Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İnşaat Mühendisi

Ankara, Ankara Çankaya
  • 24.06.2021
  • 100 - 200

İş Tanımı

VİA Mühendislik Müşavirlik yurtiçi ve yurtdışında resmi ve özel kuruluşlara hizmet veren çok disiplinli bir mühendislik ve müşavirlik firmasıdır. VİA Mühendislik genç ve dinamik kadrosuyla güvenli, ekonomik, uluslararası standartlara uygun ve müşteri ihtiyaçlarına öncelik veren çözümler üretmektedir. Özellikle su yapıları olmak üzere madencilik, ulaşım, enerji ve jeoteknik alanlarda her türlü mühendislik yapısının projelendirilmesi ve müşavirliği hizmetleri vermektedir.

Ankara'da bulunan teknik ofisimizde görevlendirilmek üzere su yapıları; HES, baraj, gölet, sulama, vs. projelerinde çalışacak aşağıdaki niteliklere sahip İnşaat Mühendisi arayışı içerisindeyiz;

Aranan Nitelikler

- Ankara'da ikamet eden,

- Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun,

- AUTOCAD ve Microsoft Office programlarına hakim,

- İyi derecede İngilizce bilen,

- Seyahat engeli olmayan, aktif araç kullanabilen

- Su yapıları; HES, baraj, gölet, sulama, vs. projelerinde 0-3 yıl tecrübeli

- Ekip çalışmasına yatkın, çözüm odaklı, sorumluluk sahibi,

- Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,

- Erkek adayların askerlik ile ilişiği olmamalıdır.

 

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
Bahçeşehir Koleji Dr.Burhan KARA Kampüsü
Ankara - Etimesgut
Bugün
BAŞVUR
EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Bugün
BAŞVUR
GEZİ HOTEL BOSPHORUS
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

VİA Müh. Müş. İnş. Mad. Tur. Tic. Ltd. Şti.

VİA Mühendislik Müşavirlik yurtiçi ve yurtdışında resmi ve özel kuruluşlara hizmet veren çok disiplinli bir mühendislik ve müşavirlik firmasıdır. 2013 yılında kurulan VİA Mühendislik genç ve dinamik kadrosuyla güvenli, ekonomik, uluslararası standartta ve müşteri ihtiyaçlarına öncelik veren çözümler üretmektedir. Firmamız özelliklle su yapıları olmak üzere ulaşım, enerji, madencilik ve geoteknik alanlarda her türlü mühendislik yapısının projelendirilmesi ve müşavirliği hizmetleri vermektedir.

VİA Mühendislik Müşavirlik; su ve toprak kaynaklarının geliştirilmesi, baraj, gölet, enerji yapıları, sulama, regülatör gibi su yapılarının fizibilite raporlarını, planlama raporlarını, kati ve uygulama projelerini, sismik risk değerlendirme çalışmalarını, stabilite analizlerini, inşaat metodolojisi çalışmalarını, inşaat malzemesi araştırmalarını, yapı optimizasyonlarını, tasarım, hesap ve keşif raporlarını hazırlamaktadır.

VİA Mühendislik Müşavirlik; ülkemizde hızla gelişen madencilik alanında da projeler üretmektedir. Başta maden işletmelerinin olmak üzere belediye ve sanayi işletmelerinin ihtiyaç duyduğu atık depolamaları ve tesisleri için avan, kati ve uygulama projeleri tarafımızdan hazırlanmaktadır. Atık depolama tesislerinin depolama, drenaj sistemleri, kaplama sistemleri, iletim hatları, kuşaklama vb. yapıları için projeler üretilmektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları