Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

GENEL MUHASEBE ELEMANI

İstanbul Avrupa Yakası
  • 18.10.2021
  • 20 - 50

İş Tanımı

Kalite standartlarından ödün vermeyen, inovatif projelerle her zaman ‘’En İyi Hizmet’’ ilkesini benimseyen ÖzserNEO’nun temelleri 1981 yılında atıldı.
Sigortacılık sektöründe kurulduğu günden bugüne öncü olma vizyonuyla, 41 yıldır hareket eden ÖzserNEO, 2020 yılında ürettiği 700 bin poliçe ile bireysel ve kurumsal üretimi dışında sigorta şirketlerine reasürans anlaşması (trete) ve ihtiyaca uygun sunduğu yeni ürünler, yurt dışından aldığı teminatlar ve sigorta şirketleriyle sağladığı iş birlikleriyle dağıtım kanalları arasında Türkiye’nin sigortacılıkta önde gelen lider şirketlerinden biri olmayı başardı.ÖzserNEO 2020 yılında yatırımlarına devam ederek Dijipol.com markasını hayata geçirdi. Dijipol.com, ÖzserNEO’dan aldığı güç ile grubun dijital sigorta brokeri olarak konumlandı. ÖzserNEO; Mega Code Yazılım A.Ş. şirketleri, Dijipol ve Tamoniki markalarıyla hem geleneksel kanalda hem de dijital dünyada müşterilerine ve şubelerine kesintisiz hizmet veriyor.

İstanbul’da iki tane merkez ofisi bulunan ÖzserNEO, Türkiye genelinde 170’in üzerinde şube sayısı, 300’ün üzerinde çalışanı ile sigortacılık sektörünün güçlü temsilcilerinden biridir.

Aranan Nitelikler

*Tercihen üniversitelerin önlisans veya lisans bölümlerinden mezun,
*Muhasebe alanında 2 yıl veya üzeri deneyim sahibi,
*Tüm muhasebe kayıtlarının dönem sonu ve yıl sonu işlemlerini gerçekleştirebilecek,
*Muhtasar, KDV, Kurum geçici, Yıllık Kurumlar Vergisi, Damga vergisi beyannameleri ile dönem sonu ve yıl sonu işlemlerinin gerçekleştirebilecek,
*E-defter ve e-fatura uygulamalarında bilgi sahibi,
*Tercihen Luca kullanmayı bilen,
*BA - BS Mutabakatlarının yapılması ve bildirimlerin hazırlanması, 
*MS Office programlarına iyi derecede kullanabilen, 
*Ekip çalışmasına uyumlu, sorumluluk sahibi, 
*Analitik ve sonuç odaklı, 
*İletişim becerisi yüksek, 
*Avrupa yakasında ikamet eden(Avcılar, Beylikdüzü, Küçükçekmece, Esenyurt tercihen bu   lokasyonlarda bulunabilecek)

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
KEYNES MUHASEBE DENETİM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Dün
ARTI GRAVÜR A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Avcılar
Dün
Radisson Collection Hotel Vadistanbul
İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy
Dün
URANUS HOTELS
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Mehmet Edip Yüksel Holding
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Birinci Hospital
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
BAKIRCI YAPI A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Mehmet Edip Yüksel Holding
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
URANUS HOTELS
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

ÖZSERNEO SİGORTA VE REASÜRANS BROKERLIĞI A.Ş

Özser Neo Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş. 150’den fazla şubesi, 300’ün üzerinde çalışanı, çalıştığı 20’nin üzerinde sigorta şirketi, 400’den fazla ürün çeşitliliği ve 40 yıllık tecrübesiyle siz değerli müşterilerine hizmet vermektedir.

Kalite standartlarından ödün vermeyen, inovatif projelerle her zaman ‘’En İyi Hizmet’’ ilkesini benimseyen Özser Neo Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş.’nin temelleri 1981 yılında şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Necmi Üze tarafından atıldı

Özser Grup’un yaklaşımı, Türkiye’de sigortacılık bilincinin en üst seviyeye çıkarılmasını sağlamaktır. Kişilerin ve şirketlerin başına gelebilecek risklere karşı yaşayacakları zararları teminat altına almaktır. Sigortacılık sektöründe öncü olma vizyonuyla hareket eden Özser Grup, 2019 yılı verilerine göre ürettiği 700 bin adet poliçe ile dağıtım kanalları arasında Türkiye’nin önde gelen şirketlerindendir. Bireysel ve kurumsal üretimi dışında sigorta şirketlerine trete ve talep edilen ürünleri sağlamaktadır. Çıkarttığı yeni ürünler, yurtdışından aldığı teminatlar ve sigorta şirketleriyle sağladığı iş birlikleriyle sigortacılıkta lider brokerlik şirketleri arasında yer almaktadır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları