Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İngilizce Öğretmeni/EFL Teachers

Diyarbakır
  • 24.11.2022
  • 0 - 20

İş Tanımı

İnglizce Öğretmeni/EFL Teachers

Aranan Nitelikler

- Üniversitelerin Yabancı Diller Eğitimi, İngilizce Bölümlerinden veya İngiliz/Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümlerinden mezun olup Formasyon Belgesine sahip,
- Yetişkin ya da çocuk gruplarında ders okutabilecek,
- Öğretmeyi ve öğrenmeyi ve seven ve dil eğitimini amaç edinmiş, 
- Dış görünüşüne dikkat eden,- MS Office programlarını yetkin kullanabilen,
- İletişim becerileri yüksek,sorumluluk sahibi,
- İdari işlerde rol alabilecek öğretmenler alınacaktır.

 Academy School of English, which has been working in the EFL field since 1985, is seeking EFL teachers for immediate employment and January 2023. We need well-qualified, energetic and committed EFL teachers whose MOTHER TONGUE is English, and who are university graduates, preferably in Education, English or related fields. Applicants must have a degree and teaching qualification-TEFL, TESOL, CELTA or equivalent. Applications with full chronological CV, a recent photo, scanned copies of degree(s) and teaching certificate(s), identity pages of passport, telephone numbers and contact details of last two employers should be sent online. Only applicants meeting requirements with required documents and information will receive a reply to their applications.  

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Hafta
EDUSTAR EĞİTİM DANIŞMANLIK YAYINCILIK TİC. LTD. ŞTİ.
Türkiye
Bugün
BAŞVUR
AMERİKAN KÜLTÜR A.Ş
Diyarbakır
Dün
Türkiye
Dün
MARKALAR BİRLİĞİ GENEL MERKEZ
Türkiye
Dün
British Town Dil Okulları
Ankara, Bursa, Kocaeli, Aydın, Eskişehir, Kütahya, Isparta, Konya, Antalya, Türkiye
Son 1 Hafta
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Hafta
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Hafta
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
PTE Marine Language School
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Academy School of Languages

www.academy.com.tr

1985'te kurulan AKADEMİ kurulduğu günden beri, İngilizce öğretiminin modern yaklaşım, yöntem ve teknikleri uygulanan; deneyimlerin değerlendirilmesine bağlı olarak sürekli yenilenen ve kazancın yatırıma dönüştürüldüğü modern ve çağdaş bir kurum olması bakımından Türkiye'nin en iyi dil okullarından biridir.

AKADEMİ, 2015 yılı itibariyle Yabancılar için Türkçe ve Farsça dilleri eğitimi alanlarını da  programlarına dahil etmiştir.

AKADEMİ 'nin kurumsal kaltesi, TSE tarafından da tescillenmiş ve AKADEMİ 1997'de Türkiye'nin ilk ve tek TSE belgeli dil okulu unvanını da kazanmıştır. AKADEMİ, eğitim kurumu olarak özel inşa edilmiş yapısı, özel otoparkı, bağımsız merkezi ısıtma sistemi, sınıflarında split klima, bilgisayar, projeksiyon ve akıllı tahta gibi teknik olanakları ile dil öğrenimi için ideal bir eğitim kurumudur.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları