Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

Corporate Sales Executive
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane, İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
Group Sales Executive
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
Kahvaltı Şefi
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
Marketing Manager
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
F&B Stajyer
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
Firmanın Tüm İlanları

Garson / Servis Görevlisi

İstanbul Avrupa Yakası
  • 13.12.2021
  • 50 - 100

İş Tanımı

Dünyanın en büyük uluslararası otel zinciri olan Marriott International bünyesindeki otelimiz Sheraton Istanbul Levent'te F&B Outletlerinin tamamında istihdam edilmek üzere aşağıdaki özellikleri taşıyan takım arkadaşlarının başvurularını bekliyoruz.

-Misafirlere içecekleri ve yiyecekleri tam ve doğru bir şekilde servis etmelidir.
-Reşit olmayan veya alkollü misafirlere alkol servisi yapmamalıdır.
-Menü takdimi, günlük spesiyallerin açıklanması, içecek siparişlerinin alınması ve yüksek içecek satışından sorumlu olmak.
-Servis sırasında masaları temizlemeli.
-Bar alaninı tüm çöplerden arınmış olarak temiz tutmalı, bardakları yıkamalı ve parlatmalı, barı ve hazırlık alanine temiz tutmalı. -Amirleri tarafından verilen ek görevleri yerine getirmelidir.
-Misafir memnuniyeti konusunda dikkatli davranmalı, gerekli özeni göstermelidir.
-Ürünlerin içeriklerini tam ve doğru olarak bilmeli ve misafirlere tavsiyede bulunabilmedir.
-Servis ekipmanlarının tam temizlik ve bakımını korumalıdır.
-Marriott markasının misyonu ve vizyonuna göre hareket etmek.
-Restoran set uplarının servise hazır olması, büfelerin kontrolü, servantların ve masaların düzeninin restoran standartlarına   uygun olmasını sağlamak.
-Malzemelerin, masa örtülerinin, tabakların ve bardakların kontrolünü sağlamak Micros hakkında bilgi sahibi olmak. İş   yoğunluğu oldukça, otelin var olan F&B outletlerinin hepsinde çalışmak.
-Sheraton Istanbul Levent marka standartlarına ve yangın prosedürü ve iş sağlığı güvenliği kurallarına uymak.
-Restorant Müdürü ve Restoran Müdür Yardımcısı olmadığı yerlerde onu asiste etmek, marka standartlarına uygun davranarak   misafirlere gerekli hizmeti sağlamak.

Aranan Nitelikler

  • Minimum 2 yıl otelcilik tecrübesi olan,
  • Benzer pozisyonda görev yapmış,
  • İngilizce bilgisine sahip,
  • Ekip çalışmasına yatkın,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,
  • Prezentable

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

PULLMAN ISTANBUL HOTEL & CONVENTION CENTER/ MERCURE ISTANBUL WEST HOTEL & CONVENTION CENTER
İstanbul Avrupa Yakası - Bahçelievler
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
BARCELO HOTEL GROUP TÜRKİYE
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu, İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
Hilton İstanbul Bakırköy
İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy
Dün
Hilton İstanbul Bakırköy
İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy
Dün
HOLIDAY INN ISTANBUL OLD CITY
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
InterContinental Istanbul
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu, İstanbul Avrupa Yakası
16.03.2024
BAŞVUR
Radisson Hotel President Beyazit İstanbul
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası
7.03.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

SHERATON ISTANBUL LEVENT

Marriott International, Inc; Bethesda, Maryland, ABD merkezlidir ve 135 ülke ve bölgede yer alan, 34 önde gelen markası ile 8.500'den fazla tesisten oluşan bir portföyü kapsar. Marriott, dünyanın dört bir yanındaki otel ve tatil köylerini işletir ve lisanslar. Ayrıca Marriott International Dünya’nın en büyük sadakat programı olan Marriott Bonvoy ile 141 milyondan fazla üyeye ayrıcalıklı hizmet verir. Daha fazla bilgi için lütfen www.marriott.com adresindeki internet sitemizi, şirket ile ilgili en son haberler için ise www.marriottnewscenter.com adresini ziyaret edin. Ayrıca, Facebook ve Twitter ve Instagram'da @MarriottIntl hesabımızı takip ederek bizimle iletişim kurabilirsiniz. 

İstanbul'un İş Merkezinde Seyahat Deneyimini Zenginleştiriyoruz!

İstanbul’un yükselen yıldızı 4. Levent bölgesinde yer alan SHERATON ISTANBUL LEVENT, uluslararası şirketlere bir kaç adım uzaklıktadır ve otelin yanındaki metroyla kolayca Taksim’e ve tarihi mekanlara doğrudan erişim sağlar. 248 adet şehir manzaralı, konforlu odaları ve süitleri, 521 m2 büyüklüğünde ihtiyacınıza göre şekillenebilen balo salonu ve 9 modern toplantı odası, tam donanımlı fitness merkezi, canlandırıcı Shine SPA'sı, damak zevkinizi sevdiklerinizle paylaşacağınız Levantino restoranı ve sohbetlerinize keyif katacağınız çağdaş Goblet & Cup Bar'ı ile Sheraton Istanbul Levent, konuklarına iş veya eğlence amaçlı seyahatlerde İstanbul'u kalbinde deneyimlemeye davet ediyor.

Sheraton Istanbul Levent'te 9 farklı büyüklükteki toplantı odası ve 521 metrekarelik balo salonu toplantıları ve özel etkinlikleri kusursuz şekilde geçmesi için misafirlere ev sahipliği ediyor. Rehber Köpekler Derneği'ndeki tüylü dostlarımızın adını taşıyan toplantı odalarımız doğal gün ışığı seçeneği sunuyor. Kokteyl turlarında 600 kişiye kadar ağırlayabilen balo salonu, ihtiyaçlara göre şekillendirilecek 3 parçaya ayrılabilir. Etkinliklerimiz misafirlerimiz için tam doldurma ve canlandırma deneyimini kolaylaştırmak için tasarlanmıştır.

Sheraton Club Lounge’da, rahatlama ve özel hizmetlerimiz misafilerimize unutulmaz anlar yaşatacak. Deneyimlerini farklılaştıracak ‘Concierge’ servisimiz, yüksek hızlı WiFi hizmetimiz ve ücretsiz kahvaltı, atıştırmalık ve içecek opsiyonlarımız ile dinlenmek, çalışmak veya arkadaşlar ile bir araya gelmek için farklı deneyimler sunuyoruz.

En son teknoloji fitness ekipmanları ile donatılmış olan Sheraton İstanbul Levent'teki fitness merkezi, misafirlerimize haftanın her günü 24 saat açık ve günlük rutinlerini takip etmeleri için çok çeşitli bireysel ve grup egzersizleri sunmaktadır. Alanında deneyimli fitness eğitmenlerimiz kişiselleştirilmiş hizmet ve birebir derslerde misafirler için en iyi programı belirler. Spa alanımız, terapi odaları, kapalı yüzme havuzu, jakuzi, sauna ve buhar odası ile dinlendirici, gençleştirici ve yenileyici gibi tüm detaylar için özenle tasarlanmıştır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları