Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Kıdemli Yazılım Uzmanı

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli Çayırova
  • 22.01.2022
  • 0 - 20

İş Tanımı

Çalışanların yönetimde söz sahibi ve karlılıkta pay sahibi olduğu öz yönetim modeli ile yönetilen şirketimizde, mevcut uygulamalara destek verecek ve yeni başlayan altyapı çalışmalarında görev alacak çalışma arkadaşları aramaktayız.

Aranan Nitelikler

- En az 5 yıl iş tecrübesi olan,
- C# Asp.Net Webform ve MVC tecrübesl olan,
- .net Core bilgisi olan,
- SOAP, REST, JSON , XML konularında hakim,
- MsSQL ile çalışmış ve iyi T-SQL bilgisi olan,
- Html, CSS, JavaScript, JQuery bilgisi olan,
- Source kontrol araçları ile çalışmış,
- Erkek adaylar için askerlikle ilişkisi olmayan,
- Evden çalışma disiplini ve tecrübesi olan.

Özet Bilgiler

AGT HIZLI KURYE HİZMETLERİ A.ŞAydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

Benzer İlanlar

Altur Turizm Servis ve Tic. Ltd. Şti.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
ANEXXA BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

AGT HIZLI KURYE HİZMETLERİ A.Ş

-1993'den beri bankacılık ve finans sektörüne, son 6 yıldır E-ticaret sektörüne özel nitelikli ve hızlı teslimat hizmetleri sunuyoruz. Tüm Türkiye'de 700 acente ve 2400 kurye ile ülkemizin tüm il, ilçe ve mahallelerinde teslimat ve geri lojistik yapabiliyoruz. 

-BTK tarafından sağlanan ulusal posta hizmet sağlayıcısı lisansı ve Ulaştırma Bakanlığı tarafından sağlanan ulusal yetki belgesi ile çalışıyoruz. 

-Tüm saha operasyonumuzda güvenli/akıllı mobil cihazlar üzerinde in-house geliştirilen mobil uygulamalarımızı kullanarak gerçek zamanlı veri üretimi ve raporlama yapabiliyor, doküman sayıllaştırma işlemlerini adreste yapabiliyoruz. Müşterilerimiz ile aramızdaki tüm veri trafiği tam yazılım entegrasyon modeli ile güvenli biçimde gerçekleşiyor. 

-E-ticaret express teslimat, şubesiz bankacılık saha operasyonları ve nitelikli kurye hizmetleri alanlarında sektör kurucusu ve lideri olarak teknolojiye ve insana yatırım yaparak sürdürülebilir büyümeyi hedefliyoruz. 
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları