Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Halkla İlişkiler Personeli

  • 15.01.2022
  • 200 - 500

İş Tanımı

HALKLA İLİŞKİLER PERSONELİ
27 yıllık geçmişi ile özel öğretim kurumları sektöründe bir marka ve Antalya'nın en gözde ve köklü özel öğretim kurumlarından biri olan Özel Okulumuzun KURUMSAL İLETİŞİM ve HALKLA İLİŞKİLER servisinde görevlendirilmek üzere yeniliklere ve öğrenmeye açık, ekip çalışmasının önemine inanan ve aşağıdaki niteliklere sahip tam zamanlı çalışacak, kurumumuzun hedefleri doğrultusunda, telefonla ya da yüz yüze yapılacak görüşmeler ile veli ve öğrencilere kurum tanıtımı yaparak eğitim sistemimiz hakkında bilgilendirecek ve öğrenci kayıt sürecini tamamlayabilecek, okulumuzun velilerimiz, diğer kurum/kuruluşlar, medya ve kamu ile iletişim ilişkilerini aktif şekilde yürütebilecek, kurumsal markamızın mesajlarını basılı yayınlar, web sitemiz ve medya aracılığı ile iletecek  çalışma arkadaşları aramaktayız.

Aranan Nitelikler

-Eğitim sektöründe kurumsal iletişim, tanıtım, halkla ilişkiler, pazarlama ve satış alanlarında en az 2 yıl deneyime sahip olmak. -Tercihen daha önce bir özel okulda aynı görevi yapmış olmak.
-Kurumumuzun hedefleri doğrultusunda, telefonla ya da yüz yüze yapılacak görüşmeler ile veli ve öğrencilere kurum tanıtımı yaparak eğitim sistemimiz hakkında bilgilendirecek ve öğrenci kayıt sürecini tamamlayabilecek, okulumuzun velilerimiz ve diğer kurum/kuruluşlarla ilişkilerini aktif şekilde yürütebilecek yeteneğe sahip olmak.
-Kurumsal markamızın gücü etkisinde kurumsal ziyaretler ve saha çalışmaları ile kurumsal tanıtım faaliyetleri geliştirmek.
-Basın bültenleri hazırlamak ve dağıtmak.Broşür, tanıtım videoları, sosyal medya mesajları vb. tanıtım materyalleri hazırlamak.
-Halkla ilişkiler faaliyetlerini açıklayan periyodik raporlar oluşturmak ve yönetim birimlerine sunmak,Dijital pazarlama ve reklam konusunda tecrübeye sahip olmak, okullarımızın sosyal medya hesaplarını yönetecek yetenekte olmak.
-Tanıtım ve promosyon ürünleri, halkla ilişkiler kampanyaları ve medya ilişkileri stratejileri geliştirip uygulamak.
-Güler yüzlü, empati, iletişim ve temsil yeteneği ile ikna becerisi güçlü, diksiyonu düzgün olmak.
-Dış görünüşüne özen göstermek.
-Sözlü ve yazılı iletişim yeteneği güçlü olmak.
-Alanında yeterli bilgi birikimine sahip olmak, sektördeki gelişmeleri güncel olarak takip etmek.
-Kurumun eğitim konusundaki planlamalarına ilişkin çalışmalarını kurum misyon ve vizyonu doğrultusunda gerçekleştirebilecek, eğitim kalitesi ve standardizasyonu üzerine çalışmalarını yürütebilecek seviyede olmak.
-Bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip etmek, eğitim teknolojilerini etkin olarak kullanabilmek.
-Bilgisayar kullanma becerileri iyi olmak.
-Microsoft Office programlarını ileri düzeyde kullanabilmek.
-Başarı odaklı, iş kalitesini ön planda tutarak hedef odaklı çalışabilen, takım çalışmasına yatkın, koordinasyon yeteneği gelişmiş olmak.
-Stresli iş ortamında sakin kalarak etkili karar verebilmek.
-Disiplinler arası çalışmaya önem vermek.
-Sorumluluk sahibi, yenilikçi, üretken ve vizyon sahibi olmak.
-Stratejik düşünme, analiz, planlama, yaratıcılık ve problem çözme becerisi gelişmiş, iş takibi, zaman yönetimi yetkinliklerine sahip olmak.Düzenli ve disiplinli çalışmayı ilke edinmek.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

TT HOTELS TURKEY OTEL HİZM.TUR.VE TİC.A.Ş
Antalya - Alanya
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

TAHTAKALE SPOT MAĞAZACILIK GIDA TÜK. ÜRÜ. SAN. VE TİC. A.Ş.

Birikim Okulları 1996 yılında bir grup gönüllü girişimci tarafından kurulmuştur. Aynı yıl bir ilköğretim okulu ve bir dersane eğitim-öğretim hayatına başlamıştır. Bugün 40 Okul, 17 Kampüs ile eğitim öğretim alanında hizmet vermeye, çocuklarımızın geleceklerini aydınlatmaya devam etmektedir.

Vizyonumuz;
  • Kültür ve medeniyetimizden beslenerek, ihtiyaç duyduğu anda özgün kültür ve medeniyet unsurlarını üretebilen ve umrana ulaşmayı gaye edinmiş bilge insanları, tüm ihtiyaçları giderilmiş eğitim ortamlarında yetiştirmiş olma, hayat boyu eğitim etkisi sağlama.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları