Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Klinik Destek Elemanı - Şirket Büro Elemanı

İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir
  • 12.05.2023
  • 50 - 100

İş Tanımı

İstanbul / Batı Ataşehir Teknik Yapı Deluxia Palace binasında bulunan Dr. Ruhi Çakır: Ozon Tedavi Merkezi (Eser Medikal Sağlık Hizm.Tic.Ltd.) Şirket/Kliniğimizde çalışmak üzere Klinik Destek elemanı özelliklerine haiz, Kliniğimizde yapılmakta olan sağlık tedavilerinde de çalışacak, ilave olarak Medikal Şirketimiz bünyesinde yapılmakta olan ürün tanıtımı yapacak, fatura kesme, iş takibi, Müşterilerle konuşabilecek düzeyde özellikleri olan, Kargo ve Lojistik destek verecek eleman aranmaktadır.  

Kliniğimizde çeşitli Yaşlanma Karşıtı Tedaviler, Ozon Tedavisi, Mezoterapi, IV Tedaviler, Orthomoleküler Tıp Uygulamaları vb. yapılmaktadır. Ayrıca Medikal Şirketimizde ürün tanıma, fatura kesme, gelen ve giden kargolarımızı düzenleyecek, takibini yapacaktır. 

Çalışacak olan eleman iş yerinde forma ve sabo ile çalışmaktadır. 

Çalışma saatleri Pazar hariç haftada 6 gün (09.00 - 18.00) olup, Cts leri 13.00-14.00 de bitmektedir.

Aranan Nitelikler

Kesinlikle  diksiyonu düzgün, dinamik, prezentabl, elemanlar aranmaktadır. İşimizde elemanın kişisel ve el bakımı önemlidir. Elemanın hijyene dikkat etmesi zorunludur. Telefonda arayanlara veya kliniğe gelenlere bilgi verilmesi, eğitimlerde konuşulması gereklidir. O nedenle konuşmasının anlaşılır, akıcı olması gereklidir. Öncelikle görünümü bir bir sağlık odaklı şirkete yakışır şekilde sağlıklı, hijyenik ve temiz görünümde olmalıdır. Atak, öğrenmeyi ve çalışmayı seven, hızlı öğrenen birisi olmalıdır. Yükselmeyi, kendini geliştirmeyi istemeli, yükseldikçe daha yüksek statü ve gelir elde etmeyi hedeflemelidir.

Aktif araç kullanabilmesi arzu edilmektedir. 

Kliniğimiz, Şirketimiz  İstanbul / Batı Ataşehir Teknik Yapı Deluxia Palace binasındadır. İş yerine her gün kolaylıkla gidip gelebilecek bir uzaklıkta ve ulaşımı pratik (Ataşehir, Kadıköy, Ümraniye, Maltepe, Üsküdar vb) bir lokasyonda ikamet eden kişilerin başvurmasını rica ediyoruz. Lojman veya servis olanağı bulunmadığından, İstanbul içi de olsa uzak semtlerde veya farklı illerde yaşayanlar bunu göz önünde bulundurmalıdırlar.  CV lerinde pek fazla bilgi yer almayan, eğitimi, deneyimleri, halen çalışıp çalışmadığı bilgileri güncel olmayan ve fotoğraf bulunmayan adayları CV lerini göncellemiş olmalarını rica ederiz. Anlaşıldığı takdirde işe hemen başlatılacaktır. 

Fazla mesai gibi konularda bir engeli olmaması arzu edilir.

Eğitimi EN AZ 2 yıllık yüksek okul olmalıdır. Daha az eğitime sahip adayların başvurmamalarını rica ediyoruz. Bu arkadaşa resmi belge çıkartacağımız için ya hali hazırda Klinik Destek / Satış Tanıtım Elemanı belgesi olmalı ya da bu belgeyi alabilmek için zorunlu olarak en az 2 yıllık yüksek okul mezunu olmalıdır. 

LÜTFEN cidden iş arayan ve çalışmak isteyen, DAVET EDİLDİĞİNDE RANDEVU ALIP GÖRÜŞMEYE GELECEK  adayların başvurmalarını RİCA EDİYORUZ... Bunun dışında başvurduğu ilanı dikkatlice okumayan, görüşmeye gelmeyen, aldığı randevuye uymayan, mazereti çıksa bile bunu bildirmeyen adaylar sadece zaman ve emek kaybı olmaktadır. Başvuracak adayların yazılanları dikkatli okumasını, özenli olmasını rica ediyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

CAN MEDİKAL HİZMETLER A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
CAN MEDİKAL HİZMETLER A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Dün
Doğa İnsan Kaynakları Yönetim ve Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
FSM Tıp Merkezi Kavacık
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
FSM Tıp Merkezi Kavacık
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
ÖZEL ERDEM HASTANESİ
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
ÖZEL HEKIMLER CERRAHİ TIP MERKEZI
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
ÖZEL HEKIMLER CERRAHİ TIP MERKEZI
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
Doğa İnsan Kaynakları Yönetim ve Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.
Türkiye
Bugün
BAŞVUR
FSM Tıp Merkezi Çekmeköy
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ESER MEDİKAL SAĞLIK HİZMETLERİ TİC.LTD.ŞTİ

-1984 yılından bu yana serbest hekim olarak çalışan iki doktor tarafından 1994 yılında İstanbul’da kurulmuştur. Sağlık Hizmeti alanında faaliyet göstermektedir. Çocuk Hekimliği, Diş Hekimliği, Ozon Tedavileri, Kolon Hidro Terapi, Medikal Estetik Uygulamalar, Detox, Anti-Aging, SPA uygulamaları temel çalışma alanlarıdır.

-Eser Medikal Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kendi çalışma alanı dışında olanakları çerçevesinde toplumsal hizmetlerde bulunmaktadır.  Dr.Ruhi Çakır
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları