Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Habitat Derneği Finansal Bilinç Programı “Eğitim Koordinatörü” Arıyor!

  • 2.06.2021
  • 50 - 100

İş Tanımı

Habitat Derneği olarak aramıza genç, dinamik, kişisel gelişim ve iletişime açık, yeni teknolojileri kullanabilen, finansal bilinç alanıyla ilgili bilgisi olan ve öğrenmeye açık, seyahat engeli bulunmayan, tercihen İstanbul’da ikamet eden veya ikamet edebilecek “Eğitim Koordinatörü” ekip arkadaşı arıyoruz.

Aranan Nitelikler

  • İleri seviyede İngilizce bilen,
  • Gelişime açık, araştırmacı, problem çözme yeteneğine ve sorumluluk bilincine sahip,
  • Çözüm ve sonuç odaklı, takım çalışmasına yatkın,
  • Zaman yönetimi ve iş planlama konularında kendine güvenen, sunum yapabilen kendinden emin,
  • Kariyerini sivil toplum ve/veya sosyal girişim sektöründe planlayan,
  • Eğitimlerin/eğitim içeriklerinin düzenli takibinin yapılması ve ilgili program direktörüne eğitimlerle/eğitim içerikleriyle ilgili düzenli raporlamaların, düzenlemelerin ve sunumların yapılmasından sorumlu olan,
  • Finansal gelişmeleri takip eden ve finans sektörünün dinamiklerine hakim,
  • Yapılan çalışmaların görünürlüğünün sağlanmasına katkı koyabilecek,
  • Program kapsamında uluslararası paydaşlarla iletişimde olup yıl içerisinde temsil edilmesi gereken toplantılarda yer alabilecek ve yıl içerisindeki iletişim kapsamında yenilikleri ve kampanyaları program içerisinde uygulayabilecek,
  • Hızlı bir çalışma ortamına uyum sağlayabilecek,
  • Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan, İstanbul’da ikamet eden veya ikamet edebilecek olan adaylar
NOT: Başvurunuzu gerçekleştirirken lütfen şartlara uyum sağlayıp, sağlamadığınızı ve yetkinliklerinizi dikkatlice gözden geçiriniz. İlgili şartlara uyum sağlamayan başvurulara olumlu veya olumsuz dönüş sağlanmayacaktır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
İstanbul Avrupa Yakası - Sultangazi
Dün
AMERİKAN KÜLTÜR A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
ERA KOLEJLERİ
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
AMERİKAN KÜLTÜR A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Avcılar
Dün
AMERİKAN KÜLTÜR A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
American VIP Language Schools
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
AMERICAN TIME EĞİTİM VE DAN.HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü, İstanbul Avrupa Yakası - Bahçelievler, İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü, Bursa, Bursa - Nilüfer
Son 1 Hafta
BAŞVUR
AÇI ÖZEL ÖĞRETİM KURSU
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

HABİTAT DERNEĞİ

Habitat Derneği Habitat dijitalleşen dünya ile uyumlu, sürdürülebilir kalkınmayı hedefleyen güçlü ortaklıklar temelinde, toplumsal kapasite geliştirici ve sosyal etki odaklı projeler üreten bir sivil toplum kuruluşudur.

1995 yılında Kopenhag Sosyal Kalkınma Zirvesi ve 1996 yılında Birleşmiş Milletler Habitat II Zirvesi için bir araya gelen gençler tarafından 1997 yılında kurulan Habitat’ın misyonu, dünya gençliği ile Türkiye gençliği arasında iletişim köprüsü kurmaktı.1997 yılından bu yana Habitat, Türkiye’nin 81 ilinde binlerce gönüllüsüyle din, dil, ırk, siyasi görüş, cinsiyet kimliği ve cinsel yönelim ayrımı gözetmeksizin, toplumun tüm kesimlerine yönelik çalışmalar yürütmektedir.

Dezavantajlı grupların kendilerini gerçekleştirebilmeleri için çağın gerektirdiği dijital becerilerle donanması, fırsatlara erişiminin sağlanması, karar alma süreçlerine katılımının desteklenmesi, toplumsal ve çevresel duyarlılıklarının artırılması konularında çalışmalar yürüten Habitat, Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’nı desteklemektedir. Habitat bütün çalışmalarında hükümetler, yerel yönetimler, özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarıyla çok paydaşlı ortaklıklar kurmaktadır.Beceri geliştirme, girişimcilik ve nitelikli iş gücünün yetişmesine yönelik programlar hayata geçiren Habitat, TOBB Genç ve Kadın Girişimciler Kurulları gibi birçok mekanizmanın oluşmasını desteklemiştir. Ayrıca, Türkiye’nin girişimcilik ekosistemini geliştirebilmek adına 178 ülkede aktif olarak faaliyet gösteren Global Girişimcilik Ağı’nın GEN Global bir parçası olan GEN Türkiye’ye öncülük etmekte ve GEN Türkiye idari yönetimini üstlenmektedir.

Gücünü Türkiye’nin dört bir yanındaki gönüllülerin pozitif enerjisi ile uluslararası bilgi birikiminden alan Habitat, girişimcilik, dijital dönüşüm, finansal bilinç ve sosyoekonomik uyum alanlarındaki çalışmalarına devam ederken, aynı zamanda Türkiye’nin içinde bulunduğu geniş bir coğrafi bölgede çalışmalarını yaygınlaştırmaktadır. Anadolu’da 13 farklı ilde hayata geçirdiği Yerel Hublar Topluluk Merkezleri ile Habitat, sınırları aşmaya hazır toplulukların küresel pazarlara ulaşması için yerel işletmeler ve KOBİ’lerin faydalanacağı bir dizi farklı eğitim, program ve atölye çalışmasına ev sahipliği yapmaktadır. Toplumun ve ekonominin dijitalleşmesine katkıda bulunmaya odaklanan çalışmalarıyla Habitat, aynı zamanda farklı toplulukların ve girişimcilerin bir araya gelebileceği fiziksel bir alan sunmayı hedeflemektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları