Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Garson - Servis Elemanı

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası Şişli
  • 11.11.2022
  • 0 - 20

İş Tanımı

Doku Medical, İstanbul’un merkezi Şişli’de 5 bin m 2 genişliğindeki kliniği ile medikal estetik ve plastik cerrahi alanında A+ hizmet sunuyor. 400 sağlık çalışanı ve 20’ye yakın uzman doktoru ile kalıplaşmış metotların dışına çıkan klinik, farklı çözüm önerilerini dünyanın dört bir yanından gelen hastaları ile buluşturuyor.

Uluslararası standartlarda hizmet veren kliniğimizde "Garson (Servis Elemanı)" olarak çalışacak ekip arkadaşı aramaktayız.

Aranan Nitelikler

  • Temizlik ve hijyen kurallarına hakim,
  • Diksiyonu düzgün,
  • Güler yüzlü,
  • Takım çalışmasına yatkın,
  • Çözüm odaklı ve iletişimi kuvvetli,
  • Kişisel bakımına özen gösteren.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

VK KAHVE ÜRÜNLERİ GIDA DAĞITIM SAN. VE TİC. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Son 1 Ay
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Dün
Jolly Joker Pub Kanyon
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Bugün
LA QUINTA BY WYNDHAM
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ACIBADEM SAĞLIK HİZMETLERİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy, İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy, İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece
Son 1 Ay
BAŞVUR
ACIBADEM SAĞLIK HİZMETLERİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer, İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş, İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Son 1 Ay
BAŞVUR
Vital Fulya Turizm A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Bugün
Pelit Pastacılık ve Gıda Sanayi A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer, İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş, İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy, İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Bugün
BAŞVUR
Pelit Pastacılık ve Gıda Sanayi A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

DOKU ESTETİK VE SAĞLIK HİZM. TİC. LTD.ŞTİ.

2017 yılında Uzman Dermatolog Dr. Serkan & Melda Aygın tarafından kurulan Doku Medical’ın kuruluş felsefesi, hastalarına Türkiye’nin sağlık alanındaki dünya standartlarına sahip deneyim ve tecrübesini sunmayı içeriyor. 1996 yılından itibaren profesyonel anlamda sağlık sektörünün içerisinde yer alan ve Dr. Serkan Aygın Klinik ile saç ekimi alanında adını dünyaya duyuran başarılı doktor Serkan Aygın, 25 yılı aşan deneyimi ile bu alanda da fark yaratıyor.
İstanbul’un merkezi Şişli’de 5 bin m 2 genişliğindeki tesis ile medikal estetik ve plastik cerrahi alanında A+ hizmet sunuyor. 400 sağlık çalışanı ve 20’ye yakın uzman doktoru ile kalıplaşmış metotların dışına çıkan klinik, farklı çözüm önerilerini dünyanın dört bir yanından gelen hastaları ile buluşturuyor.
Ulusal ve uluslararası sağlık standartlarının ışığında, son teknolojiyi etik değerler çerçevesinde kullanan Doku Medical, hastaların geleceğine değer katmayı hedefliyor. Saç ekimi, cilt gençleştirme, bölgesel incelme, lazer tedavileri, dolgu uygulamaları ve plastik cerrahi alanlarında başarılı çalışmaları ile adından sıkça söz ettirirken uzun yıllardır hastalarına en doğru ve en doğal çözümleri sunuyor.
Kliniğin içerisinde yer alan yüzlerce sanat eseri ve estetik mimari anlayışı ile alışılagelmiş klinik algısını yıkmayı hedefleyen Doku Medical, hastaların yaşadığı deneyimi işlem öncesi ve işlem sonrası olarak ayırmadan bir bütün olarak tasarlıyor. Ve bu noktada en yüksek kalitede hizmet vermeyi amaçlarken yaptığı inovasyonlar ile hızlı ve güçlü bir şekilde ilerleyişini sürdürüyor.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları