Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

Maliyet Muhasebesi ve Raporlama Yöneticisi
Turkmag Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası, Erzurum
12.02.2024
Firmanın Tüm İlanları

İş Tanımı

Erzurum Aşkale’de bulunan fabrikamızda çalışacak Harita Teknikeri aranmaktadır.

Aranan Nitelikler

Meslek Yüksek okullarının Harita ve Kadastro bölümlerinden mezun,
İlgili alanda en az 5 yıl deneyimli,
Cors-GPS, Total Station ve güncel ölçüm cihazları ile arazi ölçümleri yapabilen,
İyi derecede MS Office, NetCAD bilgisi olan (AutoCAD bilgisi tercih sebebidir),
Keşif ve kübaj hazırlanması konularında deneyimli,
Temsil ve iletişim becerileri gelişmiş,
Seyahat engeli bulunmayan,
B sınıfı sürücü belgesine sahip ve aktif araç kullanabilen,
Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,
Erzurum Merkez veya Aşkale ilçesinde ikamet edecek,
Takım çalışmasına yatkın ve sorumluluk sahibi arkadaşlar arıyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

YEDİYOL HOLDİNG
Türkiye
12.02.2024
BENZER TÜM İLANLAR

Turkmag Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş.

-TÜRKMAG MADENCİLİK SANAYİ ve TİCARET A.Ş. Cihan Şirketler Grubu’nun bir kuruluşu olan Turkmag Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. 1998 yılında Trabzon Sac Metal San.veTic.Ltd.Şti. ismiyle Trabzon’da kurulmuş ve daha sonra Trabzon Madencilik ve Metal San.Tic.A.Ş. olarak unvan ve nevi değişikliği yapılmıştır. 2011 yıl başı itibariyle de şirket merkezi Aşkale olmak üzere şirket ünvanı Turkmag Madencilik San.ve Tic.A.Ş. olarak değiştirilmiştir.

-2006 yılında Erzurum’un Aşkale İlçesinde, Yurdumuzun en önemli yeraltı kaynaklarından manyezit ve kromit madenlerini değerlendirerek yurt ekonomisine kazandırmak üzere bir dizi tesis yatırımına başlanılmıştır.

-Kromit Cevheri Zenginleştirme Tesisi Ekim 2007’de, Sinter Manyezit Üretim Tesisi Aralık 2010’da üretimine başlamıştır.

-Ayrıca Diatomit ve Manganez maden sahalarına sahip olan şirket bu madenlerin değerlendirilmesi için gerekli tesis yatırımlarını yapmayı da planlamaktadır.

-Yapılan ve yapılması planlanan yatırımların hayata geçirilmesiyle, bölgede büyük bir sanayi kompleksi oluşacak,böylece yörenin sosyal, ekonomik ve kültürel yapısının gelişmesine katkıda bulunulacaktır.

MİSYONUMUZ
  • Turkmag Madencilik ve ana kuruluşu olan Cihan Madencilik uzun yıllardır Ukrayna’dan demir-çelik ürünleri getirerek Türkiye’de pazarlamaktadırlar. Yapılan ve yapılması planlanan yatırımların hayata geçirilmesiyle, bölgede büyük bir sanayi kompleksi oluşacak,böylece yörenin sosyal, ekonomik ve kültürel yapısının gelişmesine katkıda bulunulacaktır.

VİZYONUMUZ
  • Üretilecek sinter manyezitin en büyük pazarı bazik refrakter üretim endüstrisidir. Manyezit sektöründe, Çin halen Dünya’nın bir numaralı sinter manyezit üreticisidir. Ancak Çin refrakter üretiminde istenilen kalite seviyesini yakalayamamaktadır.Ülkemizde kaliteli sinter manyezit üretimi yapıldığında dünya pazarında belirleyici olmak mümkündür.Hedefimiz istenilen düzeyde kaliteli üretim yaparak siparişleri zamanında teslim etmektir.Böylece pazarda rekabet gücümüz de artacaktır.
  • Avrupa Birliği’ne girme sürecinde, AB ülkelerinin Ülkemizde yatırım yapma girişimleri giderek artmaktadır. Manyezit hammaddesi kaynağından yoksun ülkeler, Çin’deki değişim sonucu Dünyanın 4. büyük manyezit rezervine sahip Ülkemize alternatif olarak bakmaktadırlar. Önümüzdeki 10 yıl içersinde, Manyezit de Bor Minerali gibi Türkiye’nin stratejik bir hammaddesi olacak görünümündedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları