Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

Mr Usta Hakkında
Proasist Teknik Hizmetler ortaklığıyla ev, müstakil konut vb. yaşam alanlarında teknik ve uygulama tip hizmet konularında çözümler sunan MrUsta platformu yakın zamanda Türkiye pazarında faaliyetlerine başlayacaktır.
MrUsta, 2014 yılında Türk girişimciler tarafından Dubai'de kurulmuştur. MrUsta, “Ev Hizmetleri” kapsamında hayat kolaylaştıran ve hizmet odaklı yaklaşımı ile kısa sürede pazar lideri konumuna gelmiş ve mevcut durumda ustalık gerektiren işlemler için ortalama 6.000 hizmet talebine çözüm yaratmaktadır. MrUsta, ustalık gerektiren ev ve ofis hizmet ihtiyaçlarına hızlı, güvenli ve kaliteli çözümler yaratan, gerçekleştirilecek hizmetler için Kurumsal olarak hizmet garantisi sunan digital bir platformdur. Amacımız; Müşterilerimizin usta ihtiyaçlarına istinaden güvenilir ve operasyonel mükemmeliyet odaklı hizmet almalarını sağlarken, Ustalarımızın katma değerli taleplere kolay ve dijitalize edilmiş süreçler üzerinden ulaşmasıdır.

Neler Yapacaksın:
Mrusta Türkiye operasyonun kurulmasında görev alacak.
MrUsta’nın faaliyet gösterdiği hizmet kategorilerinde süreçlerin oluşturulması, geliştirilmesi ve iyileştirilmesi konularında çalışmalar yapmak.
Hizmet kategorisi bazında, MrUsta hizmet kalitesine uygun hizmet verecek Ustaların bulunması ve saha çalışmalarının yapılması.
Ustalar ile fiyat, çalışma şartları vb tüm anlaşmaların gerçekleştirilmesi ve sözleşme süreçlerinin yürütülmesi
Mevcut hizmet kategorilerine ek yeni hizmet kategorileri konusunda analiz yapmak ve geliştirmek.
MrUsta hedeflerine uygun lokasyon bazında genişleme stratejisini oluşturmak ve uygulamak Ustaların vermiş olduğu hizmetlerin kalitesini ölçümlemek ve iyileştirmek.
Saha denetim çalışmalarını kurgulamak ve gerçekleştirmek Operasyonel süreçlerin MrUsta yazılımına entegre olmasını sağlamak ve geliştirmek. Usta operasyonunun tüm analitik raporlarını hazırlayacak ve gelişimi için yön verecek,
İş geliştirme vizyonunu ortaya koyarak şirketin geleceğinin şekillenmesi adına süreçler yürütebilecek,
Operasyonun gelişimi adına hayata geçirilmesi planlanan tüm süreçlerin yönetimini sağlayabilecek,
Saha operasyon süreçlerini bütünsel bakış açısıyla ele alıp, ihtiyaç ve beklentilere göre çalışmalar yapabilecek,

Takım arkadaşı arıyoruz.

Aranan Nitelikler

Ne Arıyoruz:
Lisans mezunu, tercihen üniversitelerin mühendislik fakültelerinden mezun,
Operasyon Yönetimi -tercihen e-ticaret operasyonu- konusunda bilgi ve deneyim sahibi,
Tercihen Türkiye de Kurumsal şirketlerin Satış Sonrası departmanlarında deneyim sahibi, ülke çapında yetkili veya yetkili olmayan servislerin seçimi, yönetilmesi, eğitim vb. alanlarında çalışmış,
Teknik bilgi birikimine sahip (Örn: Klima, kombi, tesisat, elektrik vb.)
Ms Office, özellikle Excel programına hakim,
Planlama ve organizasyon yeteneğine sahip,
İletişim becerileri güçlü, takım çalışmasına yatkın, dinamik,
Analitik, hedef ve sonuç odaklı, inisiyatif alabilen,
Erkek adaylarda askerlik hizmetini tamamlamış,
Tercihen İngilizce bilen.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

TRİON BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
Biltur Catering ve Gıda A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
DİGİSAT TEKN.PAZ.İHR.İTH.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Dün
AVM LOJİSTİK TİC. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Doğa İnsan Kaynakları Yönetim ve Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Mall of İstanbul AVM
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Doğa İnsan Kaynakları Yönetim ve Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İPEKYOLU KUYUMCULUK
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
Hampton by Hilton Istanbul Sirkeci
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
Bookingagora Turistik Hizmetleri AŞ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Bayrampaşa
Son 1 Ay
BENZER TÜM İLANLAR

PROASİST ELEK.MEK.TEKNİK HİZMETLER SAN. VE TİC.A.Ş.

-İşletmelerin ihtiyacı olan teknik hizmetlerin tamamını karşılayabilen Türkiye’nin ilk ve tek firması PROASİST Teknik Hizmetler, 2010 yılında sektörde yerini almıştır. Türkiye'nin tamamında zincir mağaza, restaurant, endüstriyel tesis, alışveriş merkezi, hastane ve lojistik merkezlerine bakım/ servis ve yerinde teknik işletme hizmetleri vermektedir.

-PROASİST, sektörlerinin öncüsü firmalar ile kesintisiz çalışmaya devam ederek ve teknik hizmetlersektörünü dönüştürerek hizmet ağını hızla büyütmektedir. PROASİST, Akıllı Ekran Uygulaması ile İşletmelerin sabit kıymetlerinin ihtiyacı olan  işletme, bakım ve onarım hizmetlerinin tamamını, en optimum koşullarda, katma değer yaratacak çalışma yöntemleri ile müşterilerine sunmayı ilke olarak benimsemiştir. Merkezi İstanbul'da olan PROASİST, Türkiye'nin 81 ilinde, 35 Mobil Ekip, 200 Çözüm Ortağı ile 12.000+ lokasyona hizmet vermektedir.

-PROASİST, hizmet üretim ve yönetim süreçlerinin tamamında ISO 9001 Kalite Yönetim Standartlarını ve İş Güvenliği Tüzük ve Yönetmeliklerinin standartlarını etkin bir şekilde uygulayarak, müşterilerine güvenli ve kaliteli hizmet vermeyi kendine prensip edinmiş, uzman kadrolarla çalışmaktadır. Enerji verimliliği ve tasarrufu başta olmak üzere görünen ve görünmeyen işletme maliyetlerini azaltmak, PROASİST'in öncelikli hedeflerindendir. PROASİST Operasyonel yönetimini, 4.0 Sanayi dönüşümüne uygun olarak geliştirdiği dijital teknoloji harikası Proasist Smart Screen (PSS) Akıllı Ekran Uygulaması ile sağlamaktadır.

Vizyonumuz;

-Empati ile çözüm üretilen bir ekosistemin yaratılmasına öncülük etmek ve ekonomiye can veren "Yaşayan Şirket"lerin arkasındaki güç olmak.

Misyonumuz;

-Yaşam mühendisliğimiz, etkin iş yönetimi yazılımımız, stratejik çözüm platformumuz ve empati kültürümüz ile çalıştığımız tüm firmaların yaşamlarına kesintisiz devam etmelerini sağlamak

ProAsist'te biz...

  • Empatinin, çalıştıramayacağı sistem, tamir edemeyeceği arıza, açamayacağı kapı, gideremeyeceği ihtiyaç, üretemeyeceği enerji, çözemeyeceği sorun ve mutlu edemeyeceği müşteri, iş ortağı ve çalışan olmadığına inanırız.

Yaşam, ayrıntılarda gizlidir...

  • Biz mühendisler, teknisyenler, ustalar, başarının en önemli etken maddelerinden birinin, ayrıntılar olduğuna inanırız. Çünkü, yaşamın mükemmel akışını sağlayan şeylerin, bu ince detaylar olduğunu iyi biliriz. Bu yüzden, elimizi attığımız her iş, her proje ve her işbirliğinin tüm detaylarını düşünür, tüm olasılıkları öngörür ve çözümlerimizi, yaşamın kesintisiz akışını sağlayacak ayrıntı ve incelikle yaratırız. 

Değerlerimiz;

  • Özde sözde bir olmak
  • Şeffaflık
  • Çözüm üretmeye olan bağlılık
  • El Emeğine Saygı
  • Yaptığımız işe saygı duymak
  • İş ortakları ve çalışanlarımızı yüreklendirmek

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları