Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

Beylikdüzü'nde havalandırma-fan sektöründe faaliyet göstermekte olan sektörün liderlerinden biri olan firmamızda kaynak ustaları alınacaktır. 

Aranan Nitelikler

  • Tercihen Endüstri meslek liselerinin teknik bölümlerinden mezun,
  • Argon kaynak ve Gazaltı kaynağı (MIG-MAG) konusunda tecrübeli,
  • Erkek adaylar için Askerlik hizmetini tamamlamış,
  • İstanbul Avrupa yakasında özellikle Beylikdüzü,Esenyurt ve Avcılar bölgesinde ikamet eden Kaynak ustaları aramaktayız.

ÇALIŞMA ŞARTLARI
  • Çalışma Saatleri 08:00-18:00 arasındadır.
  • Haftasonu çalışma yoktur.
  • İş yoğunluğuna göre mesaiye kalınmaktadır.
  • Yemek fabrikada verilmektedir.
  • Servis güzergahında uyulmadığı takdirde yol ücreti verilir.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
VİZYON KARAVAN DİZAYN ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Çatalca
12.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Faneks Elektrik Motorlari San. Tic. Ltd. Sti

BİZ KİMİZ
Faneks Elektrik Motorları Ltd. Şti Havalandırma Endüstrisinde üretici kuruluş olarak 1978 yılında faaliyetlerine başlamıştır. Yaklaşık 40 yıldır sektörde fark oluşturmak amacıyla ülke ekonomisine istihdam sağlayarak sanayiye ve üretime katkıda bulunmaktayız. Firmamız,%100 yerli üretimi olan FANEXFAN markasını yurt içinde 81 ilde 5000’inüzerinde müşteri ağıyla beraber yurt dışında da 30’un üzerinde ülkeye ulaştırmaktadır. Son yıllarda yapmış olduğumuz makine teçhizat yatırımlarımız sayesinde ürün çeşitliliğimizi arttırmış bulunmaktayız.Bununla birlikte, 2023 ve 2024 yıllarında ihracat yaptığımız ülke sayısını 60’ın üzerine çıkarmayı hedefliyoruz. Kuruluşumuzdan bu güne şirket ve ürün gelişimini müşteri beklentileri üzerine kurma başarısını gösterdik, gelişen teknoloji ve piyasa şartlarına uyum sağlayabilmek için Ar-Ge çalışmalarına hızverdik. Firmamız, uzun yıllara dayanan üretim tecrübesi ile kaliteli ürünleri tüketicilerle buluşturarak ihtiyaç duyulan temiz havayı sağlamaktadır. Firmamız, sahip olduğu profesyonel yönetim anlayışı ve tüketiciler tarafından duyulan güvenle birlikte değerli ve sağlam bir yapı haline gelmiştir. Attığımız doğru adımlar ve ödün vermediğimiz kalite politikamız ile günden güne markamızı gerek yurtiçinde gerek yurtdışında zirveye taşıma gayreti içerisindeyiz. Bugün 10.000 m²’den büyük üretim alanımızda 600 çeşidin üzerinde yerli üretim yaparak Türk sanayisine ve ülke ekonomisine hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. FANEXFAN markasıyla başarımızı sürdürebilmek adına göstermiş olduğumuz iş ahlakı ve minimum hata politikamızdan ödün vermeyerek büyümeye devam ediyoruz.
Fanexfan'ın HVAC sektöründe lider firmalardan biri olup bütün müşterilerine cevap verecek ürün gamına sahiptir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları