı bölgelerine tedarik etmekteyiz. 16 yıllık başarı dolu iş hayatımız boyunca ürünlerimizin ihracatını gerçekleştirmekteyiz. Müşteri memnuniyeti ve işimize duyduğumuz saygı vizonumuzu ve misyonumuzu oluşturmaktadır.
  • ''Dünyanın Her yerine Teslimat Yapıyoruz!''
Son 5 yılın finansal verileri göz önüne alacak olursak; Asya, Avrupa, Afrika ve Orta Doğu başta olmak üzere dünyanın birçok farklı yerine %76 oranında ihracat gerçekleştirdik. Tedarik sürecinde ilgili malları konteynerlere yüklüyor, uluslararası özel kuralları dikkatle takip ederek dünyanın istenilen herhangi bir yerine gönderiyoruz. Özenle sürdürdüğümüz bu operasyon süreci Kimtar olarak bir başka önem verdiğimiz değeri oluşturuyor.

ÜRÜNLERİMİZ;
  1. Kükürt Ürünleri
  2. Gübre Ürünleri
  3. Kimyasallar
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları