Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Gayrimenkul Danışmanı

İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, Bursa, Gaziantep, Balıkesir
  • 24.06.2022
  • 20 - 50

İş Tanımı

  • Uluslararası gayrimenkul franchise markası olan Dialog Türkiye, 50’den fazla franchise ofisi ve 700 gayrimenkul danışmanı ile bir dünya markasıdır.
  • Kendi işinin patronu olmak isteyen girişimciler; gayrimenkul eğitimleri, proje destekleri ve Dialog Türkiye’nin kurumsal gücü ile yüksek gelir imkanına kavuşuyor.
  • Gayrimenkul danışmanlarının başarılı olması için gayrimenkule ait teknik – hukuki – sektörel eğitimler, Dialog Türkiye bünyesindeki akademisyenler ve sektör uygulayıcıları tarafından yürütülmektedir.
  • Ofis brokerları ve yöneticileri tarafından gayrimenkul satış / kiralama süreçleri, müşteri ilişkileri, satış/pazarlama konularında ücretsiz mentorlük verilerek, gayrimenkul danışmanlarının işlem sayıları ve hacimleri arttırılmaktadır.
  • Gayrimenkul danışmanlığı mesleği, standart maaşların ötesinde tamamen danışmanların kişisel çalışması ve sosyal ilişkileri ile belirledikleri sınırsız bir geliri vaat etmektedir.
  • Dialog Türkiye bünyesinde yüksek kazanç sistemi ile gelirinizi kendiniz belirleyin.

Aranan Nitelikler


  • Eğitime ve gelişime açık
  • Kılık – kıyafetine önem veren
  • İnsan ilişkileri ve iletişimi güçlü
  • Ekip çalışmasına yatkın
  • Portföyündeki gayrimenkulleri etkin bir şekilde pazarlayabilecek stratejiler geliştirebilen
  • Bay/ Bayan Gayrimenkul Danışmanları aranmaktadır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Ankara - Çankaya
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Bugün
BAŞVUR
MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
Bugün
BAŞVUR
Türkiye
Bugün
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Bugün
BAŞVUR
Coldwell Banker Center
Ankara - Yenimahalle
Bugün
BAŞVUR
Century 21 Roof
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

UCS gayrimenkul inş.

Dialog Türkiye 2017 Yılında Bursa’dan dünyaya; adil kazanç, sürdürülebilir hizmet, yenilikçi bir gayrimenkul şirketi olma hedefi ile Übeyt Işık ve Selma Arabacı tarafından kurulmuştur.Kadrosunda yer alan seçkin gayrimenkul danışmanları, marka isim haline gelmiş brokerları ile kısa sürede birçok başarıya imza atmış, adil ve eşit paylaşım modeli ile herkes için güvenle yüksek kazançlı bir oluşum haline gelmiştir.Tecrübesini, teknolojinin ayrıcalıkları ile buluşturan, gelecek kuşakların da gayrimenkul markası olması hedeflenirken, herkesin uyum içinde çalıştığı, sürdürülebilir bir şirket olma amacı esas alınmıştır. Gerek inşaat ve mimari sektörlerindeki bilgi birikimi, gerekse de gayrimenkul sektörü konusunda yapmış olduğu öncü atılımlar ile sürekli üreten bir şirket haline gelmiştir.Prof. Dr. Elif Karakurt Tosun öncülüğündeki Dialog Eğitim Akademisi ile dünyaya örnek nitelikte bir eğitim sistemi ile markasını geleceğe taşımakta, uluslararası gelişim stratejisinin de temel taşı olan eğitim modeli ile her gayrimenkul danışmanını markanın güçlü bir temsilcisi haline getirerek, geleceklerini inşa etme fırsatı vermektedir.Öz sermayesi ve yerli bir marka olarak dünyaya ulaşma hedefi ile ülkenin ekonomisine ivme kazandırırken, Türkiye’nin gayrimenkul sektöründeki gücünü dünyaya kanıtlamaktadır. Bursa’da filizlenen birbirinden ayrıcalıklı bayilikleri ile başlayan kıvılcım, Van’a, İran’a kadar uzanmakta, Dialog Türkiye güçlü bir irade ile büyümeye devam etmektedir.Dialog Türkiye; Mülkün Rafta Durmadığı Yer.     
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları