Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Hasta İlişkileri Banko Görevlisi

  • 3.05.2021
  • 100 - 200

İş Tanımı

- Çok iyi derecede İngilizce bilen,
- Ekstra dil tercih sebebidir.
- Banko süreçlerini en iyi şekilde yönetebilecek,
- Yabancı hastaların bütün süreçlerinin yönetilmesinde aktif rol alabilecek,
- Telefon trafiğini en doğru şekilde yönetebilecek,
- Hasta randevularının oluşturulması ve değişikliklerin takibi, 
- Hastalara gerekli bilgilendirmelerin yapılması,                                 
- Hastaların güleryüzle karşılanması ve klinikten ayrılıncaya kadar özenle ilgilenilmesi,                          
- Ödeme süreçlerinin takip edilerek, gerekli kayıtların yapılması,

Aranan Nitelikler

- Çok iyi derecede İngilizce bilen,
- Dış görünüşüne özen gösteren, Prezentabl,
- Temiz,titiz,
- Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,
- Civar bölgelerde ikamet eden,
- İş takibi ve disiplini, sorumluluk bilinci olan,
- Sistemli ve düzenli olup detayları takip edebilen,
- Güleryüzlü ve insan ilişkilerini başarılı olan,
- Motivasyonu yüksek,
- Ekiple çalışmaya yatkın ve insanlar üzerinde pozitif etki yaratabilen,
- Ofis programlarını (word, excel ve powerpoint) çok iyi seviyede kullanabilen,
- Yurtdışından arayan hastaları telefonda en iyi şekilde yönlendirebilecek,Hasta İlişkileri ve Banko Görevlisi aramaktayız.

Kliniğimiz Hakkında;Dentince Diş Polikliniği, 2008 yılında kurulmuş olmuş, yeni geliştirilen tüm teknolojiyi yakından takip ederek, Diş Hekimi Deniz İNCE ve Diş Hekimi Murat İNCE öncülüğünde iyi ve doğru tedavi imkanları sunmaktadır.Hem yurtiçi hem de yurtdışından gelen hastalarımıza Ağız ve Çene Cerrahisi, Estetik Diş Hekimliği, Periodontoloji, Protez Uygulamaları, Ortodonti, Endodonti  Tedavi Uygulamalarıve Pedodonti Uygulamaları alanlarında hizmet verilmektedir.Her geçen gün büyüyen kliniğimiz, teşhis ve tedavi yöntemlerinde diş hekimliğinde kanıtlanmış tüm teknolojileri kullanarak, ağız ve diş hizmetlerinde mükemmeliyet ve hasta memnuniyeti yaratmayı hedeflemektedir. Kliğinimizdeki hizmetlerde hasta tedavi süreçlerinde fonksiyon ve estetiği birleştiren diş hekimliği uygulamaları gerçekleştirilmektedir.Sağlık hizmetlerindeki en önemli unsurun insan ve güven olduğunun bilincinde, insan ilişkilerinde sıcaklık, samimiyet ve güvenin özenle korunduğu güleryüzlü ve çağdaş bir hizmet anlayışı egemendir.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

CAN MEDİKAL HİZMETLER A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Bugün
BAŞVUR
ÖZEL DELTA HOSPİTAL
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
Özel Göztepe Sağlık Hizmetleri ve Tic. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Dentince Diş Polikliniği

-DENTİNCE Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği olarak 2008 yılında Kadıköy KUYUBAŞI kliniği ile hizmete başlamış olup, 2021 yılı itibari ile ZİVERBEY şubesini de faaliyete geçirerek diş hekimliğindeki hizmetlerimizi bir üst seviyeye taşımış bulunmaktayız. Diş Hekimi DENİZ İNCE ve Diş Hekimi MURAT İNCE öncülüğünde kurduğumuz DENTİNCE’de diş hekimliği alanında en ileri teknolojiyi kullanarak uluslararası standartlarda hizmet vermeye çalışmaktayız.

-Hastalara doğru ve güncel hizmet verebilmek için billimi takip ederek ,yurt içi ve yurt dışında sayısız kongre, seminer,kurs,sempozyum gibi eğitimlere katıldık ve katılmaktayız. Amacımız hastalarımıza her türlü ağız ve diş sağlığı hizmetini sunabilmek ve her hastamızın kliniklerimizden sağlıklı ve gülerek çıkmasını sağlamaktır.Hastalarımıza sağlıklı bir gülüş kazandırmak en büyük tutkumuz ,onların güvenini kazanmak ise en büyük motivasyonumuzdur.

-Tutkumuzu gerçekleştirirken ‘’Mesleğe yapılan yatırım en büyük değerlerden biridir.’’mottosuyla 2008 yılından bu yana her yıl kliniğimize yeni ekipmanlar ,teknolojik cihazlar katarak ilerledik .2020 sonunda ise en büyük rüyalarımızdan biri olan büyük ve tam donanımlı ,üst düzey teknolojik imkanlara sahip yeni şubemizle en üst kalitede tedavi hizmeti vermeyi amaçlıyoruz.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları