Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Gayrimenkul Satış Yönetmeni

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane, İstanbul Avrupa Yakası Beşiktaş, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 21.12.2021
  • 50 - 100

İş Tanımı

Prime Property Gayrimenkul Danışmanlığı, yenilikçi ve hizmet odaklı yaklaşımıyla, gayrimenkul projesi geliştiren inşaat şirketlerinin satış ve pazarlama süreçlerinin, ihtiyaç duyulan her alanda yönetimini üstlenmektedir. 2012 yılından bugüne 32 farklı markalı konut projesinde aktif rol alarak 2000’in üzerinde gayrimenkul satış ve kiralaması gerçekleştirmiştir. Faaliyetlerine iş ortakları arasında yer alan geliştirici firmaların ve projelerinin farklı aşamalarında satış ve pazarlama çözüm ortağı olarak devam etmektedir. Prime Property’nin hizmetleri arasında etkin kullanım, bölge, rakip ve proje analizleri, fizibilite, proje şerefiyelendirme ve fiyat analizleri, ödeme alternatifleri ve kampanya oluşturulması, pazarlama ve iletişim stratejileri, medya planlama, gayrimenkul hukuk danışmanlığı, satış süreci danışmanlık hizmetleri, satış ekiplerinin oluşturulması ve eğitimi, satış sonrası, müşteri ilişkileri yönetimi, teslim süreci ve stok yönetimi hizmeti bulunmaktadır.

Ekibimizin bir parçası olarak İstanbul'un en önemli projelerinde çalışmak üzere kendine güvenen gayrimenkul danışmanları arıyoruz. Adayların satış ve pazarlamanın yanı sıra gayrimenkul danışmanlığı yapabilecek nitelikte olmaları beklenmektedir. Satış ve pazarlama deneyimi olan adaylar için, gayrimenkul tecrübesi şart olmamakla birlikte tercih sebebidir.Prim sistemiyle çalışan ekibimize katılarak, dinamik, hızlı büyüyen, girişimci bir organizasyonun parçası olan çalışma arkadaşlarımız 2 ay eğitime tabi tutulacak olup, tüm gayrimenkul danışmanlarına düzenli aralıklarla eğitim verilerek gelişim fırsatı sağlanır. Deneyimli/deneyimsiz tüm danışmanların kısa vadede önemli kazanç sağlama, performansları paralelinde kariyer yolunda kısa vadede hızla ilerleme ve bu alandaki kilit yöneticiler ve yatırımcılar ile doğrudan etkileşim içerisinde olarak kişisel markalarını yaratma imkanı vardır.Danışmanlar, donanımlarına göre topraktan veya bitmiş projelerde görev alacaktır. Haftanın 6 günü İstanbul’un farklı bölgelerindeki proje ofislerimizde çalışacak olup, operasyon ve pazarlama faaliyetleri için merkez ofis tarafından desteklenecektir.

Aranan Nitelikler

* Büyüme stratejisini,Türkiye ve uluslararası platformda hayata geçirmeye devam eden PRİME PROPERTY ; büyüyen ailesine aşağıdaki niteliklere sahip olduğuna inanan yeni takım arkadaşlarını arıyor…

* Şirket politikaları doğrultusunda OFİS ile MERKEZ OFİS arası ilişkileri sorunsuzca yürütebileceğine inanan

* Şirketteki tüm süreçleri takip ederbilecek,

* Mevcutt ekibi yönetip , görev ve sorumlulukları takip edebilecek

* MÜŞTERİLERE ait olan tüm süreçlerin takibini sağlayabilecek

* GAYRİMENKUL sektöründe en az 2 yıl deneyimli,

* Raporlama yapabilecek,

* İletişimim kuvvetli, ikna kabiliyeti yüksek

* Analitik düşünen , dikkatli ve planlı çalışan,

* MS Office programlarına hakim,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane, İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
ALTE ELEKTRONİK GÜVENLİK İNŞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
İNKA İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
GERÇEK OTO
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
Turkcell A Grup Telekom Kurumsal Çözüm Merkezi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenler
11.03.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

PRIME PROPERTY GAYRİMENKUL YATIRIM DAN.TİC.LTD.ŞTİ.

Prime Property Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı.

Bize özel yatırımcılarımızın gayrimenkuldeki yatırımlarının mülk yönetimlerini ve gayrimenkul danışmanlıklarını yapmaktayız. Siz değerli müşterilerimiz için en iyi hizmeti en doğru şekilde sunmak için burada bulunuyoruz. Farklı projeler ve mevcut ilanımızın olduğu projelerdeki diğer alternatif portföylerimiz için lütfen merkezimizle yada danışmanlarımız ile iletişime geçiniz.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları