Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İngilizce Öğretmeni

  • 3.11.2021
  • 0 - 20
İLGİ OKULLARI İngilizce Öğretmeni İş İlanı

İş Tanımı

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI:


‘‘Üç Kuşaktır Eğitimciyiz’’ 
misyonuyla başladığımız eğitim yolculuğumuzda her öğrencinin iyi bir eğitimi hak ettiğine inandık. Tarafsızlığı ilke edinen ve bizimle aynı eğitim tutkusunu paylaşan öğretmenlerimizle, hedeflerine ulaşmak isteyen on binlerce öğrencinin pusulası olduk.
Öğrenmeye, öğretmeye, eğitime tutkuyla bağlı olan öğretmenlerimizle birlikte yepyeni başarılara imza atmak istiyoruz.

Aranan Nitelikler



  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,·        
  • Pedagojik formasyon eğitimini tamamlamış,·        
  • İletişim gücü yüksek,·        
  • En az 3 yıl özel okul deneyimine sahip,·        
  • Eğitim teknolojilerini kullanabilen, akıllı tahta kullanımı bilgisine sahip,·        
  • Öğrenmeye açık, iletişim becerileri güçlü, takım çalışmasına yatkın,·        
  • Erkek adaylar için askerlik görevi tamamlanmış,·        
  • 2022-2023 Eğitim - Öğretim yılı için,·        
  • İngilizce öğretmeni alınacaktır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Dün
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
EDUSTAR EĞİTİM DANIŞMANLIK YAYINCILIK TİC. LTD. ŞTİ.
Türkiye
Bugün
BAŞVUR
MARKALAR BİRLİĞİ GENEL MERKEZ
Türkiye
Dün
British Town Dil Okulları
Ankara, Bursa, Kocaeli, Aydın, Eskişehir, Kütahya, Isparta, Konya, Antalya, Türkiye
Son 1 Hafta
Doğa Koleji
Türkiye
26.01.2024
BAŞVUR
YÜZYÜZE EĞITIM A.Ş.
Şanlıurfa - Karaköprü
2.01.2024
BAŞVUR
Doğa Koleji
Türkiye
Dün
YÜZYÜZE EĞITIM A.Ş.
Şanlıurfa - Karaköprü
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Pisa Koleji Eğitim Kurumları Ltd.Şti.
Şanlıurfa
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

İLGİ OKULLARI

Biz; üç kuşaktır, eğitimciyiz

Şanlıurfa'da eğitimle özdeşleşmiş, eğitimle yoğrulmuş, eğitimle yol almış bir aile olarak yıllardır "en iyi nokta"ya ulaşmaya çalışıyoruz.

Dedemiz Salih Saraç, Urfa'nın ilk fizik öğretmeni olarak göreve başladığında yıl 1924'tü. O zamanki şartlarda Urfa'nın ilk fizik laboratuarını kurup ilkleri başlatmakla bize öncü rehber oldu. 1960'ta vefatından sonra babamız Adil Saraç bu kutsal vazife olan öğretmenlik bayrağını devralarak yeniliklere, ilklere kalınan yerden devam etti. 1972-1986 yılları arasında Urfa'nın tek lisesi olan Urfa Lisesi'nde edebiyat öğretmenliği yaptı. Esasında sadece öğretmenlik yapmadı. Halk Edebiyatı alanında yazdığı kitaplarla, yayımladığı makalelerle Üniversitelerde ders olarak işlenecek çalışmalara imza attı. Şanlıurfa Kültür Araştırma Vakfı ŞURKAV'ın araştırmacı Yazar kadrosunda olup Şanlıurfa'ya kültür anlamında önemli hizmetlerde bulundu. Ayrıca memleketi olan Şanlıurfa'da bir üniversitenin açılması için önemli faaliyetlerde bulunmuştu - ki daha sonra Harran Üniversitesi adıyla kurulacak olan - üniversitenin kurucu heyeti arasında yer aldı. O, 23 yıllık bir çalışmadan sonra her ne kadar "eğitim"in içinden çıkıp dinleniyor olsa da "eğitim" onun içinden çıkmamıştır hiç.   

         Biz de Nüzhet Saraç ve Eymen Saraç kardeşler olarak onlar gibi Şanlıurfa'da eğitimde ilkleri yapmaya ve Şanlıurfa'ya ilkleri yaşatmaya devam ediyoruz. Dershanecilikte öğrencilerimizin yıllardır liseye giriş ve üniversiteye giriş sınavlarında dereceler yapması ve öğrencilerimizin genel başarısının ardından sizlerden gördüğümüz takdir, gücümüze güç kattı, bizi daha da cesaretlendirdi.

Bu takdirlerin ardından 2011'de İlgi Okulları Anaokul-İlkokul-Ortaokul 2013'te de İlgi Okulları Fen-Anadolu Lisesi'ni kurduk. Bizler her öğrencinin ilgiyle olması gerekenden daha başarılı olacağına inandığımızdan ve tüm öğrencilere ayrı ayrı ilgi gösterdiğimizden okullarımızı "İlgi" adıyla kurduk. Bu ilgimizin neticesinde velilerimizin, Şanlıurfa halkının, hatta çevre illerdeki eğitimcilerin bize gösterdiği ve bazen bizi de şaşırtan bu ilgi karşısında gece-gündüz demeden yenilikler yapıyoruz. 

           Şimdi de tıpkı babamız Adil Saraç'ın Harran Üniversitesi'nin kurulmasında girişimlerde bulunduğu gibi biz de Şanlıurfa'da önemli bir ihtiyaç olduğunu gördüğümüz özel bir üniversitenin kurulması için girişimlerde bulunuyoruz.   

         Bütün bu çalışmalarımızı hiç durmadan, hiç dinlenmeden büyük bir istekle yapıyoruz. İşte bu yüzden sloganlaştırdınız bizi. İşiniz gücünüz eğitim olmuş, dediniz. Çok doğru söylediniz. Evet.

           İşimiz, gücümüz eğitim.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları