Bu ilan yayından kaldırılmıştır.
THE RITZ CARLTON ISTANBUL - SOM OTELCİLİK VE TURİZM A.Ş Kat Hizmetleri Görevlisi İş İlanı

İş Tanımı

THE RITZ-CARLTON, ISTANBUL YETENEKLİ  HANIMEFENDİ VE BEYEFENDİLER ARIYOR 

 “Bizler Hanımefendi ve Beyefendilere hizmet sunan Hanımefendi ve Beyefendileriz” sloganı ile konuklara içten özen ve konfor sağlanması anlayışının öncelikli görev olarak kabul edildiği Ritz-Carlton'da sıcak, rahat ve aynı derecede zarif bir ortamı yaşayacak konuklarımıza, en kaliteli kişisel hizmet ve olanakları sunmayı taahhüt ederiz. Hizmet profesyonelleri olan Hanimefendi ve Beyefendilerimiz Ritz-Carlton deneyiminin konuklarımızın memnuniyeti arttıracak, kendilerini iyi hissetmelerini sağlayacak, hatta akıllarına bile gelmeyen istek ve ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikte olmasını garanti ederler.

Genel Tanım 

Otelin belirtilmiş temizlik standartlarına uygun olarak konuk odalarını temizler. Konuk isteklerini, şikayetlerini  bakım sorunlarını rapor etmekten sorumludur. Tüm konuk odalarının güvenliğini ve gizliliğini sağlar.

Aranan Nitelikler

Verilen görevleri amirinin kontrolü olmadan detaylara özen göstererek, hızlı, nazik ve doğru bir biçimde yerine getirebilmeli.
Bir vardiyada 15/16 odayı temizlemek için gerekli olan fiziksel eforu gösterebilmeli.
Çalışanlarla, konuklarla ve yönetimle başarılı ve onların anlayabileceği bir biçimde konuşabilecek İngilizce bilgisine sahip olmalı.
Otel konuk odaları temizliğinde tecrübe sahibi olmalı.
Uygun kimyasal kullanımı hakkında bilgi sahibi olmalı.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Four Seasons Hotel Istanbul at The Bosphorus
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Son 1 Ay
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
13.02.2024
BAŞVUR
LA QUINTA BY WYNDHAM
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Son 1 Ay
BAŞVUR
OPERA HOTEL BOSPHORUS
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Son 1 Ay
BAŞVUR
MECİDİYEKÖY SINAV KURS
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Bugün
BAŞVUR
KEY KOLEJİ BEYLİKDÜZÜ
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü
Dün
LALEGÜL EĞİTİM VE SAĞLIK HİZ.LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri, İstanbul Avrupa Yakası - Silivri
Son 1 Ay
BAŞVUR
Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası
12.02.2024
BAŞVUR
Bilfen Eğitim Kurumları A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
20.03.2023
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

THE RITZ CARLTON ISTANBUL - SOM OTELCİLİK VE TURİZM A.Ş

Tıpkı şehrin kendisi gibi; The Ritz-Carlton, Istanbul da Doğu’nun özgün gelenekleri ve güzelliği ile Avrupa'nın köklü kültürü ve stilini harmanlayan etkileyici dengenin buluşma noktasıdır. 
The Ritz-Carlton, Istanbul deneyiminin tümüne yansıyan bu mükemmel kültürler buluşması; misafir odaları, süitler, restoran, lounge ve barlar, spa, balo ve toplantı salonlarıyla otelin her noktasında Boğaz’ın eşsiz manzarasıyla tamamlanıyor.

Amerika Birleşik Devletleri ve dünyanın 131 ülkesindeki  7000’in üzerindeki oteli ve 30 markası ile dünyanın en büyük otel zinciri konumunda olan Marriott International zinciri'ne bağlı The Ritz-Carlton Otel Şirketi'nin bir mensubu olan The Ritz Carlton, İstanbul, 239 odası, farklı mutfaklara sahip restoranları, balo, toplantı, konferans salonları ve Spa Soul ile konuklarına hizmet vermektedir.

“Bizler Hanımefendi ve Beyefendilere hizmet sunan Hanımefendi ve Beyefendileriz” sloganı ile konuklara 100 yıllık tarihiyle hizmet sunan, içten özen ve konfor sağlanması anlayışının öncelikli görev olarak kabul edildiği The Ritz-Carlton'da sıcak, rahat ve aynı derecede zarif bir ortamı yaşayacak konuklarımıza, en kaliteli kişisel hizmet ve olanakları sunmayı taahhüt etmekteyiz. Hizmet profesyonelleri olan Hanımefendi ve Beyefendilerimiz, The Ritz-Carlton deneyiminin konuklarımızın memnuniyetini arttıracak, kendilerini iyi hissetmelerini sağlayacak, hatta akıllarına bile gelmeyen istek ve ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikte olmasını garanti ederlerler. 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları