Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

Ankara Mamakta bulunan Yeni Bilim Kolejine Anaokulu ve İlkokul seviyelerinde çalışabilecek İngilizce öğretmeni alınacaktır.Yanbancı öğretmen adayları da değerlendirmeye alınacaktır.

Aranan Nitelikler

İngilizce öğretmenliği bölüm mezunları yada iyi derece ingilizce bilgisine sahip belgesi olan adaylar

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Ortadoğulular Eğitim Kurumları
Ankara - Mamak
Bugün
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
Ankara - Çankaya
Bugün
Ankara - Çankaya
Bugün
BAŞVUR
Ankara - Çankaya
Bugün
BAŞVUR
İngiliz Kültür Anaokulu
Ankara
Bugün
BAŞVUR
Amerikan Kültür Anaokulu
Ankara
Bugün
BAŞVUR
Ankara - Yenimahalle
Bugün
BAŞVUR
Ankara - Keçiören
Bugün
BAŞVUR
Ankara - Pursaklar
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

YENİ BİLİM KOLEJİ ÖZEL EĞİTİM HİZMETLERİ TİCARET A.Ş

Eğitim,modern dünyamızın en önemli değişkenlerinden biridir. Eğitimin hayata hazırlık ya da bir meslek edindirmeden çok daha önemli bir işlevi vardır ki; o da yaşamla bağ kurma sürecidir. Bu süreç, bireyin kendisini geliştirmesine ve sosyal kabulüne katkıda bulunur.Bizler Yeni Bilim ailesi olarak, bilginin insanda oluşturduğu değişimin bilincinde olup, en önemli önceliğimiz, kapsamlı, dengeli ve yaratıcı öğretim programlarımız ile öğrencilerimizin bütüncül gelişimlerini destekleyen öğrenme olanakları sunmaktır. Bunun yanı sıra mutlu çocukları yetiştirecek olanların, mutlu öğretmenler olduğunu biliyoruz.

Öğretmenlerimiz kendini gerçekleştirme olanaklarına, sorma-sorgulama şansına, insan olarak değer görme hakkına, öğrenme merakı ve heyecanına sahip bireylerdir. Öğrencilerimizin kendini gerçekleştiren, eleştirel düşünebilen, öğrenme merakını yaşamının her anına taşıyabilen, hak kavramının farkında olan bireyler olması için çalışmaktayız. Bunların ışığında özgüveni yüksek, insani değerlerini unutmayan kendinden emin milli ve manevi değerlerini bilen ve yaşayan dünya ile entegre olabilen çocuklar yetiştirmek en büyük hedefimizdir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları