Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

Dış cephe erişimi için asma iskele ve bina bakım üniteleri imalatı, satışı, bakım ve montaj işleri yapan şirketimizin Eyüp'te bulunan imalathanemizde görevlendirilmek üzere kaynakçılar alınacaktır.

Gazaltı Kaynağında en az 5 yıl Tecrübeli,Tercihen MYK Belgesi, Ustalık Belgesi sahibi veya Meslek Liselerinin İlgili Bölümlerinden Mezun,Fabrika Disiplininde Çalışabilecek, Sorumluluk Sahibi,Erkek Adaylar için Askerlik Hizmetini Tamamlamış,Tercihen yakın lokasyonda oturan,Tercihen yükseklik korkusu olmayan,Proje okuma ve imalat tekniklerini iyi bilen,Tercihen çelik konstrüksiyon imalatı ve montajı konusunda tecrübeli şantiye bilgisi olan



Çalışma arkadaşları aramaktayız. 

Şirketimizin çalışma günleri sadece haftaiçi 08:00 - 18.00 arasındadır.

Haftasonu, şehirdışı ve yurtdışı çalışmaları mesaiye tabidir. 

Servis güzerhanında ikamet edenler servis ile servis güzergahı dışında ikamet edenlere ise 1 aylık tam akbil ücreti ödenecektir.

Yemek ücreti multinet karta aylık olarak yüklenir.

Aranan Nitelikler

KAYNAKÇI MYK BELGESİNE SAHİP OLMAK

GAZALTI KAYNAK YAPABİLMEK VE EN AZ 5 YIL TECRÜBEYE SAHİP OLMAK

DİNAMİK OLMAK

KRONİK BİR RAHATSIZLIĞI OLMAMAK

YÜKSEKLİK KORKUSU OLMAMAK

TERCİHEN AKTİF ARAÇ KULLANABİLMEK (B SINIF EHLİYET)

YURTDIŞI VE ŞEHİR DIŞI SEYEHAT ENGELİ BULUNMAMAK

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Frigo Mekanik
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
STAR ÇELİK SAN VE TİC LTD
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri
Son 1 Ay
BAŞVUR
KALYON INSAAT SANAYI VE TICARET A.S.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

SUNGURLAR ASMA İSKELE SAN.VE TİC.A.Ş

-1947 yılında İstanbul’da kurulan firmamız, Türkiye ısı sanayiinin öncüsü olarak kalite ve güven anlayışını kendine ilke edinmiştir. 1975 yılından itibaren SUNGURLAR Asma İskele San. ve Tic. A.Ş. olarak imal etmeye başladığı asma iskeleler ile CEPHE ULAŞIM SİSTEMLERİ konusunda ilk uygulamayı gerçekleştirmiştir.

-Böylece bu sektörde de öncülük ederek, o yıllarda gelişen inşaat teknolojisi ve hızlı yapılaşmaya, kendi özel tasarımıyla ürettiği manuel ve motorlu asma iskeleler ile önemli bir katkı sağlamıştır. 1988-2011 yılları arasında Secalt / Lüksemburg ve bu tarihten itibaren de sektörde dünyanın önde gelen firmalarından olan GIND / İspanya Gondolas In Design, ROSTEK / Finlandiya ve Power Climber / Belçika ile ürün yelpazesini genişletmiş, her türlü projeye çözüm üretebilecek imkan ve kapasiteye ulaşmış, yurtiçi ve yurtdışında, birçok önemli ve prestijli projeye imza atmıştır.

-SUNGURLAR Asma İskele San. ve Tic. A.Ş., stratejisini, değişen mimari yapı ihtiyaçlarına cevap verebilen doğru ürünleri geliştirmek, iyi tasarlanan ve yüksek kalite seviyesinde hizmet vermek üzere belirlemiştir. Ürünlerinin kalitesine, güvenilirliğine ve uzun ömürlü olmasına önem vermektedir. Kaliteye verilen öncelik ilkesiyle, ürünlerini dünyanın lider üreticilerden temin etmektedir. Deneyimli ve profesyonel kadrosuyla, standartlara uygun olarak projelendirme, satış, imalat, montaj ve bakım hizmetlerini vermektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları