Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

Temizlik ve Servis Elemanı
NBA HAVACILIK TURİZM SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ
Antalya - Muratpaşa
Son 1 Ay
Incoming Münferit Rezervasyonlar Müdürü FIT
NBA HAVACILIK TURİZM SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası
12.02.2024
Grafiker
NBA HAVACILIK TURİZM SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ
Antalya - Muratpaşa
12.02.2024
Firmanın Tüm İlanları

Grafiker

  • 30.11.2021
  • 20 - 50

İş Tanımı

Antalya Merkezli Turizm Grubumuz bünyesindeki yapılanmamız için; markalarımız adına yaratıcı tasarımlar üretecek, tasarımdan, üretmekten, karşılaştığı engelleri zorlayıp hedeflere ve sonuca ulaşmaktan keyif alarak çalışacak ‘’grafiker’’ aramaktayız.

Aranan Nitelikler

  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun
  • En az 3 yıl iş deneyimli, Antalya’da ikamet eden
  • Yaratıcı, sosyal medya tasarımlarında deneyimli
  • Sunum tasarımlarında deneyimli
  • Adobe programlarına (Adobe Photoshop, Illustrator, Indesign, After Effect, Premier) hakim
  • Kendine güvenen ve çözüm odaklı
  • Yaratıcı, gelişime açık ve dikkat algısı gelişmiş
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

NBA HAVACILIK TURİZM SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ
Antalya - Muratpaşa
12.02.2024
BAŞVUR
Antalya - Serik, Antalya - Serik
Bugün
BAŞVUR
İNNOVA GRAFİK REKLAM İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
Antalya - Kepez
Dün
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
UNICORN TURİZM LTD .ŞTİ.
Antalya, Bursa, Muğla - Fethiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

NBA HAVACILIK TURİZM SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ

INVENTUM GLOBAL HAKKINDA

 

Saygın şirketler, kurumlar ve kişiler adına hareket eden Inventum Global, yüksek kaliteli toplantı ve etkinlik hizmetleri, destinasyon düğünleri düzenlemekte, sunmaktadır. Inventum Global, tüm toplantıların, teşviklerin, konferansların ve etkinliklerin kavramsal olarak etkileşime girmesini sağlamayı hedefler. Altyapı, lojistik, transferler, konaklama ve iletişim dahil seyahatin her aşamasında, her yönüyle tam hizmet sağlayıcısıdır.

Hindistan, Rusya, Ukrayna ve Avrupa pazarlarında uzun yıllardır büyük marka ve gruplara hizmet veren Türkiye’nin en büyük DMC şirketidir. Altyapı, lojistik, charter ve uçak bileti, transferler, konaklama, danışmanlık hizmetleri, dekorasyon, teknik ekipman, entertaiment hizmetleri de dahil bir etkinlik için ihtiyaç olabilecek tüm hizmetleri en üst kalitede ve en uygun fiyatlar ile partnerlerine sunar.

 

Inventum Global, eşsiz seyahat deneyimleri için uluslararası standartlarda hizmetler sunar. Inventum Global, danışma yaklaşımından, kişiselleştirilmiş hizmete, her bir projenin özgün karakterini ortaya çıkaran yaratıcı fikirleri üretir ve uygulamasını yönetir. İhtiyaçları doğru anlamak, anlatmak, ve her seferinde optimal bir çözüm sunabilmek için çalışır. Bu zamana ayak uydurmak, yenilikçi olmak ve güncel trendlere ve değişikliklere bağlı olarak işi yönetmek demektir. Ekibimiz, aynı bakış açısı, tutku ve hassasiyet ile müşterilerimiz için “mükemmeli” oluşturmaya odaklanmıştır.

 

Inventum Global, 2019 yılında partner ve müşterilerine aynı avantajları ve hizmetleri sunabilecekleri ofis sayısını arttırarak büyük işlere imza atmaya devam etmektedir. Bu yıl itibari ile Türkiye’de Antalya merkez ofisi, Mumbai-Hindistan ve Moskova- Rusya temsilcilikleri, İstanbul-Türkiye, Kahire-Mısır, Bakü- Azerbeycan, Girne-KKTC, Bükreş-Romanya ofisleri ile büyümeye ve  eşsiz organizasyonlara imza atmaya devam etmektedir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları