Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Kesin Hesap Mühendisi

İstanbul Avrupa Yakası
  • 17.11.2022
  • 20 - 50

İş Tanımı

Kamu İhale Kanunu Kapsamında Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Taahhüt işi yapan firmamızda Kamu ihale Mevzuatlarına Hakim, Hakkediş ve Kesin Hesap Mühendisi aramaktayız.
İşini özveri ile yapan,
Çalışkan ve disiplinli,
İşyeri kurallarına uyan,
Prezentabl
Resmi kurumlara Daha önceden Kesin Hesap veya Mukayese tecrübesi olan Çalışma arkadaşı aramaktayız.
İlgili adayların başvurularını bekliyoruz.
Merkez ofisimiz Esenler Tekstilkenttedir. 

Aranan Nitelikler

İnşaat Mühendisi veya Mimarlık Lisans diplomasına sahip, autocad, amp, Microsoft office programlarını iyi derecede kullanabilen, Öğrenmeye açık, Çalışma azmine sahip, yenilikçi ve kendini geliştirebilen Çalışma arkadaşları aramaktayız.

Özet Bilgiler

TAŞKINLAR İNŞAAT A.ŞAydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

Benzer İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Bugün
ENGİN GRUP ŞİRKETLER GRUBU
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir, Kastamonu, Kütahya
Dün
ÇEKA ÇELİK YAPI SİSTEMLERİ VE SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, Burdur - Gölhisar, Sakarya - Adapazarı, Sakarya - Adapazarı
Son 1 Ay
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
18.01.2024
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
ASMAR HOLDİNG A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

TAŞKINLAR İNŞAAT A.Ş

1954 yılından bu yana, Türkiye’nin gelişim ve büyümesine paralel olarak inşaat sektöründe hep güven, gelişim ve başarının temsilcilerinden olduk. Önce babamız İbrahim Taşkın ile Trabzon’ da, sonrasında da kurumsallaşarak tüm yurtta faaliyetlerimize hız verdik. Kurulduğumuz günden bugüne, dinamik yapılanmamız içinde sürekli olarak büyüyerek pek çok projeyi üstlendik ve başarıyla tamamladık. Birçok istihdam alanı oluşturduk, güvenilir, gelişen, başarılara imza atan bir firma olarak ülkemizde kalkınmaya katkıda bulunmaya devam ediyoruz.


TAŞKINLAR İNŞAAT A.Ş olarak alanlarında profesyonel teknik personel, deneyimli uzman elemanlar ile tasarımda, üretimde, yapımda, montajda ve iş yönetiminde kaliteyi ön planda tutarak taahhüdümüzdeki işleri zamanında, sorunsuz ve en kaliteli şekilde bitirmeyi prensip edindik.
Sağlıklı, güvenli ve çevreye duyarlı bir çalışma kültürü oluşturmak, topluma faydalı yaşam ve üretim alanları kurmak ana hedefimizdir.


Toplam kaliteyi hedefleri doğrultusunda, işlerini kalite ve güvenlikten taviz vermeksizin zamanında yapmayı hedefleyen şirketimiz ISO 9001 Kalite Yönetim Belgesi ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sistem Belgesine sahiptir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları