Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

Emlak piyasasını yakından tanımak
Emlak piyasasında son düzenlemeleri ve tüm güncel haberleri yakından takip etmelisiniz. Güncel bilgiler ve piyasa bilgisi sizi bir adım öne çıkarabilir.

Mesleki bilgi ve yeterliliğe sahip olmak
Mesleki bilgi ve yeterlilik bir gayrimenkul danışmanını öne çıkaran özelliklerin başında geliyor. “Bilgi güçtür.” Mesleğiniz konusunda bilgi ve donanımınız fazla olursa müşteri portföyünüzü artırabilirsiniz. 

Uzmanlık konusu ve uzmanlık bölgesi belirlemek
Kendinize bir uzmanlık konusu ile bölge belirlemeli ve bölge hakkında A’dan Z’ye tüm detaylara hâkim olmalısınız. Müşterinizi doğru yönlendirmek istiyorsanız uzman olduğunuz alanı ve bölgeyi iyi tanımalısınız. 

Zamanı iyi yönetmek
Zaman yönetimi her meslekte olduğu gibi gayrimenkul danışmanlığında da bir hayli önemlidir. Zamanı iyi yönetemezseniz işleriniz sekteye uğrar ve işin içinden çıkamazsınız. Günlük olarak yapacağınız işleri belirlemeli ve zamanınızı doğru yönetmelisiniz.

Sosyal medya kanallarını etkili kullanmak
Gelişen dünya ile her şey değişiyor. Şimdiler de sosyal medya kanallarını işinde etkili kullananlar daha çok etkileşim alıyor. İlanlarınızı ilgi çekici hale getirerek sosyal medyada paylaşırsanız rakiplerinizden ayrılabilirsiniz. 

Etkili iletişim kurmak
Etkili iletişim kurarak işinizde fark yaratabilirsiniz. Doğru bir iletişim için de karşınızdaki iyi dinlemeli ve empati kurmalısınız. 

Dış görünüşe özen göstermek
Dış görünüşünüze özen göstermeli ve her daim bakımlı olmalısınız.

Aranan Nitelikler

Güven: Satışın temelinde müşterinin size güven duymasını sağlamak vardır. Müşteri güven duymazsa satınalma gerçekleşmez.

Tutku: Günümüz rekabet ortamında sürekli stres altında kalmak, defalarca kez duyulan hayır kelimesine rağmen satışa devam edebilmek bu işe olan tutku olmadan pek mümkün değil.

Zaman Yönetimi: Satışta ziyaret başarının önemli anahtarlarından biridir. Ziyaret sayısı arttıkça satış yapma ihtimali artar. Ziyaretler de planlanarak yani zamanı iyi yöneterek yapılır. Gününüzü, haftanızı ve ayınızı planlamanız gerekir.

Sonuç Odaklı Olma: Satış departmanında çalışanların başarılı olup olmadığı çok kolay değerlendirilebilir. Aylık hedefinizi gerçekleştirip gerçekleştiremediğiniz sizin başarınızı belirler. Sonuç odaklı olabilmek başarılı olmanızı kolaylaştıracaktır.

Pozitif Düşünebilme: Ülkemiz gibi sürekli kriz yaşayan ülkelerde daha da önem kazanan bir özellik. Pozitif olabilmek sürekli reddedilmeyle, ekonomik krizlerle, üst yönetim baskısıyla başa çıkabilmek için önemli bir gerekliliktir.

Takım Oyununa Uygunluk: Kurumsal satış tarafında satış personeli tek başına satış yapma görevi olmasına rağmen gayrimenkul aracılığı firmalarında takım oyununa uygun olmak zorundadır. Çünkü satış bir süreç işidir ve çoğu zaman şirket bünyesinde ki yada sahada ki diğer etik çalışma kurallarına uyan oyuncularla birlikte satış gerçekleşir. Şirketin operasyon ve planlama departmanları ile uyum içinde çalışarak ciddi bir koordinasyon sürecini kapsar.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Erzurum - Palandöken
Bugün
Türkiye
Bugün
MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
Türkiye
Bugün
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

etkin doğalgaz enerji motorlu araçlar inşaat taahhüt sanayi ve ticaret limited şirketi