Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Gece Müdürü

İstanbul Avrupa Yakası
  • 8.07.2021
  • 100 - 200

İş Tanımı



Fatih/Aksaray bölgesinde bulunan 116 odalı 4 yıldızlı otelimizde gece boyunca yürütülen tüm operasyonel süreçler olan teknik, güvenlik, temizlik, check-in / check-out işlemlerini takip edebilecek, sorumlu olduğu personeli yönetebilecek, en az 2 yıl deneyimli iş tecrübesine sahip GECE MÜDÜRÜ aramaktayız.

Aranan Nitelikler

Tercihen Üniversitelerin  Turizm ve Otelcilik  bölümlerinden mezun,
İngilizce bilgisine sahip,
Erkek adayar için askerliğini yapmış
Sistem Otelcilik ve MS Office programlarını etkin kullanabilen,
Gece vardiyasında görevli olduğu saat dilimlerinde otelin tüm alanlarının denetim ve kontrolünü sağlayabilecek ve inisiyatif kullanabilen
Sorumluluk ve prensip sahibi, disiplinli,
Diksiyonu düzgün ve prezentabl,
Takımda uyumu ve motivasyonu sağlayabilen,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

The City Hotel

The City Hotel, İstanbul'un tarihi Yarımadası'nda yer alır, Ayasofya'ya ve Topkapı Sarayı'na kısa bir yürüyüş mesafesindedir. Otelimizde Türk hamamı ve masaj olanakları sunan lüks bir spa mevcut.The City Hotel'in odaları siz değerli misafirlerimizin rahatlığı için en iyi konfor ile döşenmiş olup LCD TV ve ücretsiz Wi-Fi erişimine sahiptir. Tüm odalarda kaliteli banyo malzemeleri içeren geniş modern banyolar bulunmaktadır. Süitlerde ayrı bir oturma alanı ve hidro masajlı küvet de mevcutturThe City Hotel'de hizmet veren geniş teraslı Marmara Restaurant'ta Marmara Denizi'nin muhteşem manzaraları eşliğinde geleneksel Türk yemeklerini tadabilirsiniz. Restoranda ayrıca her gün kahvaltı büfesi de servis edilmektedir.The City Hotel`den birçok turistik yere yürüyerek ulaşabilirsiniz. Otele 5 dakikalık yürüme mesafesindeki metro durağı, tramvay durağı ve Taksim Meydanı`na kolay ulaşım olanağı sağlamaktadır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları