Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

Ortodonti Uzmanı
dentgroup diş klinikleri
Aydın, Antalya...
Bugün
Uzman Diş Hekimi
dentgroup diş klinikleri
İstanbul Avrupa Yakası, Antalya...
Bugün
Kurumsal Pazarlama Uzmanı
dentgroup diş klinikleri
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
Bugün
Genel Diş Hekimi
dentgroup diş klinikleri
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası...
Bugün
Sosyal Medya Uzmanı
dentgroup diş klinikleri
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
Bugün
Firmanın Tüm İlanları

Genel Diş Hekimi

Sakarya, Bitlis, Gaziantep, Bursa, Mersin(İçel) Yenişehir
  • 14.11.2022
  • 200 - 500

İş Tanımı

DentGroup, 2006 yılında İstanbul Bağdat Caddesi’nde ilk kliniği ile hizmete açıldı. Global standartları kabul edip kendine “Dünyanın en iyi diş kliniklerinden biri olma” hedefini koydu. 2012 yılında kurumsallaşma ve şubeleşme süreçlerine giren DentGroup, alt markası olan DentGroup Kids markası ile 0-12 yaş arasındaki çocuklara özel diş klinikleri konseptini getirdi.  2013 senesinde “Dijital Diş Hekimliği” çalışmalarına başlayan DentGroup, CRM-ERP özelliklerine sahip online dental yazılım olan DentSoft’u geliştirdi. 2015 yılında kendi dijital diş laboratuvarları DentLab’ı hizmete sokarak, 2016 yılından bu yana üst üste iki kez Dünya Şampiyonu olan Eczacıbaşı VitrA Kadın Voleybol takımının gururla ağız ve diş sağlığı sponsoru oldu. DentApp uygulaması (IOS ve Android) ile hastalarına App hizmeti vermeye başladı. Yıllar içinde dental online randevu sistemini hayata aldı, kendi eğitim platformu DentGroup Academy ile hekim eğitim ve gelişimlerine destek vererek, popüler kültür dergisi DG World ve DG FM ile 24+ kliniği ve 160+ hekimi ile hastalarına hizmet vermeye devam etmektedir.

Aranan Nitelikler

Büyüme stratejisini, Türkiye ve uluslararası platformda hayata geçirmeye devam eden DentGroup; büyüyen ailesine aşağıdaki niteliklere sahip olduğuna inanan yeni takım arkadaşlarını arıyor…
  • Sen de DentGroup’la beraber insanların dünyasını değiştirmek istiyorsan,
  • Bir " Diş Hekimi " olarak gelişim ve eğitimi destekliyorsan,
  • Deneyim zamanla kazanılır önemli olan doğru insan olmak diyorsan,
  • Sosyal sorumluluğun gücüne inanıyorsan,
  • Hastalarını memnun etmede kendine güveniyorsan,
  • Enerjinle, ekibin motivasyonunu artıracağına inanıyorsan,
Biz de sana karşı boş değiliz…

Yerin hazır!

Seni bekliyor,

Seni arıyoruz…

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

dentgroup diş klinikleri
İstanbul Avrupa Yakası, Antalya, Adana - Çukurova, Aydın - Merkez, Gaziantep - Şehit Kamil
Bugün
BAŞVUR
dentgroup diş klinikleri
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir - Bornova, Bursa
Bugün
BAŞVUR
dentgroup diş klinikleri
Aydın, Antalya, Gaziantep, Balıkesir
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

dentgroup diş klinikleri

dentgroup , 2006 yılında İstanbul Bağdat Caddesi’nde ilk kliniği ile hizmete açıldı. Global standartları kabul edip kendine “Dünyanın en iyi diş kliniklerinden biri olma” hedefini koydu. 2012 yılında kurumsallaşma ve şubeleşme süreçlerine giren dentgroup , alt markası olan dentgroup Kids markası ile 0-12 yaş arasındaki çocuklara özel diş klinikleri konseptini getirdi. 2013 senesinde “Dijital Diş Hekimliği” çalışmalarına başlayan dentgroup , CRM-ERP özelliklerine sahip online dental yazılım olan DentSoft’u geliştirdi. 2015 yılında kendi dijital diş laboratuvarları DentLab’ı hizmete sokarak, 2016 yılından bu yana üst üste iki kez Dünya Şampiyonu olan Eczacıbaşı Kadın Voleybol Takımı’nın ve 2021 yılı itibari ile Darüşşafaka Erkek Basketbol Takımı’nın ağız ve diş sağlığı sponsoru oldu. dentgroup App uygulaması IOS ve Android ile hastalarına App hizmeti vermeye başladı. Yıllar içinde dental online randevu ve ödeme sistemini hayata aldı, kendi eğitim platformu dentgroup Academy ile hekim eğitim ve gelişimlerine destek vererek 26+ kliniği ve 200+ hekimi ile hastalarına hizmet vermeye devam etmektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları