Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İnsan Kaynakları Elemanı

  • 23.06.2020
  • 200 - 500

İş Tanımı

*Personel özlük dosyalarının oluşturulması ve güncellemelerinin takip edilmesi,
*Personel eğitimlerinin organizasyonunun yapılması,
*Tüm izin süreçlerinin sistem üzerinden ve matbu olarak takip edilmesi,
*PDKS sisteminin takibi ve puantaj yapımı,
*İnsan Kaynakları ile ilgili gerekli duyuruları hazırlamak ve yayınlamak,
*Muhasebe departmanına destek olabilecek, (Cari ve BA-BS mutabakatı yapabilecek)

Aranan Nitelikler

*Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
*En az 1-2 yıl deneyimli,
*İnsan kaynakları alanında kariyer hedefi bulunan,
*MC office programlarını iyi derecede kullanabilen,
*İletişimi ve insan ilişkileri kuvvetli, takım çalışmasına yatkın,
*Detaylara önem veren ve iş takibi konusunda başarılı,
*Kartal Pendik Tuzla Çayırova Gebze ve Darıca ilçeleri E-5 güzergahında ikamet eden adayların başvuruları beklenmektedir

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir, Balıkesir, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Manisa, Çanakkale, Muğla, Eskişehir
Bugün
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Antalya, Kocaeli
Dün
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Antalya, Kocaeli, Sakarya, Edirne, Gaziantep, Bursa
Dün
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
Kocaeli - Gebze
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

RAFEKS RAF SİSTEMLERİ İMALAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

-Şirketimiz faaliyetlerine 1989 yılında Mesan Metal Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. olarak Ereğli Demir Çelik Ürünleri Satışı ile başlamıştır.1994 yılında Çemesan Yassı Metal San.Tic. Ltd. Şti. firmasını kurarak çelik servis merkezi olarak saç dilme, kesme, büküm, PVC destek profilleri ve sanayi & yapı profilleri üretimini de kapsayan faaliyetlerini sürdürmüştür.

-Yurt dışından gelen yoğun taleplere cevap vermek için Dempa Demir Mam.Paz.San.Tic.Ltd.Şti. firmasını kurarak demir ve çelik ürünlerinin aktif ihracatına başlamıştır.

-Şirketimiz devam eden faaliyetlerini EuroTray Markası ile kablo kanalı imalatına başlayarak taçlandırılmış olup, gerek yurtiçi gerekse yurtdışında önemli projelere imza atarak sektöründe tercih edilen marka olmuştur.

-Son olarak edindiği engin tecrübelerini Raf & Stand sektöründe sürdürmeye karar vererek Rafex Raf Sistemleri İmalat San.Tic.Ltd.Şti . firmasını kurmuştur.

-Geniş makine parkurunda, modern roll form hatları, yeni yatırım olan robot kaynak hattı, elektrostatik toz boya hatları, market rafları ahşap mağaza dekorasyonu üretim parkuru ile tesisimizi güçlendirip tercih edilen lider firmalar arasında olma yolunda hızla ilerliyoruz.

-Hizmet verdiğimiz sektörlerde rekabet gücünü yükseltecek yenilik ve değişimlere uyumlu, çevre değerlerine saygılı, ürün ve hizmetlerinde kalite hedefinden vazgeçmeyen ve gelişmeye açık insan kaynağını başarının odak noktası gören, tüm paydaşlarının memnuniyetini sağlayan öncü bir firma olmak şirketimizin ana misyonu haline gelmiştir.

Misyonumuz;
  • Kaynaklarımızı etkin kullanarak, çevreye duyarlı, rekabet edebilir kalitede, en az maliyetle en fazla ve satılabilir üretim yapan, yenilik ve gelişmelere açık, paydaşlarmızın beklentilerini karşılayan, ülke ekonomisine katkıda bulunan bir dünya şirketi olmaktır.
Vizyonumuz;
  • Toplam Kalite Yönetimi felsefesi ile Türk Sanayii'ndeki öncü konumunu, kapasitesini de arttırarak devam ettirmek, sosyal paydaşların beklentilerini en üst düzeyde karşılamak ve dünyanın öncü tedarikçileri arasında yer almaktır.
Şirket Felsefemiz;
  • İç ve dış pazardaki müşterilerimize ödünsüz kalite politikamız ve koşulsuz müşteri memnuniyeti yaklaşımımız ile tam hizmet sunmak; müşterilerimiz ile aramızda çalışma ve güven bağları yaratmak.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları