Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

IT UZMANI

İstanbul Avrupa Yakası
  • 2.07.2020
  • 100 - 200

İş Tanımı

  • Vatan Eğitim Kurumları bünyesinde görevlendirilmek üzere;

  • Kurumun elektronik haberleşme ve bilişim altyapısını tasarlamak, kurmak, işletmek, teknolojik gelişmelere paralel olarak geliştirmek, güvenliğini, sürekliliğini ve çalışabilirliğini sağlamak,
  • Kurumun ihtiyaç duyduğu bilişim donanımlarını tespit etmek ve tahsisini sağlamak,
  • Kurumun bilgisayar ağının altyapısını güncellemek ve geliştirmek, internet ve erişim teknolojileriyle ilgili gelişmeleri ve çalışmaları takip etmek, elektronik belge yönetim sistemi ve kurumsal kaynak planlaması hizmetini kurmak ve işletmek,
  • Kurumun bilgi güvenliği yönetim sistemini kurmak, işletmek ve buna ilişkin standartları takip etmek,
  • Bilgi sistemlerinin sürekliliğine ve felaket kurtarımına ilişkin çalışmalar yapmak veya yaptırmak ve bu konudaki gelişmeleri takip,
  • Web sitesi yönetiminde aktif rol almak
görevlerini yürütecek tam zamanlı uzman alınacaktır.

Aranan Nitelikler

En az dört yıllık lisans öğrenimi veren fakülte veya yüksekokulların; mühendislik alanında elektronik, elektrikelektronik, bilgisayar, bilişim sistemleri, yazılım mühendisliği ve Bilgi Teknolojileri programlarından/bölümlerinden veya dengi programlardan veya bölümlerinden mezun olmak. Kurumun görev ve yetkilerini kapsayacak Lisans bölümlerinden en az birini tamamlamış olmak veya ilgili alanda en az iki yıl iş deneyimine sahip olmak.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ASMAR HOLDİNG A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ERESİN HOTELS TOPKAPI
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
OTTOMARE HOLIDAYS TURİZM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası
13.03.2024
BAŞVUR
ANEXXA BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Mt Bilgi Teknolojileri Dış Tic. A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası
20.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

VATAN EĞİTİM KURUMLARI

VATAN OKULLARI  


"Özel Eğitimde 18.yıl..."

Verimli, Akademik, Teknolojik, Akılcı ve Nitelikli, eğitim misyonu ile yola çıkan Vatan Eğitim Kurumları, tecrübeli eğitim kadrosu, modern ve teknolojik alt yapısı ile kurulan okullarıyla hizmet vermektedir. 18 yıllık eğitim deneyimi ve akademik kazanımlarını her bir yeni eğitim kurumu ile daha fazla öğrenciye ulaştırmayı hedefleyen Vatan Okulları ve Vatan Kurs Merkezleri büyümeye devam etmektedir.

Vatan Eğitim Kurumları; 2019 yılı itibariyle İstanbul'da ve Antalya'da farklı bölgelerde ve konseptlerde olmak üzere;  4 Anaokulu, 4 İlkokul, 3 Ortaokul, 4 Anadolu Lisesi, 6 Vatan Kurs Merkezi  olmak üzere toplam 15 okul ve 6 Kurs merkezi ile eğitim-öğretim hayatına devam etmektedir.

Vatan Eğitim Kurumları, eğitim sektörünün önemli sivil toplum kuruluşlarından (TÖZOK) - Özel Okullar Derneği ve (TÖDER) - Tüm Özel Öğretim Kurumlar Derneği üye kurumları arasında yer almaktadır.

  • MİSYONUMUZ;

Sosyal sorumluluk sahibi,saygılı,teknoloji ve bilimi verimli kullanan ,geleceğin çocukları ve gençlerini yetiştirmek.Çocukların ilgi ve yetenekleri doğrultusunda hedeflerine ulaşabilmeleri için dünya standartlarında eğitim almalarını sağlamak.

  • VİZYONUMUZ;

Teknolojiyi verimli kullanan,toplumu tanıyan,aile yapısına önem veren,değerlerine saygılı,kültür ve geleneklerine bağlı 21. yüzyıl neslini yetiştirmek.

 

 

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları