Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile KOSGEB tarafından sağlanacak destekler hususunda iş yapan büro personelimize yardımcı olacak, dosya takibi yapacak, fotokopi, faks, telefon vb. büro teçhizatlarını kullanacak, yetistirilmek üzere stajyer personele ihtiyaç duymaktayız. Yetiştirdiğimiz stajyerimize performansına bağlı olarak tam zamanlı iş teklifinde de bulunmaktayız.

Aranan Nitelikler

Yatırım teşvikleri ve devlet destekleri kapsamında hizmet veren şirketimiz bünyesinde istihdam edilmek üzere stajyer öğrenci aranmaktadır. 

* Lise veya Üniversite öğrencisi
* İş öğrenmeye hevesli 
* Kendine güvenen
* Bursa'da ikamet eden
* Diksiyonu düzgün, dış görünüşüne özen gösteren
* Bursa'da ikamet eden

"İncelediğiniz ilan bir stajyer ilanıdır. Öğrenilen bilgi ve teoriyi profesyonel bir ortamda pratik uygulamalara çevirebilecek deneysel bir öğrenme metodu olan stajyerlik; mesleki ve teknik eğitim bölgelerinde yer alan meslek lisesi, meslek yüksekokulları ve lisans alanında öğrenim gören öğrencilere açılan stajyer iş ilanın amacı kazandıkları bilgi ve deneyimleri pekiştirmek, görev yapacakları iş yerlerindeki sorumluluklarını, ilişkileri, organizasyon ve üretim sürecini ve yeni teknolojileri tanımalarını sağlamaktır."

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Design tasarım
Türkiye
25.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

TÜRKER EĞİTİM DANIŞMANLIK DIŞ TİC. ANONİM ŞİRKETİ