Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İnsan Kaynakları Sorumlusu

İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe
  • 21.10.2021
  • 200 - 500

İş Tanımı

Soğuk hava taşımacılığı (-18 C /+4 C) konusunda Franchise lojistiğinin güvenilir çözüm ortağı olan firmamızda görev yapacak  görev yapacak İnsan Kaynakları Sorumlusu arayışımız mevcuttur.
Puantajları takip etmek, puantaj girişlerini yapmak,Personel işe giriş işlemlerini takip etmek (işe giriş evraklarının hazırlanmasını sağlamak, özlük dosyasını oluşturmak),Personel eğitimlerini takip etmek,İnsan Kaynakları ile ilgili raporlamaları takip etmek, hazırlamak.

Aranan Nitelikler

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar;
Meslek Yüksek Okulu veya Üniversite mezunu,
Microsoft Office programlarını iyi seviyede kullanan,
Sorumluluk duygusu gelişmiş,
Detaylara önem veren ve sürekli gelişmeyi hayat felsefesi,
Sorunlara çözüm odaklı ve proaktif yaklaşımı olan,Tercihen Samandıra, Sancaktepe,Sultanbeyli, Çekmeköy civarında ikamet eden.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

SAF TESİS YÖNETİMİ VE ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
SİLTAŞ SİLİS KUMLARI SAN. VE TİC. A.Ş
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
ART-YOL MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT TAAH.VE TİC. LTD. ŞTİ
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
SNG Otelcilik ve Tur. Yat. A.Ş
İstanbul Anadolu Yakası - Şile, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası - Kartal, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze
Bugün
BAŞVUR
Biltur Catering ve Gıda A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
ÜÇAY MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ MAKİNE İNŞ.BİL. SAN. VE TİC. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
Bugün
BAŞVUR
BİRLEŞİM MÜHENDİSLİKISITMA SOĞUTMA HAVALAND.SAN.VE TİC.A.Ş
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

NARLOG LOJİSTİK

-Narlog olarak 2013 yılında, geleneksel bir taşımacılık tedarikçisi olmak yerine, soğuk, donuk veya serin ürün taşıma -18 C /+4 C / +18 ihtiyacı olan İş Ortaklarımıza güvenilir çözüm ortağı olmayı taahhüt etmek üzere yola çıktık. Ne mutlu ki Sizlerle olan tüm işlerimizde bu iş ortaklığını sağlamış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Soğuk hava taşımacılığında -18 C /+4 C / +18 termine uymanın, gıda güvenliğinin, olası problemlerde esnek, çözüm odaklı ve hızlı hareket etmenin ne kadar önemli olduğunun farkındayız.

-Bu doğrultuda Narlog olarak Siz değerli iş ortaklarımızın işlerinin zamanında, beklediğiniz kalitede, gıda güvenliği kurallarına uygun olarak kendi müşterilerinize ulaştırılması için İşletmenizin bir birimi gibi, iş ortağınız olarak hareket etmeyi taahhüt ediyoruz.

-Bu taahhüdümüzü yerine getirmek için çok temel 3 nokta üzerinde hassasiyetle duruyoruz.

1. İyi Planlama: 
  • Tüm odağımız doğru planlama yapmak üzerinedir. Planlama Becerisinin tüm Narlog çalışanlarının temel yetkinliği olmasına özen gösteriyoruz. Planlama’ya yaklaşımımız katı’lık değil, esnek olabilen, değişime açık, çözüm üreten plan olmasıdır. Bu noktada plan amaç değil bizim için güçlü bir araçtır.
2. İşinin Ehli Kaptan: 
  • Kaptan arkadaşlarımız sadece araç kullanan değil, gıda güvenliğinin, müşteri iletişiminin, yasa ve mevzuata uygun hareket etmenin, planlama ve terminin, çözüm odaklı olmanın ne kadar önemli olduğunun bilincinde olan ve buna göre hareket eden değerli ekip arkadaşlarımızdır. Bu sorumluluk ve bilinçleriyle Şoför unvanının arkadaşlarımız için yeterli gelmediğine inanıyor, onları Kaptan olarak tarif ediyoruz.
3. Güçlü Filo: 
  • En doğru planlamayı yapsanız da bu planı Kaptanlarınız ve Filonuzla hayata geçirmek durumundasınız. Olası tüm problemlerde esnek ve çözüm odaklı hareket edebilmeniz için de Kaptanlara ve Filoya tam hakimiyetiniz olması gerekmektedir. Bu yaklaşımla Narlog olarak Size olan taahhütlerimizi tam ve zamanında yerine getirebilmek için Kaptanlarımızın kendi kadromuzda ve filomuzdaki tüm araçlarımızın da özmal, genç ve bakımlarının zamanında olmasına özel hassasiyet gösteriyoruz.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları