Bu ilan yayından kaldırılmıştır.
THE RITZ CARLTON ISTANBUL - SOM OTELCİLİK VE TURİZM A.Ş Kat Hizmetleri Koordinatörü İş İlanı

İş Tanımı

THE RITZ-CARLTON, ISTANBUL YETENEKLİ  HANIMEFENDİ VE BEYEFENDİLER ARIYOR 

 “Bizler Hanımefendi ve Beyefendilere hizmet sunan Hanımefendi ve Beyefendileriz” sloganı ile konuklara içten özen ve konfor sağlanması anlayışının öncelikli görev olarak kabul edildiği Ritz-Carlton'da sıcak, rahat ve aynı derecede zarif bir ortamı yaşayacak konuklarımıza, en kaliteli kişisel hizmet ve olanakları sunmayı taahhüt ederiz. Hizmet profesyonelleri olan Hanimefendi ve Beyefendilerimiz Ritz-Carlton deneyiminin konuklarımızın memnuniyeti arttıracak, kendilerini iyi hissetmelerini sağlayacak, hatta akıllarına bile gelmeyen istek ve ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikte olmasını garanti ederler.

Genel Tanım 

Kat hizmetleri departmanında dosyalama, bilgisayara bilgi girişi, telefonlara bakma, raporların çıkışını alma, maaş bordroları, kopyalama vb. gibi ofis işlerinden  sorumludur.

Aranan Nitelikler

Üniversite mezunu,
Ofis tecrübesi,
Anlaşılır iletişim kurma becerisi,
Temel matematik bilgisi,
Bilgisayar bilgisi,
İstatiksel rapor hazırlama bilgisi,
Konuk ilişkileri tecrübesi,
Hizmet sektöründe tecrübeli olmak,tercihen kat hizmetlerinde,
Ekstra bir yabancı dili iyi derecede bilmek,
İngilizceye iyi bir şekilde hakim olmak ve konuklarla hem telefonda hem de karşılıklı olarak akıcı ve samimi bir şekilde iletişim kurma becerisine sahip olmak.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

PERA BOSPHORUS HOTEL
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
LA QUINTA BY WYNDHAM
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Arts Hotel Istanbul Harbiye
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
Radisson Residences, Vadistanbul
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Dün
Radisson Collection Hotel, Vadistanbul
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Dün
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Dün
KONAK OTELCİLİK VE TURİZM A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Dün
SOMERSET MASLAK İSTANBUL
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

THE RITZ CARLTON ISTANBUL - SOM OTELCİLİK VE TURİZM A.Ş

Tıpkı şehrin kendisi gibi; The Ritz-Carlton, Istanbul da Doğu’nun özgün gelenekleri ve güzelliği ile Avrupa'nın köklü kültürü ve stilini harmanlayan etkileyici dengenin buluşma noktasıdır. 
The Ritz-Carlton, Istanbul deneyiminin tümüne yansıyan bu mükemmel kültürler buluşması; misafir odaları, süitler, restoran, lounge ve barlar, spa, balo ve toplantı salonlarıyla otelin her noktasında Boğaz’ın eşsiz manzarasıyla tamamlanıyor.

Amerika Birleşik Devletleri ve dünyanın 131 ülkesindeki  7000’in üzerindeki oteli ve 30 markası ile dünyanın en büyük otel zinciri konumunda olan Marriott International zinciri'ne bağlı The Ritz-Carlton Otel Şirketi'nin bir mensubu olan The Ritz Carlton, İstanbul, 239 odası, farklı mutfaklara sahip restoranları, balo, toplantı, konferans salonları ve Spa Soul ile konuklarına hizmet vermektedir.

“Bizler Hanımefendi ve Beyefendilere hizmet sunan Hanımefendi ve Beyefendileriz” sloganı ile konuklara 100 yıllık tarihiyle hizmet sunan, içten özen ve konfor sağlanması anlayışının öncelikli görev olarak kabul edildiği The Ritz-Carlton'da sıcak, rahat ve aynı derecede zarif bir ortamı yaşayacak konuklarımıza, en kaliteli kişisel hizmet ve olanakları sunmayı taahhüt etmekteyiz. Hizmet profesyonelleri olan Hanımefendi ve Beyefendilerimiz, The Ritz-Carlton deneyiminin konuklarımızın memnuniyetini arttıracak, kendilerini iyi hissetmelerini sağlayacak, hatta akıllarına bile gelmeyen istek ve ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikte olmasını garanti ederlerler. 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları