Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İNSAN KAYNAKLARI STAJYERİ

İstanbul Avrupa Yakası
  • 29.09.2022
  • 100 - 200

İş Tanımı

Kalite standartlarından ödün vermeyen, inovatif projelerle her zaman ‘’En İyi Hizmet’’ ilkesini benimseyen ÖzserNEO’nun temelleri 1981 yılında atıldı.

Sigortacılık sektöründe kurulduğu günden bugüne öncü olma vizyonuyla, 41 yıldır hareket eden ÖzserNEO, 2020 yılında ürettiği 700 bin poliçe ile bireysel ve kurumsal üretimi dışında sigorta şirketlerine reasürans anlaşması (trete) ve ihtiyaca uygun sunduğu yeni ürünler, yurt dışından aldığı teminatlar ve sigorta şirketleriyle sağladığı iş birlikleriyle dağıtım kanalları arasında Türkiye’nin sigortacılıkta önde gelen lider şirketlerinden biri olmayı başardı.ÖzserNEO 2020 yılında yatırımlarına devam ederek Dijipol.com markasını hayata geçirdi. Dijipol.com, ÖzserNEO’dan aldığı güç ile grubun dijital sigorta brokeri olarak konumlandı. ÖzserNEO; Mega Code Yazılım A.Ş., Dijipol ve Tamoniki markalarıyla hem geleneksel kanalda hem de dijital dünyada müşterilerine ve şubelerine kesintisiz hizmet veriyor.

İstanbul’da iki tane merkez ofisi bulunan ÖzserNEO, Türkiye genelinde 170’in üzerinde şube sayısı, 300’ün üzerinde çalışanı ile sigortacılık sektörünün güçlü temsilcilerinden biridir.

Aranan Nitelikler

  • İnsan Kaynakları alanında kariyer hedefi olan,
  • Ms Office programlarına hakim,
  • Organizasyon yeteneği gelişmiş,
  • İnsan ilişkileri kuvvetli,
  • Takım çalışmasına yatkın,
  • Haftanın en az 2 ya da 3 günü staj yapabilecek,
  • Eğitime ve gelişime açık,
  • Dinamik heyecanlı ve öğrenme hevesi yüksek
  • İletişim yeteneği güçlü
  • Düzenli, dikkatli ve takip yeteneği yüksek, 
  • Tercihen İstanbul Avrupa yakasında ikamet eden, Haramidere E-5 Karayolu üzerindeki ofisimize ulaşım problemi olmayan,

Kurumumuzda projelerde görev alacak stajyer arayışımız için başvurularınızı bekliyoruz.

"İncelediğiniz ilan bir stajyer ilanıdır. Öğrenilen bilgi ve teoriyi profesyonel bir ortamda pratik uygulamalara çevirebilecek deneysel bir öğrenme metodu olan stajyerlik; mesleki ve teknik eğitim bölgelerinde yer alan meslek lisesi, meslek yüksekokulları ve lisans alanında öğrenim gören öğrencilere açılan stajyer iş ilanın amacı kazandıkları bilgi ve deneyimleri pekiştirmek, görev yapacakları iş yerlerindeki sorumluluklarını, ilişkileri, organizasyon ve üretim sürecini ve yeni teknolojileri tanımalarını sağlamaktır."

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ASPERA HOTEL
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Bugün
BAŞVUR
Doubletree by Hilton Istanbul Old Town
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Son 1 Ay
BAŞVUR
Yerli İmalat ve Tasarım
İstanbul Avrupa Yakası, Tekirdağ - Çorlu
Son 1 Ay
BAŞVUR
PRIZMANET MEDIKAL SANAYI TICARET ITHALAT IHRACAT LIMITED SIRKETI
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Son 1 Ay
BAŞVUR
Trablus Tercüme
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
Design tasarım
Türkiye
25.02.2024
BAŞVUR
GORRION HOTEL ISTANBUL
İstanbul Avrupa Yakası
14.02.2024
BAŞVUR
Doubletree by Hilton Istanbul Old Town
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası
12.02.2024
BAŞVUR
Yerli İmalat ve Tasarım
İstanbul Avrupa Yakası, Tekirdağ - Çorlu, Kırklareli
10.02.2024
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası, Tekirdağ - Çorlu, Kırklareli
10.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ÖZSERNEO SİGORTA VE REASÜRANS BROKERLIĞI A.Ş

Özser Neo Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş. 150’den fazla şubesi, 300’ün üzerinde çalışanı, çalıştığı 20’nin üzerinde sigorta şirketi, 400’den fazla ürün çeşitliliği ve 40 yıllık tecrübesiyle siz değerli müşterilerine hizmet vermektedir.

Kalite standartlarından ödün vermeyen, inovatif projelerle her zaman ‘’En İyi Hizmet’’ ilkesini benimseyen Özser Neo Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş.’nin temelleri 1981 yılında şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Necmi Üze tarafından atıldı

Özser Grup’un yaklaşımı, Türkiye’de sigortacılık bilincinin en üst seviyeye çıkarılmasını sağlamaktır. Kişilerin ve şirketlerin başına gelebilecek risklere karşı yaşayacakları zararları teminat altına almaktır. Sigortacılık sektöründe öncü olma vizyonuyla hareket eden Özser Grup, 2019 yılı verilerine göre ürettiği 700 bin adet poliçe ile dağıtım kanalları arasında Türkiye’nin önde gelen şirketlerindendir. Bireysel ve kurumsal üretimi dışında sigorta şirketlerine trete ve talep edilen ürünleri sağlamaktadır. Çıkarttığı yeni ürünler, yurtdışından aldığı teminatlar ve sigorta şirketleriyle sağladığı iş birlikleriyle sigortacılıkta lider brokerlik şirketleri arasında yer almaktadır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları