Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

MATBAA sektöründe hizmet veren Beysan Sanayi Sitesinde bulunan firmamızda karton etiket üzerine çalışacak aşağıdaki kriterlere uygun Grafiker alınacaktır.

Aranan Nitelikler

Adobe Illustrator, Corel Draw programlarını iyi derecede kullanabilen,Montaj baskı öncesi, baskı sonrasında tam kapasiteye sahip, numune ve imalat film aşamasını takip edecek,Matbaa, renk ayrımı ve baskı teknikleri konusunda deneyimli,En az 5 sene Grafikerlik deneyimi olanYaptığı işin sorumluluğunu alabilecekTakım çalışmasına uyumlu, hızlı ve pratik çözümler üretebilecek.Esnek mesai saatlerine ve iş yoğunluğuna ayak uydurabilecek,Firmamızda çalışmak üzere Grafiker aranmaktadır.İstanbul Avrupa yakasında ikamet edenTercihen Beylikdüzü ve  çevresinde oturan

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Tekin Ozalit Baskı ve Reklam San. Dış Tic.A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece
Bugün
BAŞVUR
CHARMING TRIM ETIKET LTD.ŞTI
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Dizayn Etiket Sanayi Ticaret A.ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Bahçelievler
Son 1 Ay
BAŞVUR
SİNBO KÜÇÜK EV ALETLERİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü
Son 1 Ay
ERBEN Kontrol Sistemleri San. ve Tic. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece
18.03.2024
Pegasus Fuar Lojistik Hizmetleri
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Bahçelievler
9.03.2024
BAŞVUR
ERA KOLEJLERİ
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Bayrampaşa
Dün
ANPA GROSS MAĞAZACILIK A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Final Yayınları
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Son 1 Ay
BENZER TÜM İLANLAR

Detay Ofset Matbaacılık San. Ve Tic.Ltd.Şti.

1996 yılında kağıdı boyamak, sağlamlaştırmak, parçalamak ve paketlemek için İstanbul / Topkapı’da kuruldu. 18 yıl boyunca faaliyetlerine bu lokasyonda devam eden matbaamız 2014 yılında yüzlerce farklı kağıda yüzlerce farklı renkte tek seferde çok renkli baskı yapabilmek için, kağıtlarımızın yıllar boyu sizlerle kalabilmesi, istediğiniz her şekle girmesi ve sorunsuzca elinize ulaşabilmesi için Beylikdüzü’ndeki yeni yerine taşındı. Faaliyetlerine 2014 yılından bu yana bu lokasyonda sürdüren Detay Ofset Matbaacılık & Etiket ham kağıdın işlenip tüm işlemlerden sonra paketlenmesine kadar entegre bir üretim yapmaktadır.
Son olarak; ilk günün kararlılığı ve artan heyecanı ile dünyanın birçok ülkesine ihracata devam etmekte, yerli markalarımıza hizmet vermekte ve kendini eğitmeye/geliştirmeye devam etmektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları