Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

KALİTE -PROSES KONTROL -TEST SORUMLUSU

  • 1.11.2021
  • 20 - 50

İş Tanımı

ETİEN ENERJİ Kocaeli Kartepe’de Plastik, Polyester Pano, AG Şalt malzemeleri ve Aydınlatma Armatürü üreten fabrikamıza yetiştirilmek üzere ; Endüstri Meslek Lisesi, Teknik Lise yada Ön lisans Elektrik veya Elektronik Bölümü mezunu,teknik altyapısı olan, iletişim becerisi yüksek, MS Offıce ve Autocad Uygulamalarını bilen, teknik resim okuma bilgisi olan,ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi temel bilgisine sahip, fabrika içerisnde Kalite-Proses kontrol ve ilgili birim test süreçlerini takip edecek, Öğrenmeye açık,Gelişim ve iletişim yönü kuvvetli,takım çalışmasına yatkın,Analitik düşünme ve problem çözme konusunda yetkin,planlanan işlerin takibi ve raporlama yönleri kuvvetli,Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,takım arkadaşı aramaktayız.

Aranan Nitelikler

Meslek Lisesi,Teknik Lise veya Meslek Yüksek Okulu Mezunu (2yıl iş tecrübesi olan)
Elektrik temel bilgisi olan
İletişim becerisi yüksek
MS Offıce ve Autocad Uygulamalarını bilen
Teknik resim okumasını bilen
ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi temel bilgisine sahip
Yeniliklere açık
Seyahat engeli olmayan
Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış takım arkadaşı arıyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Eren Makine Plastik San. Tic. A.Ş.
Kocaeli, Kocaeli - Çayırova
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Apleona Tesis Yönetim Hizm. ve Tic.Ltd.Şti.
Kocaeli
Son 1 Ay
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
DOST TARIM TEKNOLOJİLERİ
Kocaeli - Gebze
18.03.2024
İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi
Kocaeli - Gebze, Kocaeli
29.02.2024
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi
Kocaeli - Gebze, Kocaeli
29.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ETİEN ENERJİ

Firmamız PANO SİSTEMLERİ, AYDINLATMA SİSTEMLERİ ve ENERJİ sektöründe faaliyet göstermektedir. Deneyimli kadrosuyla sürekli kendini yenileyip, geliştiren ETİEN ENERJİ olarak yüksek kalite ve hizmet anlayışı ile müşteri memnuniyetini kendine ilke edinmiştir.

İlkelerine bağlılığı ile öne çıkan ve müşterilerin tam memnuniyetini hedefleyen firmamız; müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun, kaliteli ürünleri en ekonomik şartlarda sunmakta; karşılıklı güvene dayalı uzun vadeli ilişkiler kurmaktadır.

ETİEN ileri teknoloji sistemleri ve geniş makine parkuruna sahip tesisleriyle ülkemiz pano sektörünün önemli kuruluşlarının başında yer almak için yoğun çaba sarfetmektedir. ETİEN; Alçak gerilim ve Orta gerilim enerji sistemlerinde kullanılan panoların imalatı, projelendirilmesi, montajı ve kontrol safhalarında, uzman, deneyimli ve teknik kadrosuyla, elektrik sektörüne “tam hizmet” ve “tam destek” vermeyi hedef olarak edinmiştir.

ETİEN istikrarlı, güvenilir, ilkeli dürüst ticareti ile sektördeki liderliğini ve haklı gururunu siz değerli çözüm ortaklarıyla paylaşmaya devam edecektir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları